kostasSTi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας. Πριν 2 μέρες ανακάλυψα σε ένα επαγγελματικό μηχάνημα (R5 3600X, b450 Gaming Plus Max, 32GB Ram) το εξής πρόβλημα: Μετά την εκκίνηση (ή την επανεκκίνηση) εμφανίζει κανονικά μόνο την πρώτη συσκευή usb flash που θα συνδεθεί πάνω του και αυτή μόνο την πρώτη φορά. Μετά την αποσύνδεση χρειάζεται restart για να συνδέσω ξανά κάτι παρόμοιο. Σήμερα έκανα δοκιμή στο προσωπικό μου μηχάνημα (R93900X, b550 Gaming edge wifi, 32GB) με άλλο usb flash και συνέβη ακριβώς το ίδιο. Προφανώς είναι θέμα windows update. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Κατέβασε ένα live linux iso, κάψτο σε dvd ή μετέφερε το σε usb (θα επιλέξεις ubuntu στο step 1 για το xubuntu), μπούταρε από αυτό σε live και δες αν στο κάνει και εκεί. Έτσι θα αποκλείσεις θέματα software. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 3/2/2022 στις 3:57 ΜΜ, kostasSTi είπε Καλησπέρα σας. Πριν 2 μέρες ανακάλυψα σε ένα επαγγελματικό μηχάνημα (R5 3600X, b450 Gaming Plus Max, 32GB Ram) το εξής πρόβλημα: Μετά την εκκίνηση (ή την επανεκκίνηση) εμφανίζει κανονικά μόνο την πρώτη συσκευή usb flash που θα συνδεθεί πάνω του και αυτή μόνο την πρώτη φορά. Μετά την αποσύνδεση χρειάζεται restart για να συνδέσω ξανά κάτι παρόμοιο. Σήμερα έκανα δοκιμή στο προσωπικό μου μηχάνημα (R93900X, b550 Gaming edge wifi, 32GB) με άλλο usb flash και συνέβη ακριβώς το ίδιο. Προφανώς είναι θέμα windows update. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος; Και αν αυτό έχει να κάνει με δικαιώματα ή προστασία? Μίλησες με τον υπεύθυνο που διαχειρίζεται το/τα επαγγελματικό/α μηχάνημα/μηχανήματα? Τι φορμάτ είναι οι συσκευές? Δοκίμασες να τους αλλάξεις γράμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, kormos είπε Μίλησες με τον υπεύθυνο που διαχειρίζεται το/τα επαγγελματικό/α μηχάνημα/μηχανήματα? Σωστός! είναι πολύ πιθανό να υπάρχει από κεντρική απαγόρευση σ αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, kormos είπε Και αν αυτό έχει να κάνει με δικαιώματα ή προστασία? Μίλησες με τον υπεύθυνο που διαχειρίζεται το/τα επαγγελματικό/α μηχάνημα/μηχανήματα? Τι φορμάτ είναι οι συσκευές? Δοκίμασες να τους αλλάξεις γράμμα? Εγώ τα διαχειρίζομαι, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Άλλαξα γράμμα, δεν έχει να κάνει με τις συσκευές. Το ίδιο συμβαίνει και σε τρίτο μηχάνημα που είναι στον ίδιο χώρο με το 3600x (το 3900 είναι στο σπίτι μου). Το μόνο κοινό που έχουν αυτά τα 3 μηχανήματα που άλλαξε τελευταία, είναι η εγκατάσταση πληκτρολογίου και mouse steeleseries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) θελει bios update, ειναι γνωστο προβλημα με το AGESA το AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.3c διορθώνει το προβλημα (σχεδον), ενω το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.5 ειπαν πως το διορθωνει (σχεδον τελειως) καταλαβαινεις οτι, ειναι ενα προβλημα που υπαρχει εδω και πολυ καιρο και ολο το διορθωνουν με τα AGESA updates Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε ναι παθών και εδώ , είναι πάρα πολύ σπαστικό και λύση δεν βρήκα. Με system restore ξαναφτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Με Uninstall device (universal media storage....) από device manager και restart δουλεύει, αλλά για μία φορά πάλι μετά μαλακίζεται. Δοκίμασα και drivers από site μητρικής αλλά πάλι τα ίδια. Σε δύο μηχανήματα το ίδιο WIN 7 & WIN 10 12 ώρες πριν, duffyduck είπε θελει bios update, ειναι γνωστο προβλημα με το AGESA το AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.3c διορθώνει το προβλημα (σχεδον), ενω το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.5 ειπαν πως το διορθωνει (σχεδον τελειως) καταλαβαινεις οτι, ειναι ενα προβλημα που υπαρχει εδω και πολυ καιρο και ολο το διορθωνουν με τα AGESA updates το ίδιο πρόβλημα και εδώ αλλά έχω latest bios update και i7 cpu... δεν έχω AMD Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από skar1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, skar1983 είπε Φίλε ναι παθών και εδώ , είναι πάρα πολύ σπαστικό και λύση δεν βρήκα. Με system restore ξαναφτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Με Uninstall device (universal media storage....) από device manager και restart δουλεύει, αλλά για μία φορά πάλι μετά μαλακίζεται. Δοκίμασα και drivers από site μητρικής αλλά πάλι τα ίδια. Σε δύο μηχανήματα το ίδιο WIN 7 & WIN 10 το ίδιο πρόβλημα και εδώ αλλά έχω latest bios update και i7 cpu... δεν έχω AMD Το τρίτο μηχάνημα στο οποίο αναφέρομαι στο τελευταίο ποστ, είναι i5! Πραγματικά πολύ ενοχλητικό... Bios updated και τα δικά μου, αν έχετε καμία άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, kostasSTi είπε Το τρίτο μηχάνημα στο οποίο αναφέρομαι στο τελευταίο ποστ, είναι i5! Πραγματικά πολύ ενοχλητικό... Bios updated και τα δικά μου, αν έχετε καμία άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ναι θα ενημερώσω και εσύ επίσης αν βρεις κάτι Πραγματικά πολύ σπαστικό και το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω και troubleshooting πρόσφατο κάπου για να βρω λύση μιας και εγώ δεν κατάφερα κάτι μόνιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 9:11 ΠΜ, skar1983 είπε Ναι θα ενημερώσω και εσύ επίσης αν βρεις κάτι Πραγματικά πολύ σπαστικό και το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω και troubleshooting πρόσφατο κάπου για να βρω λύση μιας και εγώ δεν κατάφερα κάτι μόνιμο Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε από μόνο του με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Τσέκαρε και το δικό σου 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kostasSTi είπε Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε από μόνο του με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Τσέκαρε και το δικό σου 😉 Φίλε το δικό μου λύθηκε κάνοντας uninstall bit defender 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, skar1983 είπε Φίλε το δικό μου λύθηκε κάνοντας uninstall bit defender Αλήθεια;; Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια εφαρμογή, αφού όπως προείπα, πρόκειτε για επαγγελματικό μηχάνημα, οπότε όπως καταλαβαίνεις φροντίζω να το κρατάω καθαρό από τέτοιο υλικό. Στην ουσία δεν έκανα καμία αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, skar1983 είπε Φίλε το δικό μου λύθηκε κάνοντας uninstall bit defender ναι bug του free antivirus που εχει καταργηθει πλεον Μόλις τώρα, kostasSTi είπε Αλήθεια;; Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια εφαρμογή, αφού όπως προείπα, πρόκειτε για επαγγελματικό μηχάνημα, οπότε όπως καταλαβαίνεις φροντίζω να το κρατάω καθαρό από τέτοιο υλικό. Στην ουσία δεν έκανα καμία αλλαγή. ναι bug του free antivirus που εχει καταργηθει πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα