Helenene Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Θέλω να κάνω μια -ίσως χαζή ερώτηση- επειδή πολλά διαβάζω στο ίντερνετ και ο ΕΟΔΥ είναι ανύπαρκτος και τηλέφωνα δε σηκώνει ποτέ Έχω νοσήσει χθες , 6,5 μήνες μετά τη 2η μου δόση. Άρα το σύστημα δε μου επιτρέπει να εμβολιαστώ για τους επόμενους 3 μήνες. Άρα στους 9.5 μήνες που θα πάω να ξανά εμβολιαστώ , θα κάνω ΜΟΝΟ την ενισχυτική δόση και θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρέπει να ξανά κάνω όλες τις δόσεις απ' την αρχή; Κάτι τέτοια έχω διαβάσει και πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Helenene
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Helenene είπε Καλημέρα Θέλω να κάνω μια -ίσως χαζή ερώτηση- επειδή πολλά διαβάζω στο ίντερνετ και ο ΕΟΔΥ είναι ανύπαρκτος και τηλέφωνα δε σηκώνει ποτέ Έχω νοσήσει χθες , 6,5 μήνες μετά τη 2η μου δόση. Άρα το σύστημα δε μου επιτρέπει να εμβολιαστώ για τους επόμενους 3 μήνες. Άρα στους 9.5 μήνες που θα πάω να ξανά εμβολιαστώ , θα κάνω ΜΟΝΟ την ενισχυτική δόση και θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρέπει να ξανά κάνω όλες τις δόσεις απ' την αρχή; Κάτι τέτοια έχω διαβάσει και πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μια δόση ρε συ. Σιγά μην κάνεις ολες τις δόσεις!!! *Κάτι τέτοιες απορίες είχαμε πριν 20 χρόνια αν όταν κάνω update windows σε sp3, αν πρέπει να βάλω πρώτα τα sp2 & sp1!!!! 😜 1
Stergios74 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μια δόση ρε συ. Σιγά μην κάνεις ολες τις δόσεις!!! *Κάτι τέτοιες απορίες είχαμε πριν 20 χρόνια αν όταν κάνω update windows σε sp3, αν πρέπει να βάλω πρώτα τα sp2 & sp1!!!! 😜 Απ την ίδια εταιρεία είναι κι αυτό 🙃 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε Ιατρό δεν έχεις; Τι να ξέρει ο ζάβλακας. 2
Helenene Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε Ιατρό δεν έχεις; Όχι δεν έχω ιατρό. Πάμε παρακάτω. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Η ερώτηση σου , εφόσον δεν τρολλαρεις🤘 είναι ιατρικής φύσης και αφορά σοβαρό ζήτημα. Αν θες την υγεία σου τραβά ρώτα κανέναν υπεύθυνο . Πάμε παρακάτω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις