Gulik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα προσωπικά πριν λίγο ένα e-mail σε μορφή newsletter της συγκεκριμένης εταιρείας, σχετικά με νέες προσφορές στο online κατάστημα Mastiha Shop. Αφορά διάφορα προϊόντα (λικέρ/σοκολάτες/λουκούμια/κρέμες/κλπ) που βρίσκονται σε 50% αλλά και σε 1 + 1 προσφορές. https://www.mastihashop.com/prosfores/ Δεν διευκρινίζεται το πότε λήγουν οι προσφορές (λογικά μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων). 1 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Εχω ακομα απο την προηγουμενη φορα οπου ειχε ξαναβγαλει μια καλη προσφορα παλι. Εχει καλα προιοντα και για οποιον χρειαζεται να παρει κατι αξιζει να δοκιμασει.
focusopoulos2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Κρύο λικέρ αξίζει..... Είναι πολύ καλή τιμή. Προσοχή τα προϊόντα αλκοόλ απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 χρόνων 1 1
jackess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 εξαιρετικα προιοντα. ειχε βγαλει τον απριλιο αν θυμαμαι καλα παλι προσφορα τα εχω ακομα δεν παθαινουν τιποτα οποιος θελει παιρνει αφοβα
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι σίγουρος αν η πρώτη προσφορά που πήραμε εδώ λουκούμια και μαστίχες Χίου ήταν από αυτό το μαγαζί. Τότε ήταν 1+2 δώρο και είχα πάρει αρκετά καλά προϊόντα. Εδώ βλέπω τα ίδια λουκούμια που είναι καλά, αλλά σαν της Σύρου ΔΕΝ είναι. Είναι σίγουρα πιο σκληρά και λιγότερο γευστικά. Αν είχε μαστίχες θα έπαιρνα, αν και έχω ακόμα από εκείνη την παραγγελία Τελικά βρήκα την παραγγελία, είναι το ίδιο μαγαζί. Ήταν απίστευτες οι τιμές τότε. Δείτε Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από lefta_yparxoun 2 1
Giorgos241 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, focusopoulos2 είπε Κρύο λικέρ αξίζει..... Είναι πολύ καλή τιμή. Προσοχή τα προϊόντα αλκοόλ απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 χρόνων Τρομερο το ποτο μαστιχα! Βαλτε το και στην καταψυξη. Επισης το ροφημα σοκολατας ηταν αρκετα καλο και θα το προτεινα σε οποιους ειναι προθυμοι να δοκιμασουν κατι διαφορετικο σε γευση. Κριμα φετος δεν βλεπω καραμελες. 2 2
Gulik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Δεν είμαι σίγουρος αν η πρώτη προσφορά που πήραμε εδώ λουκούμια και μαστίχες Χίου ήταν από αυτό το μαγαζί. Τότε ήταν 1+2 δώρο και είχα πάρει αρκετά καλά προϊόντα. Εδώ βλέπω τα ίδια λουκούμια που είναι καλά, αλλά σαν της Σύρου ΔΕΝ είναι. Είναι σίγουρα πιο σκληρά και λιγότερο γευστικά. Αν είχε μαστίχες θα έπαιρνα, αν και έχω ακόμα από εκείνη την παραγγελία Τελικά βρήκα την παραγγελία, είναι το ίδιο μαγαζί. Ήταν απίστευτες οι τιμές τότε. Δείτε Τον περσυνό Απρίλη (2021) υπήρξε αυτή η σούπερ-προσφορά, ναι. Αρκετά δύσκολο για οποιοδήποτε κατάστημα να κάνει τέτοιου μεγέθους προσφορές συχνά. 2
ssof Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα αγοράσει και εγώ στην προηγούμενη προσφορά το λικερ , το βρήκα πολύ γλυκό με μια ξεπλυμένη νότα μαστίχας. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την κορυφή στο είδος.Αντίθετα τη μαστιχόπιτα την βρήκα φανταστική!!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από ssof 2
someone- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ssof είπε Είχα αγοράσει και εγώ στην προηγούμενη προσφορά το λικερ , το βρήκα πολύ γλυκό με μια ξεπλυμένη νότα μαστίχας. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την κορυφή στο είδος.Αντίθετα τη μαστιχόπιτα την βρήκα φανταστική!!!! το ενωσις η το κεντος είχες δοκιμάσει;
peponas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Τα περισσότερα προϊόντα που πήρα ήταν πολύ ωραία και γευστικά με κορυφή το χαλβαδοπιτακι και τις μαστιχοπιτες. Τα λουκούμια όμως απόγοητευτικά. Σχεδόν αγευστα και σε θέμα μαστίχας αλλά και ότι άλλο υποτίθεται οτι έχουν. Τα καλύτερα λουκούμια τα πήρα απο Λευκάδα πάντως χωρίς να έχω δοκιμάσει Συριανα 😁
ssof Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, someone- είπε το ενωσις η το κεντος είχες δοκιμάσει; Το ένωσις Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από ssof
pipis_vidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1+2 θα λέμε και θα κλαίμε. Που να ξαναβγεί τέτοια προφορά.. 2
dimigar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, pipis_vidas είπε 1+2 θα λέμε και θα κλαίμε. Που να ξαναβγεί τέτοια προφορά.. Ήταν 1η Απριλίου..
zygorito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, ssof είπε Το ένωσις εμείς αγοράζουμε απαλαρίνα λικέρ μαστίχα. Να δοκιμάσω ένωσις λόγω της τιμής ή δε θα είναι ωραίο γευστικά δλδ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις