TsAkira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν υπάρχει europe 😕 Ωωωωω....μ****ία. Τον πήρα πέρυσι και με άφησε έκπληκτο με τον ήχο του και τη δύναμή του. Αν πάντως υπάρξει διαθέσιμος τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μήπως κάτι απο ifi? Πάντως για τα Arya ρε παιδιά θα χρειαστείτε κάτι πιο σοβαρό απο g6 ρε guys. Κρίμα είναι να έχεις τέτοιες ακουστικάρες να οδηγούνται από soundblaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, TsAkira είπε Ωωωωω....μ****ία. Τον πήρα πέρυσι και με άφησε έκπληκτο με τον ήχο του και τη δύναμή του. Αν πάντως υπάρξει διαθέσιμος τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μήπως κάτι απο ifi? Πάντως για τα Arya ρε παιδιά θα χρειαστείτε κάτι πιο σοβαρό απο g6 ρε guys. Κρίμα είναι να έχεις τέτοιες ακουστικάρες να οδηγούνται από soundblaster Δεν διαφωνώ, αλλά στην Ευρωπή το μόνο που βρίσκω και δεν κάνει μερικά χιλιάρικα είναι τα topping. Όχι ότι έχω θέμα, αλλά διαβάζω πολλούς να λένε ότι δεν τα πάνε καλά με τα arya. Δεν ξέρω αν είναι χαζομάρες των audiophiles αλλα δεν ψήνω να το ρισκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αλήθεια, δεν το γουστάρω το topping απο αυτά που διαβάζω. Θέλω τον ήχο μου ζεστό και το topping λένε ότι είναι πολύ neutral προς bright. Όπως καταλαβαίνεις είμαι και γω λίγο audiophile, μη με κραξεις. Πάντως αν είσαι κάπου προς Θεσσαλονίκη μεριά, μπορώ να σου βάλω να ακούσεις από τον Asgard 1 λεπτό πριν, TsAkira είπε Αν καταφέρω να πάρω τον Jotunheim 2 ποτέ, o Asg3 θα είναι διαθέσιμος... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από TsAkira Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, TsAkira είπε Να σου πω την αλήθεια, δεν το γουστάρω το topping απο αυτά που διαβάζω. Θέλω τον ήχο μου ζεστό και το topping λένε ότι είναι πολύ neutral προς bright. Όπως καταλαβαίνεις είμαι και γω λίγο audiophile, μη με κραξεις. Πάντως αν είσαι κάπου προς Θεσσαλονίκη μεριά, μπορώ να σου βάλω να ακούσεις από τον Asgard Αν καταφέρω να πάρω τον Jotunheim 2 ποτέ, o Asg3 θα είναι διαθέσιμος... Από που τον πήρες τον asgard? Το schiit europe μάλλον δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα σε stock στη σελίδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Από www.schiit-europe.com πριν κανένα χρονο περίπου. Ναι, παρατήρησα οτι τώρα πια, τίποτα δεν είναι διαθέσιμο στο site τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, TsAkira είπε Αγαπητέ, διαφωνώ, έχουν διαφορές. Πάντως το K5pro είναι πολύ αξιόλογο για την κατηγορία του Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να συγκρίνουν μηχανήματα σε απόλυτα ταιριασμένες εντάσεις. Ακόμα και τον ίδιο ενισχυτή να ακούς, πίσω από ένα παραβάν, κάθε φορά σε λίγο διαφορετική ένταση θα νομίζεις ότι παίζει άλλο μηχάνημα. Έτσι λειτουργεί η ακοή του ανθρώπου. Αλλάζει το αντιληπτό FR με την ένταση. Όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει από το ταίρι του/φίλο του κλπ. να του αλλάζει τυχαία ενισχυτές και μετά αυτός να ακούει τον κρυμμένο ενισχυτή προσπαθώντας να μαντέψει αν είναι ο high end των 800€ με τον "ολοφάνερα καλύτερο ήχο" ή ο φθηνός των 170€(π.χ. K5 pro). Με 14/15 μαντεψιές σωστές π.χ.. Τόσο απλό και τίμιο. Αν φυσικά τολμάει να πάρει το "κόκκινο" χάπι. 3 ώρες πριν, Herald είπε Δεν διαφωνώ, αλλά στην Ευρωπή το μόνο που βρίσκω και δεν κάνει μερικά χιλιάρικα είναι τα topping. Όχι ότι έχω θέμα, αλλά διαβάζω πολλούς να λένε ότι δεν τα πάνε καλά με τα arya. Δεν ξέρω αν είναι χαζομάρες των audiophiles αλλα δεν ψήνω να το ρισκάρω. Όσοι audiophiles δοκίμασαν να αξιολογήσουν/ξεχωρίσουν ενισχυτές σε DBT ή δεν βρήκαν καθόλου διαφορές ή βρήκαν απειροελάχιστες και χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν το θεωρητικά καλύτερο από το χειρότερο. Εσύ ίσως να έχεις golden ears. Κάνε το απλό πείραμα που προαναφέρω και θα καταλάβεις αν εμπίπτεις στην κατηγορία. Ωστόσο, η G6 παρά τα ισχυρά ρεύματά της είναι κάπως οριακή για ένα αναίσθητο σετ όπως τα Arya. Τα Schiit είναι τερατάκια με μέχρι και πάνω από 2W @32 Ohm ακόμα και σε προσιτά μοντέλα. Γενικά κοιτάς για ισχύ σε 32 Ohm. Όχι τόσο τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Φίλε μου, δε διαφωνώ σε αυτα που λες μέχρι ενα βαθμό. Αλλά δε θελω να το αναλύσω, ουτε να μπω σε αντιπαράθεση. Ο καθένας ότι γουστάρει κα όπως τη βρίσκει. Π.χ. εγώ καταλάβαινα πανεύκολα την διαφορά ανάμεσα στον Asgard 3 και το Ifi Micro BL σε ισοσταθμισμενο ακουστικό. Ήθελα γνώμη για τα Beyerdynamic T1 3rd Gen αν έχει ακούσει κανένας γιατί μου μπήκε (πάλι) το μικρόβιο της upgradeίτιδας. Δεν είχα ποτέ Beyers και με τρώει ο πωπός μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broukos100 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 12:34 ΜΜ, Dr.Tesla είπε Αν πας στην ένα προς ένα αναλογία τιμής μέχρι να φτάσεις τα 100-150 ευρώ των open/closed τα iem υπερέχουν. Από εκεί και πάνω είναι εμφανείς οι διαφορές μεταξύ του κάθε είδους. Για κάτι ωραίο και ήπιο πάνω απο 60-80 ευρώ σπάνια θα δώσεις στα IEM. Βλέπε Moondrop Aria και Tin T2 Plus. Όλα τα chifi τα κοιτάς από ευρωπαικά αμαζον και είσαι εντάξει από θέμα εγγύησης. Κάποια βρίσκονται μόνο από aliexpress στα Shenzen audio ή Linsoul και έρχονται με προπληρωμένο ΦΠΑ χωρίς τελωνείο, αν περιμένεις 30-40 μέρες. Από εκεί και πάνω είναι όλα θέμα tuning και ποιότητας. Δεν πρόκειται ποτέ να βρεις καλό sub bass, ούτε τον αέρα που έχουν full sized ακουστικά. Βέβαια το Positional accuracy των IEM είναι εξαιρετικό, εξαιτίας του πόσο 2D είναι ο ήχος. Ελάχιστα καταφέρνουν αν σου δώσουν όγκο στον ήχο. Θα σου πάρει λίγο χρόνο το tip rolling μέχρι να βρεις τι σου ταιριάζει, αλλά μόλις το βρεις τα ξεχνάς στα αυτιά. Για DAC/Amp να ξέρεις πως είναι πιο ευαίσθητα από full size. Πολλές φορές τα επηρεάζει έντονα το κύκλωμα και ακούς θόρυβο. Από μητρική δεν θα έχεις θέμα αλλά να έχεις υπόψην πως μπορεί να βγάλει hissing. Προσωπικά τα δουλεύω πάντα με μικρά και πολύ καθαρά dac/amp. Έχω το E1DA 9038D αλλά μπορείς πολύ φτηνά να τα δουλέψεις. Ένα apple typeC - 3.5mm των 9 ευρώ είναι αρκετά καθαρό αλλά δεν έχει ενίσχυση και θα του λείψει η δυναμική περιοχή αν το βάλεις δίπλα δίπλα με καλό dac/amp. Μετά κοιτάς για κανένα καλό value όπως hidiz S9 ή πληρώνεις μία και καλή DX3 Pro + για να έχεις στην υπόλοιπη ζωή σου. Υπάρχουν και λύσεις τύπου ifi Zen go blue και Fiio BTR5 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει. Τα IEM είναι δύσκολα στο να μπεις τυφλά. Στοχεύουν στο να καλύψουν την προτίμηση σε ήχο περισσότερο από την τεχνική λεπτομέρεια. Αν έχεις ήδη κάποια προτίμηση θα είναι αρκετά πιο εύκολο να βρεις. Αλλά μόνο το αυτί σου εμπιστεύεσαι σε αυτό. Κανένα βίντεο δεν θα σου περιγράψει τον ήχο που θα σου δώσουν. @DEADLAZARUS Είναι περίεργος ο συνδυασμός για να σου βγει. Τα FH3 λένε πως πάσχουν από τα BA που δεν καταφέρνουν να κρύψουν τον μεταλλικό χαρακτήρα. Στο sub bass ποτέ δεν θα τραβήξουν αρκετό αέρα για να πάρεις αυτό που θες, κλασσικά προβλήματα που βγαίνουν ακόμα και στα closed back. Στηρίζονται κυρίως στο reverb για να κρατήσουν το decay του μπάσου. Από απορία δοκίμασε τα λίγο σε Kick drums και πιο γρήγορο μπάσο. Πάντα είχα την εντύπωση πως η ταχύτητα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα στα IEM. Τα DT ίσως να ξεκινήσουν να "θολώνουν" με πιο γρήγορο μπάσο γιατί χτυπάει πιο έντονα και σβήνει πιο αργά. Καλησπέρα . @Dr.Tesla Επειδή είδα ότι ανέφερες για αγορά από Linsoul και Shenzen audio, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις εμπειρίες αγοράς από εκεί. Εγώ συγκεκριμένα αποφάσισα να αγοράσω τα CCA CRA (να δω αν ισχύουν αυτά που λέει ο crinacle και άλλοι πολλοί για ενδιαφέρον tuning σε bass και treble) τα οποία πωλούνται μόλις στα 15 ευρώ απο Linsoul . Επίσης τα βρήκα διαθέσιμα στο Aliexpress με επιλογή αποστολής μόνο από Κίνα. Και τέλος τα βρήκα και στο amazon.de καταχωρυμένα ως Sold by CCA Offical Store and Fulfilled by Amazon. . Εσύ τι προτείνεις από τις τρείς επιλογές βάσει εμπειρίας , προκειμένου να γλιτώσουμε αν γινεται έξοδα εκτελωνισμού ή τελοσπαντων τί ειναι πιο ασφαλές απο τα τρία ? Υποψιν ότι απο linsoul και aliexpress βγαινει κάτω απο 22 ευρώ, που είναι και το όριο των ελτά για να μην φάει ''και καλα'' επιπλεον έξοδα εκτελωνισμου - δεν έχω όμως ξανακάνει αγορα απο αυτούς από Κίνα και είμαι αβέβαιος , εξ'ου και η ερωτησή μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 @broukos100 Για οποιαδήποτε αγορά από aliexpress σε περίπτωση που αγοράσεις με επιλογή aliexpress shipping ( Saver - Standard κλπ ) έρχεται με προπληρωμένο ΦΠΑ από την πλευρά σου και συμπληρωμένη την φόρμα από εκείνους. Δεν θα περάσει τελωνείο αλλά θα έχεις τους κλασσικούς χρόνους 1+ μήνα από ΕΛΤΑ. Πήρα μηχανολογικά εξοπλισμό βάρους 1+ κιλου και αξίας 80€ χωρίς να έχω κανένα θέμα με το τελωνείο. Η Linsoul αν αγοράσεις από το κατάστημα linsoul.com έχει απαντήσει ανοιχτά πως δεν θα συμπληρώσει καμία φόρμα ΦΠΑ γιατί δεν το εισπράτει στην τιμή και το checkout. Είναι όμως εξαιρετικά ευέλικτοι στο να δηλώσουν αρκετά μικρότερη αξία έτσι ώστε να γλυτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του τελωνείου. Συνήθως στην Ευρώπη στέλνουν πακέτα που δεν φαίνεται το περιεχόμενο και το δηλώνουν Headphone Accessories. Για να μην κινήσουν υποψίες με τις τιμές. Στο αναφέρω αυτό γιατί πλέον όλα περνάνε τελωνείο. Η ατέλεια έχει καταργηθεί και πολλές φορές έρχεται 1-2€ για πράγματα μερικών λεπτών. Μπορείς να μπει στα ΕΛΤΑ και να δεις αναλυτικά τους νέους όρους και τιμές. Ουσιαστικά ότι αγγίξει ο τελωνειακός χωρίς συμπληρωμένη φόρμα προπληρωμής ΦΠΑ, χρεώνεται. Για το amazon και πωλητές με βάση την Κίνα. Όπου βλέπεις Fulfilled by Amazon σημαίνει πως το κατάστημα έχει στείλει κομμάτια στις ευρωπαικές αποθήκες του Amazon. Αλλά έχω αγοράσει πράγματα που δεν ήταν. Σε αυτή την περίπτωση θεωρούν πως έχεις αγοράσει από Ευρωπαικό κατάστημα γιατί ο εκτελωνισμός έχει γίνει σε άλλη χώρα. Το CCA store δεν το γνωρίζω. Αλλά ότι και να συμβεί έχεις στη μέση το amazon, θα κάνει άμεσα επιστροφή χρημάτων για να μην μπλέξεις καν με τον πωλητή σε πολλές περιπτώσεις. Έχω αγοράσει με κάθε τρόπο που περιγράφεις. Συνήθως είναι θέμα διαθεσιμότητας και ποιότητας το τι θα χρησιμοποιήσω. Αν μπορεί να μου τα δώσει το amazon πάω εκεί για να το έχω σε 5-7 εργάσιμες. Αλλιώς κοιτάω Κίνα σε επιβεβαιωμένα καταστήματα, κυρίως του aliexpress, μην μπλέκω άδικα με τελωνεία. Ρίξε μία ματιά στο CCA CRA+ αν δεν το χτύπησαν (ακόμα) σε τιμή, είναι λίγο πιο προσεγμένο από το απλό για να πιάσουν το ντόρο που έχει γίνει με το tuning. Για την τιμή τους, τα CRA θα σου αλλάξουν γνώμη για πολλά. Το πιο σημαντικό πράγμα στα IEM είναι τα eartips, θα είναι άνετα στο δικό σου αυτί και να σφραγίζουν σωστά μην χάσεις το μπάσο. Να ξέρεις πως τα CCA έχουν κακής ποιότητας eartips. Ξεκινάς με αυτά, αλλά κάποια στιγμή θα σου χαλαρώσουν και θα κοιτάξεις για άλλα. Έχε στην άκρη του μυαλού σου τα Spinfit και Symbio αν ποτέ τα χρειαστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broukos100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) @Dr.Tesla Μου απάντησες σε όλα όσα χρειαζόμουν . Ευχαριστώ πολύ ! Λογικά θα κινηθώ προς το Aliexpress με standard shipping αγοράζοντάς τα από το CCA official store, διότι βγαίνουν κάτω από 17 ευρω με κουπουνι, σε σχέση με το amazon που βγαίνουν στα 27 ευρω. Και ο θεός βοηθός με τους τελώνηδες γιατί έχουμε ακούσει πόλλα , και όσα έχω διαβάσει σε σχετικές οδηγίες της ΕΕ και στο site των ΕΛΤΑ φαίνονται να αμφισβητούνται στην πράξη. Το σημαντικό που έψαχνα να μάθω και μου επιβεβαίωσες και εσύ είναι ότι ''έρχεται με προπληρωμένο ΦΠΑ από την πλευρά σου και συμπληρωμένη την φόρμα από εκείνους'' . Πιστεύω ότι και οι άριστες κριτικές που έχει το Official CCA store στο Aliexpress σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά. >>>Κάτι που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι καθώς πλοηγούμουν στο CCA official store στο Aliexpress είδα ότι έχει πολλές φορές αναρτημένο το ίδιο προϊόν. Μάλιστα στο link που έχω βάλει παραπάνω με τα ακουστικά , αν προσέξεις στον τίτλο του προϊόντος έχει ένα μακρυνάρι ''CCA CRA Hanging In Ear Wired HiFi Headset Monitor Headphones Noice Cancelling Sport Gamer Earbuds Earphones KZ ZEX Pro NRA CA4'' >> το ZEX Pro NRA CA4 που γράφει στο τέλος είναι μάλλον κάτι σαν δευτερεύον κωδικός των CCA CRA ? γιατί το εψαξα και δεν βρήκα τυχόν άλλα ακουστικά με αυτόν τον τίτλο. Το αναφέρω μήπως σου έχει τύχει και εσένα κάτι τέτοιο, γιατί φοβάμαι μη μου έρθουν τίποτα διαφορετικά ακουστικα παρόλο που στην αρχη του τίτλου γράφουν CCA CRA . Στο άμαζον, παρόλο που το έχω προτιμήσει αρκετές φορές και όλα πήγαν τέλεια, δεν θα δώσω 27 ευρώ. Ειδάλλως θα πήγαινα στα CRA+ που λες και εσύ , κάτι που ίσως κάνω στο μέλλον, όταν θα υπάρχουν και περισσότερες κριτικές για αυτά. Για τα eartips έχεις απόλυτο δίκιο. Θα τσεκάρω αυτά που ανέφερες . Εξ αρχής σκεφτόμουν τα Moondrop Springtips τα οποία έχει φίλος και δοκίμασα. Ευχαριστώ και πάλι ! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από broukos100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, broukos100 είπε Μάλιστα στο link που έχω βάλει παραπάνω με τα ακουστικά , αν προσέξεις στον τίτλο του προϊόντος έχει ένα μακρυνάρι ''CCA CRA Hanging In Ear Wired HiFi Headset Monitor Headphones Noice Cancelling Sport Gamer Earbuds Earphones KZ ZEX Pro NRA CA4'' >> το ZEX Pro NRA CA4 που γράφει στο τέλος είναι μάλλον κάτι σαν δευτερεύον κωδικός των CCA CRA ? Αυτά είναι βλακείες των κινέζων για να πιάσουν στο search όσους πάνε για τους "ανταγωνιστές" τους. Με το Aliexpress θέλει υπομονή. Πρώτα να δεις ότι είναι οκ οι κωδικοί στις επιλογές κάτω από τον τίτλο και μετά με την απόστολή. Ξέρεις από πριν το μπελά των ΕΛΤΑ και τις καθυστερήσεις. Γενικά είναι αρκετά εξυπηρετικοί στα καλά καταστήματα, αλλά η συνεννόηση είναι απελπιστική. Με google translate μιλάνε αγγλικά οι περισσότεροι. 18 ώρες πριν, broukos100 είπε Πιστεύω ότι και οι άριστες κριτικές που έχει το Official CCA store στο Aliexpress σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντα να κοιτάς το πόσα χρόνια είναι το κατάστημα και τις πωλήσεις που έχει. Κάτι νωρίτερο από 1-2 χρόνια θέλει προσοχή. Μία καλή λύση είναι να κοιτάξεις και τα προιόντα που έχει για να ελέγξεις και τη συνοχή τους. Μην πέσεις σε τίποτα άσχετο μεταξύ τους. Η τιμή είναι early promo και μάλλον θα αλλάξει μόλις βγουν τα review από τα μεγάλα ονόματα. Έχουν δείξει πως είναι πιο harman το + με ελάχιστα περισσότερο μπάσο. Κρύβει καλά την ποσότητα του μπάσου στο δυναμικό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broukos100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Με διαφώτισες πλήρως. Ευχαριστώ και πάλι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα