Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα προσωπικά πριν λίγο ένα e-mail σε μορφή newsletter της συγκεκριμένης εταιρείας, σχετικά με νέες προσφορές στο online κατάστημα Mastiha Shop.

Αφορά διάφορα προϊόντα (λικέρ/σοκολάτες/λουκούμια/κρέμες/κλπ) που βρίσκονται σε 50% αλλά και σε 1 + 1  προσφορές.

https://www.mastihashop.com/prosfores/

Δεν διευκρινίζεται το πότε λήγουν οι προσφορές (λογικά μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω ακομα απο την προηγουμενη φορα οπου ειχε ξαναβγαλει μια καλη προσφορα παλι.

Εχει καλα προιοντα και για οποιον χρειαζεται να παρει κατι αξιζει να δοκιμασει.

Δημοσ.

εξαιρετικα προιοντα. ειχε βγαλει τον απριλιο αν θυμαμαι καλα παλι προσφορα τα εχω ακομα δεν παθαινουν τιποτα οποιος θελει παιρνει αφοβα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος αν η πρώτη προσφορά που πήραμε εδώ λουκούμια και μαστίχες Χίου ήταν από αυτό το μαγαζί.

Τότε ήταν 1+2 δώρο και είχα πάρει αρκετά καλά προϊόντα. Εδώ βλέπω τα ίδια λουκούμια που είναι καλά, αλλά σαν της Σύρου ΔΕΝ είναι. Είναι σίγουρα πιο σκληρά και λιγότερο γευστικά.

Αν είχε μαστίχες θα έπαιρνα, αν και έχω ακόμα από εκείνη την παραγγελία 

Τελικά βρήκα την παραγγελία, είναι το ίδιο μαγαζί. Ήταν απίστευτες οι τιμές τότε. Δείτε

screenshot_20220203_190508.png.eb4ef88c48fb7965f0a3b2e0936317d5.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, focusopoulos2 είπε

Κρύο λικέρ αξίζει.....

Είναι πολύ καλή τιμή.

Προσοχή τα προϊόντα αλκοόλ απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 χρόνων

Τρομερο το ποτο μαστιχα! Βαλτε το και στην καταψυξη.

Επισης το ροφημα σοκολατας ηταν αρκετα καλο και θα το προτεινα σε οποιους ειναι προθυμοι να δοκιμασουν κατι διαφορετικο σε γευση.

Κριμα φετος δεν βλεπω καραμελες.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Δεν είμαι σίγουρος αν η πρώτη προσφορά που πήραμε εδώ λουκούμια και μαστίχες Χίου ήταν από αυτό το μαγαζί.

Τότε ήταν 1+2 δώρο και είχα πάρει αρκετά καλά προϊόντα. Εδώ βλέπω τα ίδια λουκούμια που είναι καλά, αλλά σαν της Σύρου ΔΕΝ είναι. Είναι σίγουρα πιο σκληρά και λιγότερο γευστικά.

Αν είχε μαστίχες θα έπαιρνα, αν και έχω ακόμα από εκείνη την παραγγελία 

Τελικά βρήκα την παραγγελία, είναι το ίδιο μαγαζί. Ήταν απίστευτες οι τιμές τότε. Δείτε

screenshot_20220203_190508.png.eb4ef88c48fb7965f0a3b2e0936317d5.png

Τον περσυνό Απρίλη (2021) υπήρξε αυτή η σούπερ-προσφορά, ναι.

Αρκετά δύσκολο για οποιοδήποτε κατάστημα να κάνει τέτοιου μεγέθους προσφορές συχνά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα αγοράσει και εγώ στην προηγούμενη προσφορά το λικερ , το βρήκα πολύ γλυκό με μια ξεπλυμένη νότα μαστίχας. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την κορυφή στο είδος.Αντίθετα τη μαστιχόπιτα την βρήκα φανταστική!!!!

Επεξ/σία από ssof
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ssof είπε

Είχα αγοράσει και εγώ στην προηγούμενη προσφορά το λικερ , το βρήκα πολύ γλυκό με μια ξεπλυμένη νότα μαστίχας. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την κορυφή στο είδος.Αντίθετα τη μαστιχόπιτα την βρήκα φανταστική!!!!

το ενωσις η το κεντος είχες δοκιμάσει;

Δημοσ.

Τα περισσότερα προϊόντα που πήρα ήταν πολύ ωραία και γευστικά με κορυφή το χαλβαδοπιτακι και τις μαστιχοπιτες. 

Τα λουκούμια όμως απόγοητευτικά. Σχεδόν αγευστα και σε θέμα μαστίχας αλλά και ότι άλλο υποτίθεται οτι έχουν. 

Τα καλύτερα λουκούμια τα πήρα απο Λευκάδα πάντως χωρίς να έχω δοκιμάσει Συριανα 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, someone- είπε

το ενωσις η το κεντος είχες δοκιμάσει;

Το ένωσις

Επεξ/σία από ssof
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ssof είπε

Το ένωσις

εμείς αγοράζουμε απαλαρίνα λικέρ μαστίχα. Να δοκιμάσω ένωσις λόγω της τιμής ή δε θα είναι ωραίο γευστικά δλδ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...