Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, xronis είπε Δεν τους νοιάζει που δημιουργούν έτσι άσχημο όνομα. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ που ζω στην επαρχία, αν θέλω κάτι καλό και οικονομικό,αν είμαι άσχετος (που είμαι) δεν έχω επιλογή. Το ξέρουν και το εκμεταλλεύοντε. Και δεν τους είχα για επαγγελματίες,γιατί αγόραζα συχνά από εκεί μέχρι που έγινε μια μανούρα για πράγματα που ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση και δεν ξαναψώνησα... μέχριτώρα. Αλλά είπαμε, εκμεταλλεύονται την ανάγκη Φίλε πάρε prebuilts άμα είσαι άσχετος και δεν θες να έχει τεράστια καθυστέρηση και δεν θες να μπλεκεις. Έχει και οικονομικά builts μια χαρά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτούς γιατί ότι έχω παραγγείλει από prebuilt μέχρι mouse pad έχουν έρθει και δουλεύουν άψογα μέχρι και σήμερα με εξαίρεση κάνα δυο πράγματα που χάλασαν τα οποία μου αντικατέστησαν/έδωσαν χρήματα (!) πίσω χωρίς πολλά πολλά. 2
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλε πάρε prebuilts άμα είσαι άσχετος και δεν θες να έχει τεράστια καθυστέρηση και δεν θες να μπλεκεις. Έχει και οικονομικά builts μια χαρά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτούς γιατί ότι έχω παραγγείλει από prebuilt μέχρι mouse pad έχουν έρθει και δουλεύουν άψογα μέχρι και σήμερα με εξαίρεση κάνα δυο πράγματα που χάλασαν τα οποία μου αντικατέστησαν/έδωσαν χρήματα (!) πίσω χωρίς πολλά πολλά. Συγνώμη που επεμβαίνω Νικ μα εδώ είσαι φάουλ. Από το ίδιο μαγαζί ψώνισε ο ts, δεν του χάρισαν τίποτα, αν δεν θέλουν να προσφέρουν την υπηρεσία του build ας την αφαιρέσουν. Την έχουν όμως και αποκομίζουν κέρδος, κατά συνέπεια θα πρέπει να την σεβαστούν, όπως και τον ίδιο τον πελάτη. Το να στέλνεις πράγματα που δεν έλεγξες, ενώ έχεις κάνει συναρμολόγηση και να αντικαθιστάς με υποδεέστερες μνήμες και ακριβότερες δεν δείχνουν καλά σημάδια. 3
xronis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλε πάρε prebuilts άμα είσαι άσχετος και δεν θες να έχει τεράστια καθυστέρηση και δεν θες να μπλεκεις. Έχει και οικονομικά builts μια χαρά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτούς γιατί ότι έχω παραγγείλει από prebuilt μέχρι mouse pad έχουν έρθει και δουλεύουν άψογα μέχρι και σήμερα με εξαίρεση κάνα δυο πράγματα που χάλασαν τα οποία μου αντικατέστησαν/έδωσαν χρήματα (!) πίσω χωρίς πολλά πολλά. Έχω σχεδόν στήσει το σπίτι μου από δαύτους. Από τα προϊόντα τους είμαι ευχαριστημένος.Σχεδόν από όλα.Από την συμπεριφορά τους τελευταία δεν είμαι ευχαριστημένος .Δεν είπα κάτι άλλο 2
Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Συγνώμη που επεμβαίνω Νικ μα εδώ είσαι φάουλ. Από το ίδιο μαγαζί ψώνισε ο ts, δεν του χάρισαν τίποτα, αν δεν θέλουν να προσφέρουν την υπηρεσία του build ας την αφαιρέσουν. Την έχουν όμως και αποκομίζουν κέρδος, κατά συνέπεια θα πρέπει να την σεβαστούν, όπως και τον ίδιο τον πελάτη. Το να στέλνεις πράγματα που δεν έλεγξες, ενώ έχεις κάνει συναρμολόγηση και να αντικαθιστάς με υποδεέστερες μνήμες και ακριβότερες δεν δείχνουν καλά σημάδια. Συγνώμη αλλά την υπηρεσία για στήσιμο δεν την χρεώνουν οπότε αυτόματα κάνουν αυτά που λέει η υπηρεσία , δωρεάν στήσιμο , και απλώς το ανάβουν για να δουν ότι λειτουργεί και εφόσον έχεις επιλέξει εσύ τα κομμάτια θεωρούν λογικά ότι έχεις ελέγξει συμβατότητα και ξέρεις τι βάζεις στο pc που ζητάς να σου στησουν. Μια χαρά κάνουν ότι λενε , έστησαν το pc και είδαν ότι παίρνει μπροστά , τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τωρα το αν δεν παίρνει windows λόγο ασυμβατότητας των μνημών πρέπει να το διαπιστώσεις εσυ μιας και δεν έβαλαν αυτοί τα windows ώστε να δουν ότι υπάρχει θεμα. Και ξαναλέω ειναι δωρεάν υπηρεσία οπότε ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας , και λέει ξεκάθαρα ότι στο στήνουν , εφόσον δεν λέει κάτι παραπάνω θεωρώ λάθος να λέμε ότι δεν ήταν σωστοί απέναντι στον πελάτη τους ο οποίος αφού τους είπε το πρόβλημα το δέχτηκαν πίσω , το έλεγξαν και του είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα και του αντιπροτειναν μνήμες που θα κάνει τη δουλειά του και διάφορα δεν θα δει ενώ παράλληλα προσπαθούν να σπρώξουν κομμάτια που δεν πουλάνε τοσο. Εάν ο TS δεν ήθελε τις μνήμες ας τους έλεγε ότι δεν του αρέσουν και ότι θέλει καλύτερες ή να επιλέξει αυτός ποιες θέλει και να τους πει. + Το ότι εάν στο στήσουν αυτοί σου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση ενώ πολλά αν όχι όλα τα κομμάτια που περιέχει , έχουν εγγύηση κατασκευαστή 2 χρονια. Και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά σου αντικαθιστούν τον υπολογιστή με ίσο ή καλυτερο. Αντίθετα , στα prebuilts σου έχουν windows + drivers manually περασμένα όχι από win update , και πλήρως ελεγμένο σύστημα δίνοντας σου χαρτί που τα επιβεβαιώνει όσα λενε. Άκυροι οι ισχυρισμοί σου από εμένα πως δεν σέβονται τον πελάτη , μου φαίνεται ο πελάτης είναι αχαριστος. 2
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Συγνώμη αλλά την υπηρεσία για στήσιμο δεν την χρεώνουν οπότε αυτόματα κάνουν αυτά που λέει η υπηρεσία , δωρεάν στήσιμο , και απλώς το ανάβουν για να δουν ότι λειτουργεί και εφόσον έχεις επιλέξει εσύ τα κομμάτια θεωρούν λογικά ότι έχεις ελέγξει συμβατότητα και ξέρεις τι βάζεις στο pc που ζητάς να σου στησουν. Μια χαρά κάνουν ότι λενε , έστησαν το pc και είδαν ότι παίρνει μπροστά , τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τωρα το αν δεν παίρνει windows λόγο ασυμβατότητας των μνημών πρέπει να το διαπιστώσεις εσυ μιας και δεν έβαλαν αυτοί τα windows ώστε να δουν ότι υπάρχει θεμα. Και ξαναλέω ειναι δωρεάν υπηρεσία οπότε ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας , και λέει ξεκάθαρα ότι στο στήνουν , εφόσον δεν λέει κάτι παραπάνω θεωρώ λάθος να λέμε ότι δεν ήταν σωστοί απέναντι στον πελάτη τους ο οποίος αφού τους είπε το πρόβλημα το δέχτηκαν πίσω , το έλεγξαν και του είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα και του αντιπροτειναν μνήμες που θα κάνει τη δουλειά του και διάφορα δεν θα δει ενώ παράλληλα προσπαθούν να σπρώξουν κομμάτια που δεν πουλάνε τοσο. Εάν ο TS δεν ήθελε τις μνήμες ας τους έλεγε ότι δεν του αρέσουν και ότι θέλει καλύτερες ή να επιλέξει αυτός ποιες θέλει και να τους πει. + Το ότι εάν στο στήσουν αυτοί σου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση ενώ πολλά αν όχι όλα τα κομμάτια που περιέχει , έχουν εγγύηση κατασκευαστή 2 χρονια. Και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά σου αντικαθιστούν τον υπολογιστή με ίσο ή καλυτερο. Αντίθετα , στα prebuilts σου έχουν windows + drivers manually περασμένα όχι από win update , και πλήρως ελεγμένο σύστημα δίνοντας σου χαρτί που τα επιβεβαιώνει όσα λενε. Άκυροι οι ισχυρισμοί σου από εμένα πως δεν σέβονται τον πελάτη , μου φαίνεται ο πελάτης είναι αχαριστος. Δηλαδή με την λογική σου, αν πάρεις ένα σύστημα από το eshop με b450 + 5600g, εφόσον το συναρμολογήσουν στο στέλνουν πακέτο και κόψε τον λαιμό σου; Δικό σου πρόβλημα ότι η μητρική χρειάζεται bios update, το τροφοδοτικό ξεκίνησε, άναψαν τα λαμπάκια, οπότε είναι καλυμμένοι; Εσύ φταις που επέλεξες b450 μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή. Επίσης οι μνήμες είναι τζακποτ. Ακόμη και μνήμες από το qvl μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η συναρμολογηση Νικ ΔΕΝ είναι δωρεάν. Είναι παροχή λόγω του ότι αγόρασες όλα τα κομμάτια από αυτούς και το κόστος της έχει υπολογιστεί μέσα εκεί. Το ότι δεν ελέγχουν βασικά πράγματα όπως και ότι "σπρώχνουν" συγκεκριμένο hardware δεν τους τιμάει. Αν το eshop δεν παρείχε "δωρεάν" συναρμολογηση, θα αγόραζαν όλοι από πιο οικονομικά καταστήματα και θα έδιναν 30 ευρώ σε ένα τεχνικό να τους το στήσει. Τέλος ξέρω πολύ καλά τι είναι το eshop, ψωνίζω διαρκώς από εκεί, το προτείνω συχνά - πυκνά και λέω και τα θετικά τους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια εκεί που κάνουν λάθη. Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, δεν χρειάζεται να συμφωνείς. 1 1
Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Δηλαδή με την λογική σου, αν πάρεις ένα σύστημα από το eshop με b450 + 5600g, εφόσον το συναρμολογήσουν στο στέλνουν πακέτο και κόψε τον λαιμό σου; Δικό σου πρόβλημα ότι η μητρική χρειάζεται bios update, το τροφοδοτικό ξεκίνησε, άναψαν τα λαμπάκια, οπότε είναι καλυμμένοι; Εσύ φταις που επέλεξες b450 μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή. Επίσης οι μνήμες είναι τζακποτ. Ακόμη και μνήμες από το qvl μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η συναρμολογηση Νικ ΔΕΝ είναι δωρεάν. Είναι παροχή λόγω του ότι αγόρασες όλα τα κομμάτια από αυτούς και το κόστος της έχει υπολογιστεί μέσα εκεί. Το ότι δεν ελέγχουν βασικά πράγματα όπως και ότι "σπρώχνουν" συγκεκριμένο hardware δεν τους τιμάει. Αν το eshop δεν παρείχε "δωρεάν" συναρμολογηση, θα αγόραζαν όλοι από πιο οικονομικά καταστήματα και θα έδιναν 30 ευρώ σε ένα τεχνικό να τους το στήσει. Τέλος ξέρω πολύ καλά τι είναι το eshop, ψωνίζω διαρκώς από εκεί, το προτείνω συχνά - πυκνά και λέω και τα θετικά τους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια εκεί που κάνουν λάθη. Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, δεν χρειάζεται να συμφωνείς. Λάθος σε αυτό με την μητρική που λες διότι εναν έλεγχο στα κομμάτια που παραγγέλνεις τον κανουν. Σε παραγγελία athlon 3000g με μια a320 με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν αν θέλω να μου κάνουν bios update για να παίξει ο επεξεργαστής και μου ζήτησαν την άδεια να ανοίξουν την μητρική. Και εγώ το ξέρω πολύ καλά , ότι θέλω σχεδόν αποκλειστικά από εκεί το παίρνω. Τώρα αυτό με την συναρμολόγηση να σου πω δεν καταλαβαίνω την ερμηνεία σου διότι καταστήματα που πουλούν ακριβότερα και είναι και γνωστά δεν έχουν δωρεάν την συγκεκριμένη υπηρεσία αν την εχουν. 1
xronis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Το ότι το pc που μετά κόπων και βασάνων αγόρασα θα έφτανε να γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης ούτε που μπορούσα να το φανταστώ. Τέλοσπάντων. Να προσθέσω πως παρόλο που λένε ότι είναι δωρεάν η συναρμολόγηση, προφανώς είναι μέσα στην τιμή όπως μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά κι ας λένε ότι είναι δωρεάν.
triplex1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, xronis είπε Το ότι το pc που μετά κόπων και βασάνων αγόρασα θα έφτανε να γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης ούτε που μπορούσα να το φανταστώ. Τέλοσπάντων. Να προσθέσω πως παρόλο που λένε ότι είναι δωρεάν η συναρμολόγηση, προφανώς είναι μέσα στην τιμή όπως μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά κι ας λένε ότι είναι δωρεάν. Αδερφε εχει αλλους που κανουν προπωληση και εχουν κανει χειροτερο ονομα μη το ψαχνεις , αντε μεγειες
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, xronis είπε Το ότι το pc που μετά κόπων και βασάνων αγόρασα θα έφτανε να γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης ούτε που μπορούσα να το φανταστώ. Τέλοσπάντων. Να προσθέσω πως παρόλο που λένε ότι είναι δωρεάν η συναρμολόγηση, προφανώς είναι μέσα στην τιμή όπως μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά κι ας λένε ότι είναι δωρεάν. No worries, συμβαίνουν συνέχεια αυτά στα φόρουμ και η συζήτηση(ήρεμη όπως αυτή) μόνο καλό κάνει. Επίσης συμφωνούμε στο οτι τίποτα δεν είναι δωρεάν, κανόνας. Τέσπα, το ζήτημα είναι να το χαρείς, αν και σε πήγε στραβά στην αρχή. Αν έχω καταλάβει ήδη έχεις θετικές εντυπώσεις κι αυτό είναι καλό. Περιμένουμε φωτό και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. 2
xronis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε (ήρεμη όπως αυτή) Είμαι πολλά χρόνια στο forum το συγκεκριμένο αλλά με λίγες εξαιρέσεις, δεν πολυσυμμετέχω σε συζητήσεις. Άμα ήταν χαλαρή η κουβέντα εδώ, στείλτε λινκ να μπω να τσακωθώ που έχω συχνά νεύρα! 🤣🤣🤣🤣
hln3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Tο ότι δεν έβαλες win δεν είναι επιχείρημα, δεν είναι απαραίτητο να βάλουν windows για να τρέξουν μερικά στρες τεστ. Και από την στιγμή που έχουν builder πρέπει και ο builder ή έστω κάποιος μετά να ελέγχει αν τα κομμάτια είναι συμβατά - προσοχή μιλάμε πάντα για στοκ ρυθμίσεις, το αν οι μνήμες δεν τρέχουν xmp δεν τους αφορά καθώς το xmp είναι OC Θυμήθηκα πριν από κάτι χρόνια που ήμουν άσχετος και είχα πάρει σύστημα από τοπικό κατάστημα, το άναβα έπαιζε κανονικά, μόλις όμως πήγαινα να παίξω κάποιο game, shut down. Το πηγαίνω πίσω, μου λέει σόρρυ, ξέχασα να βάλω το καλώδιο από το τροφοδοτικό στην κάρτα και μόλις τραβούσε πολύ ρεύμα έπεφτε🤣 Τώρα βέβαια οι κάρτες δεν bootαρουν καν χωρίς τροφοδοσία, άλλες εποχές τότε😛 1
RTW4ever Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Δηλαδή με την λογική σου, αν πάρεις ένα σύστημα από το eshop με b450 + 5600g, εφόσον το συναρμολογήσουν στο στέλνουν πακέτο και κόψε τον λαιμό σου; Δικό σου πρόβλημα ότι η μητρική χρειάζεται bios update, το τροφοδοτικό ξεκίνησε, άναψαν τα λαμπάκια, οπότε είναι καλυμμένοι; Εσύ φταις που επέλεξες b450 μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή. Επίσης οι μνήμες είναι τζακποτ. Ακόμη και μνήμες από το qvl μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η συναρμολογηση Νικ ΔΕΝ είναι δωρεάν. Είναι παροχή λόγω του ότι αγόρασες όλα τα κομμάτια από αυτούς και το κόστος της έχει υπολογιστεί μέσα εκεί. Το ότι δεν ελέγχουν βασικά πράγματα όπως και ότι "σπρώχνουν" συγκεκριμένο hardware δεν τους τιμάει. Αν το eshop δεν παρείχε "δωρεάν" συναρμολογηση, θα αγόραζαν όλοι από πιο οικονομικά καταστήματα και θα έδιναν 30 ευρώ σε ένα τεχνικό να τους το στήσει. Τέλος ξέρω πολύ καλά τι είναι το eshop, ψωνίζω διαρκώς από εκεί, το προτείνω συχνά - πυκνά και λέω και τα θετικά τους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια εκεί που κάνουν λάθη. Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, δεν χρειάζεται να συμφωνείς. Συμφωνώ με τον Νικ και διαφωνώ με σένα. Την ευθύνη για τη συμβατότητα των κομματιών την έχει ο αγοραστής ο οποίος αποκλειστικά και μόνο αυτός τα διάλεξε. Δεν αγόρασε έτοιμη σύνθεση από αυτούς για να έχουν αυτοί την ευθύνη, αντίθετα ο αγοραστής διάλεξε τα κομμάτια και τους είπε βιδώστε τα. Ε και αυτοί αυτό απλώς έκαναν. 2 1
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Αφού όπως φαίνεται έχω άδικο, με την σειρά μου να ζητήσω συγνώμη από τον xronis για την πρόταση μου και που τον ταλαιπώρησα άσκοπα. Από εδώ και πέρα θα γνωρίζω οτι η πιο safe επιλογή είναι τα innovator(prebuils) οπότε και θα προτείνω εφεξής...
radiohead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση προς τον ts. @xronis Τώρα είσαι με μνήμες 2666; Που σου πρότεινε ένας άγνωστος στο τηλ; Επειδή είδε μάλλον ότι έχει υψηλό απόθεμα εκεί (και θέλει να σπρώξει;) Η σου είπε έχουν προβλημα οι μνήμες, επιλέξτε κάτι άλλο και βάλτε τες στο καλάθι; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από radiohead
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, radiohead είπε Μια ερώτηση προς τον ts. @xronis Τώρα είσαι με μνήμες 2666; Που σου πρότεινε ένας άγνωστος στο τηλ; Επειδή είδε μάλλον ότι έχει υψηλό απόθεμα εκεί (και θέλει να σπρώξει;) Η σου είπε έχουν προβλημα οι μνήμες, επιλέξτε κάτι άλλο και βάλτε τες στο καλάθι; 13 ώρες πριν, xronis είπε Με πήρε ο τεχνικός του e-shop και μου λέει ότι διαπίστωσε ασυμβατότητα των ram. Τώρα, ή με την μητρική ή με τον επεξεργαστή, δεν θυμάμαι τι μου έιπε. Με τα πολλά,μου αντιπροτείνει άλλες (μου είπε ότι είναι ελάχιστα πιο αργές αλλά εγώ δεν θα καταλάβω διαφορά), με χρέωσε και κάτι ψηλά μιας και ήταν λίγο πιο ακριβές,και πριν συμφωνήσω του λέω. Επειδή μόλις ανέτρεξα και στις ιδιωτικές συνομιλίες, το άφησε και λίγο πάνως του από τον τρόπο που το χειρίστηκε τηλεφωνικά ο ts. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα