NeraBlack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Έκανα αίτηση φορητότητας στη Vodafone από ΟΤΕ, μου την ακύρωσαν "λόγω μη συμβατής τεχνολογίας "και μου είπαν πως θα πρέπει να κάνω αίτηση για νέο αριθμό,να φτιάξουν νέο βρόχο,και να μου κάνουν φορητότητα εκεί. Αυτό επίσης θα κοστίσει μισό ευρώ παραπάνω από την συμφωνία μας,το μήνα. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει καλύτερα;Και το σημαντικότερο,με την υπάρχουσα κατάσταση η γραμμή φτάνει τα μέγιστά της σε adsl2,θα αλλάξει κάτι στο νέο βρόχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δεν δίνεις πολλές πληροφορίες. Στην φορητότητα δεν αλλάζει ο αριθμός εκτός αν κάνεις ταυτόχρονα μεταφορά της γραμμής σε αστικό κέντρο με άλλη γεωγραφική αριθμοδότηση. Τι πακέτο σύνδεσης έχεις τώρα και τι στον νέο πάροχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeraBlack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγώ έτσι πίστευα,αλλά δεν.. Το λέει και στο συμβόλαιο,νέα γραμμή με φορητότητα. Το ζήτημα είναι πως έριξαν πολύ τις αναμενόμενες ταχύτητες. Από vdsl50 και voip θα πάω σε adsl και δε ξέρω τι έχει η Vodafone για υπηρεσίες φωνής. Βέβαια,πριν στον ΟΤΕ είχα adsl,έπιανα 20+. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από NeraBlack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα εξηγείται. Νέο αριθμό δεν θα πάρεις, αλλά θα διατηρήσεις αυτόν που έχεις (αναφέρει ότι θα γίνει φορητότητα αυτού). Λογικά είσαι με σύνδεση σε FTTC καμπίνα και με VoIP οπότε δεν υπάρχει βρόχος στο αστικό κέντρο και πρέπει να δημιουργηθεί νέος εκεί, απ' όπου θα παίρνεις πλέον ADSL και όχι από την καμπίνα που δίνει ο ΟΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeraBlack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση,μου είπαν πως μέσα σε 5 εργασιμες ημέρες θα έχει συμβεί αυτό. Να περιμένω διαφορετικές ταχύτητες από αυτές που είχα στον ΟΤΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Σίγουρα χαμηλότερες αν ήσουν σε καμπίνα, καθώς τώρα 1000% θα είσαι από το μακρινό αστικό κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeraBlack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Ευτυχώς όχι και τόσο μακρινό,αλλά ναι. Δε καταλαβαινω γιατί δε συνεχίζω να παίρνω από τη καμπίνα βέβαια,και πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 να το πω λίγο λαϊκά, δεν έχουν πληρώσει όλοι οι πάροχοι δικαίωμα να παίρνουν από καμπίνες ΟΤΕ είναι ανάλογα με την περιοχή στην περιοχή μου, από καμπίνες ΟΤΕ παίρνουν επίσης forthnet, wind αλλά όχι vodafone οπότε αν πας σε έναν από OTE, forthnet, wind, παίρνεις από καμπίνα αν πας από vodafone παίρνεις από το αστικό κέντρο ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις τους άλλους παρόχους μήπως σου δώσουν καλύτερη ταχύτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, NeraBlack είπε Δε καταλαβαινω γιατί δε συνεχίζω να παίρνω από τη καμπίνα βέβαια,και πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία. O πάροχος που του ανήκει η καμπίνα, είναι υποχρεωμένος βάσει κανονισμού να δίνει στην χοντρική σε όποιον άλλον πάροχο θέλε να νοικιάσει την υπηρεσία. Ωστόσο οι άλλοι πάροχοι δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, ώστε να δώσουν υπηρεσία στη λιανική στους δικούς τους πελάτες και προτιμούν να την παρέχουν μέσω των δικών τους DSLAM από το αστικό κέντρο. Ειδικά σε συνδέσεις ADSL, κανείς δεν το κάνει διότι απλά η τιμή χοντρικής είναι σχεδόν ίδια με του 50άρι VDSL, οπότε το περιθώριο κέρδους είναι πάρα πολύ μικρό. Το ίδιο κάνει και η Cosmote από καμπίνα άλλου παρόχου, όπου νοικιάζει μόνο για VDSL συνδέσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα