Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 

Θέλω να κάνω μια -ίσως χαζή ερώτηση- επειδή πολλά διαβάζω στο ίντερνετ και ο ΕΟΔΥ είναι ανύπαρκτος και τηλέφωνα δε σηκώνει ποτέ 

Έχω νοσήσει χθες , 6,5 μήνες μετά τη 2η μου δόση. Άρα το σύστημα δε μου επιτρέπει να εμβολιαστώ για τους επόμενους 3 μήνες.

Άρα στους 9.5 μήνες που θα πάω να ξανά εμβολιαστώ , θα κάνω ΜΟΝΟ την ενισχυτική δόση και θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρέπει να ξανά κάνω όλες τις δόσεις απ' την αρχή;

Κάτι τέτοια έχω διαβάσει και πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Helenene
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Helenene είπε

Καλημέρα 

Θέλω να κάνω μια -ίσως χαζή ερώτηση- επειδή πολλά διαβάζω στο ίντερνετ και ο ΕΟΔΥ είναι ανύπαρκτος και τηλέφωνα δε σηκώνει ποτέ 

Έχω νοσήσει χθες , 6,5 μήνες μετά τη 2η μου δόση. Άρα το σύστημα δε μου επιτρέπει να εμβολιαστώ για τους επόμενους 3 μήνες.

Άρα στους 9.5 μήνες που θα πάω να ξανά εμβολιαστώ , θα κάνω ΜΟΝΟ την ενισχυτική δόση και θα έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρέπει να ξανά κάνω όλες τις δόσεις απ' την αρχή;

Κάτι τέτοια έχω διαβάσει και πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Μια δόση ρε συ. Σιγά μην κάνεις ολες τις δόσεις!!!

*Κάτι τέτοιες απορίες είχαμε πριν 20 χρόνια αν όταν κάνω update windows σε sp3, αν πρέπει να βάλω πρώτα τα sp2 & sp1!!!! 😜

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μια δόση ρε συ. Σιγά μην κάνεις ολες τις δόσεις!!!

*Κάτι τέτοιες απορίες είχαμε πριν 20 χρόνια αν όταν κάνω update windows σε sp3, αν πρέπει να βάλω πρώτα τα sp2 & sp1!!!! 😜

Απ την ίδια εταιρεία είναι κι αυτό 🙃

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε

Ιατρό δεν έχεις;

Όχι δεν έχω ιατρό. Πάμε παρακάτω. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Δημοσ.

Η ερώτηση σου , εφόσον δεν τρολλαρεις🤘 είναι ιατρικής φύσης και αφορά σοβαρό ζήτημα. 

Αν θες την υγεία σου τραβά ρώτα κανέναν υπεύθυνο .

Πάμε παρακάτω. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...