meletis_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, basilis1913 είπε Λοιπόν το παρέλαβα από το συνεργείο έγινε ένας έλεγχος όλου του αμαξιού και είναι μια χαρά Τώρα στο θέμα με το καντράν δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται και μίλησε και με άλλους και έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά ,μου είπε να δοκιμάσω μερικά πράγματα όσο θα το έχω στα χέρια μου για να έχουν περισσότερα στοιχεία Δευτερα έχω ραντεβού για τσεκ το αέριο εγκέφαλο κλπ Τι σφάλμα βγάζει στο check engine. Συνήθως βγάζουν τα opel αισθητήρα λ 2ο ειδικά εάν έχεις σφάλμα p0136 ή p0140 δες τη φισα του λ ή το λ .
alkis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρες αλλο συνεργειο. και λ να ηταν δεν θα εκανε ετσι. Spoiler α) κοιτας αν το δυναμο δινει σωστο ρευμα. Εαν δεν δινει, μπορει να θελει αλλαγη ο αυτοματος (η τα καρβουνακια αν εισαι τυχερος). Εαν δεν εχει σωστο ρευμα αναβει ολο το καντραν σα χριστουγεννιάτικο δεντρο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από alkis13
basilis1913 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 11:56 ΠΜ, alkis13 είπε Βρες αλλο συνεργειο. και λ να ηταν δεν θα εκανε ετσι. Απόκρυψη περιεχομένων α) κοιτας αν το δυναμο δινει σωστο ρευμα. Εαν δεν δινει, μπορει να θελει αλλαγη ο αυτοματος (η τα καρβουνακια αν εισαι τυχερος). Εαν δεν εχει σωστο ρευμα αναβει ολο το καντραν σα χριστουγεννιάτικο δεντρο. Ήταν το πρώτο που είχαμε κοιτάξει και δούλευε σωστά ο αυτόματος κλπ Τώρα αύριο έχω ραντεβού για να δούμε το αεριο και τον εγκέφαλο του γιατί μου είναι πολύ περίεργο που σναβοσβηνουν όλα μόνο όταν το έχω αέριο όχι βενζινη Επίσης κάτι άσχετο παιδιά έχω μια μικρή γρατζουνιά στο παρμπρίζ όχι βαθιά ούτε που την καταλαβαίνεις Καμιά λύση πως να φύγει ;
meletis_m Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, basilis1913 είπε Ήταν το πρώτο που είχαμε κοιτάξει και δούλευε σωστά ο αυτόματος κλπ Τώρα αύριο έχω ραντεβού για να δούμε το αεριο και τον εγκέφαλο του γιατί μου είναι πολύ περίεργο που σναβοσβηνουν όλα μόνο όταν το έχω αέριο όχι βενζινη Επίσης κάτι άσχετο παιδιά έχω μια μικρή γρατζουνιά στο παρμπρίζ όχι βαθιά ούτε που την καταλαβαίνεις Καμιά λύση πως να φύγει ; Αυτός που σου πέρασε το υγραέριο , όταν πείραξε τη πλεξούδα κάθησε να κολλήσει ένα ενα τα καλώδια και να τα μονώσει ξεχωριστά ; To έχεις κοιτάξει πρίν ξεκινήσεις να αλλάζεις πράγματα , γιατί δε είναι λίγες φορές που στρίβουν μόνο τα καλώδια μεταξύ τους .
basilis1913 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν μετά από ένα μικρό κενό και εκδρομές σε συνεργεία πάντως τύπου ,το πρόβλημα συνεχίζει και κανένας δεν βρίσκει τίποτα. Πήγα μέχρι και για το αέριο σε μάστορα τίποτα λέει δεν σχετίζεται το αέριο δουλεύει καλά. Το πρόβλημα όμως παραμένει ,με το που γυρνάω στο αέριο πέντε λεπτά δεν περνάνε και κάνει σαν παλαβό Τι άλλο να κοιτάξω ρε παιδιά
meletis_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, basilis1913 είπε Λοιπόν μετά από ένα μικρό κενό και εκδρομές σε συνεργεία πάντως τύπου ,το πρόβλημα συνεχίζει και κανένας δεν βρίσκει τίποτα. Πήγα μέχρι και για το αέριο σε μάστορα τίποτα λέει δεν σχετίζεται το αέριο δουλεύει καλά. Το πρόβλημα όμως παραμένει ,με το που γυρνάω στο αέριο πέντε λεπτά δεν περνάνε και κάνει σαν παλαβό Τι άλλο να κοιτάξω ρε παιδιά Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμαστεί μετ/σμενο καντράν να δεις εάν συνεχίζει να το κάνει ; Εάν βγάλεις τη ασφάλεια ρεύματος στο υγραέριο και το δουλέψεις εντελώς βενζίνη συνεχίζει και το κάνει ;
basilis1913 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και όλα καλά ,γράφω ώστε αν τύχει ποτέ σε κανέναν με μια αναζήτηση να δει την λύση αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Εμένα το πρόβλημα ήταν στην πλεξούδα ,όπως είχαν τοποθετήσει τα καλώδια του αερίου έγδαραν ένα καλώδιο του αυτοκινήτου και έκανε βραχυκύκλωμα. Δόξα το θεό δεν μου έκαψε κανέναν εγκέφαλο Problem solved και το αμάξι πετάει
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, basilis1913 είπε Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και όλα καλά ,γράφω ώστε αν τύχει ποτέ σε κανέναν με μια αναζήτηση να δει την λύση αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Εμένα το πρόβλημα ήταν στην πλεξούδα ,όπως είχαν τοποθετήσει τα καλώδια του αερίου έγδαραν ένα καλώδιο του αυτοκινήτου και έκανε βραχυκύκλωμα. Δόξα το θεό δεν μου έκαψε κανέναν εγκέφαλο Problem solved και το αμάξι πετάει ειπωθηκε παραπανω απο καποιο φιλο... για αυτο για το aftermarket αεριο πρεπει να πας σε πολυ μερακλη και σωστό μαστορα... αυτος που σου το πουλησε τι ειπε; του μετεφερες το προβλημα;
basilis1913 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Ισχύει ότι ειπωθηκε παραπάνω για αυτό και πίεσα τον μάστορα να ελέγξει και αυτό Το αέριο περάστηκε από τον προηγούμενο κάτοχο στην Ιταλία δεν είχα σχέση εγώ ,ο μάστορας που το πήγα είναι από τους καλύτερους οπότε του έχω εμπιστοσύνη άλλωστε έχω σε αυτόν αλλά 2 αμάξια με αέριο και τα 2 περασμένα απο αυτόν. Τώρα όσο αφορά τον μάντρα δεν ασχολήθηκα καν ο τύπος δεν είναι για τίποτα και δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ 2
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στο τελευταίο που αναφέρεις είναι το λάθος μας ως λαός. Αν τον έτρεχες λίγο το μάντρα κ του πήγαινες κ τη λυπητερή από όλη αυτή τη διαδικασία ίσως να το σκεφτόταν προτού το ξανακάνει (πίστεψε με το ήξερε το θέμα) 1
basilis1913 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Έχεις δίκιο και ότι κακώς δεν τον κυνήγησα και ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ότι εγώ δουλεύω πρωί απόγευμα και αυτός είναι σε άλλη πόλη άντε τώρα να πας να τον βρεις και να μαλώνεις κιόλας γιατί από το τηλέφωνο που μαλώσαμε την πρώτη φορά που το είχα παρατηρήσει το πρόβλημα μου έλεγε δεν ξέρω φερτο από εδώ και τέτοια Το κόστος σύνολο μου βγήκε γύρω στα 300 ευρώ 150 στον μάστορα που βρήκε την βλάβη και μετά 50αρια σε αντιπροσωπεία και άλλους μέχρι να βρω κάποιον να την βρει. Αν η βλάβη τώρα που μου έβρισκε ήταν πάνω από 200 ευρώ δνε θα την πλήρωνα εγώ να εισια σίγουρος τώρα για 150 δεν ήθελα να χαλάσω την ψυχολογία γιατί αυτός θα ήθελε κυνήγι και εγώ λόγω δουλειάς δεν θα μπορούσα Πάντως να ενημερώσω ότι είχα μιλήσει και με φίλη δικηγόρο σε περίπτωση που δεν αναγνώριζε βλάβες κλπ πώς να κινηθώ απλά για 150 ευρώ εν τέλει το άφησα να πάει στο δι@@λο 1
meletis_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, basilis1913 είπε Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και όλα καλά ,γράφω ώστε αν τύχει ποτέ σε κανέναν με μια αναζήτηση να δει την λύση αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Εμένα το πρόβλημα ήταν στην πλεξούδα ,όπως είχαν τοποθετήσει τα καλώδια του αερίου έγδαραν ένα καλώδιο του αυτοκινήτου και έκανε βραχυκύκλωμα. Δόξα το θεό δεν μου έκαψε κανέναν εγκέφαλο Problem solved και το αμάξι πετάει Στο είχα γράψει και προηγουμένως για τα καλώδια . Λογικά τώρα το έκαναν και με υφασμάτινη ταινία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα