JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Προφανως κατι λες λαθος. Δεν προτεινε κανεις συνθεση με 520 ευρω. Μαλλον λες αυτη που σου προτεινα με τον 5600g στα 548 ευρω.(σε αυτη βλεπω δεν υπαρχει η μητρικη πλεον) Εαν παμε βασει αυτης της συνθεσης χωρις dvd και με δυο δισκους εισαι εδω.
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν κύριοι.Παρηγγειλα την τελευταία πρόταση του Νικόλα συνδυαστικά με την πρώτη του στο άλλο ποστ.Δηλαδη χωρίς dvdrw,με τους δίσκους τους αρχικούς.ssd 240,hdd 1 Tera. Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό εδώ.Ευχαριστω για τις προτάσεις 3
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Tωρα εγω εαν πω οτι καταλαβα τι εκανες...............δεν καταλαβα 🤪 Οπως και να εχει καλοριζικο να ειναι!
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tωρα εγω εαν πω οτι καταλαβα τι εκανες...............δεν καταλαβα 🤪 Οπως και να εχει καλοριζικο να ειναι! Χαχαχαχα τουλάχιστον ελπίζω να κατάλαβε ο υπάλληλος που μίλησα τηλεφωνικά
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tωρα εγω εαν πω οτι καταλαβα τι εκανες...............δεν καταλαβα 🤪 Οπως και να εχει καλοριζικο να ειναι! 48 λεπτά πριν, xronis είπε Λοιπόν κύριοι.Παρηγγειλα την τελευταία πρόταση του Νικόλα συνδυαστικά με την πρώτη του στο άλλο ποστ.Δηλαδη χωρίς dvdrw,με τους δίσκους τους αρχικούς.ssd 240,hdd 1 Tera. Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό εδώ.Ευχαριστω για τις προτάσεις Μια χαρά. Καλορίζικο. Αν μπορείς δείξε μας αναλυτικά σε τι κομμάτια κατέληξες 2
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Μια χαρά. Καλορίζικο. Αν μπορείς δείξε μας αναλυτικά σε τι κομμάτια κατέληξες Δεν γίνεται δουλειά μέσω κινητού.Εκανα αμάν και πως να καταλήξω,θα κάνουμε άλλες τρεις σελίδες αναρτήσεις.Μολις έρθει με το καλό και το έχω έτοιμο, παίζει να είναι η πρώτη δουλειά που θα κάνω. 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Μια χαρά. Καλορίζικο. Αν μπορείς δείξε μας αναλυτικά σε τι κομμάτια κατέληξες Μέσω κινητού δεν γίνεται,μου'χει βγάλει την πίστη.Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά και δεν τα έχω τα κομμάτια σε λίστα όπως γίνεται συνήθως με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Άσε να έρθει με το καλό,να βάλω και τα windows πάνω και μόλις είμαι έτοιμος,θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω.Αλλιως το βλέπω να κάνουμε άλλες τρεις σελίδες με αναρτήσεις εδώ μέσα. 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Μια χαρά. Καλορίζικο. Αν μπορείς δείξε μας αναλυτικά σε τι κομμάτια κατέληξες Έλα τα κατάφερα 4
xronis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 9:18 ΜΜ, xronis είπε Μέσω κινητού δεν γίνεται,μου'χει βγάλει την πίστη.Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά και δεν τα έχω τα κομμάτια σε λίστα όπως γίνεται συνήθως με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Άσε να έρθει με το καλό,να βάλω και τα windows πάνω και μόλις είμαι έτοιμος,θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω.Αλλιως το βλέπω να κάνουμε άλλες τρεις σελίδες με αναρτήσεις εδώ μέσα. Έλα τα κατάφερα Χαιρετώ τα πλήθη.Μου το έστειλαν ανέλπιστα γρήγορα και ήδη κάθομαι και σεταρω... Ώσπου εμφανίστηκε η παρακάτω εικόνα και δεν ξέρω τι να κάνω. Όποιον δίσκο και να επιλέξω δεν κάνει εγκατάσταση.βγαζει το παρακάτω μήνυμα.
nickol-us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Κάνε διαγραφή τον δίσκο (nvme 240 gb) και μετά στον μη εκχωρημενο χώρο κάνε δημιουργία και μετά επιλογή για εγκατάσταση. Λογικά το κάνει αυτόματα gpt έτσι που σου είπα. 1
xronis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάνε διαγραφή τον δίσκο (nvme 240 gb) και μετά στον μη εκχωρημενο χώρο κάνε δημιουργία και μετά επιλογή για εγκατάσταση. Λογικά το κάνει αυτόματα gpt έτσι που σου είπα. Στον ssd θα γίνει η εγκατάσταση εν τέλει, σωστά;
nickol-us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, xronis είπε Στον ssd θα γίνει η εγκατάσταση εν τέλει, σωστά; Φυσικά, τον άλλον θα τον έχεις να αποθηκεύεις αρχεία ως δεύτερο και όχι για το λειτουργικό 1
xronis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Χαιρετώ τα πλήθη. Ξέρω, άργησα πολύ να ανεβάσω τι έγινε τελικά με το pc που μετά κόπων και βασάνων έφτασε στα χέρια μου. Να πω εν συντομία ότι το pc σε σχέση με την ημερομηνία παραγγελίας έφτασε πολύ γρήγορα στο "σπίτι του" μόνο που είχε θέματα. Δεν μπορούσα με τίποτα να σετάρω τα windows, το πήγα σε τεχνικό,τα πέρασε με δυσκολία και πάλι έκανε restart από μόνο του όλη την ώρα, το πήγα σε δεύτερο τεχνικό που το έψαξε και κατέληξε στο ότι είχαν θέμα οι μνήμες ram. Το γύρισα πίσω στα e-shop από όπου το αγόρασα, και εν τέλει μου το ξαναέστειλαν σε σωστή κατάσταση αυτή τη φορά. Με πήρε ο τεχνικός του e-shop και μου λέει ότι διαπίστωσε ασυμβατότητα των ram. Τώρα, ή με την μητρική ή με τον επεξεργαστή, δεν θυμάμαι τι μου έιπε. Με τα πολλά,μου αντιπροτείνει άλλες (μου είπε ότι είναι ελάχιστα πιο αργές αλλά εγώ δεν θα καταλάβω διαφορά), με χρέωσε και κάτι ψηλά μιας και ήταν λίγο πιο ακριβές,και πριν συμφωνήσω του λέω. "Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει έλεγχος πριν μου το στείλετε; Ελπίζω τώρα να γίνει αλλιώς θα τα πάρεις όλα πίσω και θα πάμε αλλιώς". (λογικά ο συγκεκριμένος δεν είχε κάποια ευθύνη -εκτός κι αν είχε και με δούλευε- αλλά εγώ απευθυνόμουνα στην εταιρεία εκείνη τη στιγμή) Τελικά, όλα καλά. άργησε λίγο αλλά έφτασε στα χέρια μου και είναι λες και ανακαλύπτω τον κόσμο.Για την ώρα τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικόλα που είχαμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και με βοήθησε πολύ ως προς την καθοδήγηση για να βρεθεί λύση. Όταν ευκαιρίσω (μάλλον θα αργήσω, ήδη έχουν περάσει 2 εβδομάδες που το λειτουργώ το εργαλείο) θα ανεβάσω και φωτό 1 2
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, xronis είπε Χαιρετώ τα πλήθη. Ξέρω, άργησα πολύ να ανεβάσω τι έγινε τελικά με το pc που μετά κόπων και βασάνων έφτασε στα χέρια μου. Να πω εν συντομία ότι το pc σε σχέση με την ημερομηνία παραγγελίας έφτασε πολύ γρήγορα στο "σπίτι του" μόνο που είχε θέματα. Δεν μπορούσα με τίποτα να σετάρω τα windows, το πήγα σε τεχνικό,τα πέρασε με δυσκολία και πάλι έκανε restart από μόνο του όλη την ώρα, το πήγα σε δεύτερο τεχνικό που το έψαξε και κατέληξε στο ότι είχαν θέμα οι μνήμες ram. Το γύρισα πίσω στα e-shop από όπου το αγόρασα, και εν τέλει μου το ξαναέστειλαν σε σωστή κατάσταση αυτή τη φορά. Με πήρε ο τεχνικός του e-shop και μου λέει ότι διαπίστωσε ασυμβατότητα των ram. Τώρα, ή με την μητρική ή με τον επεξεργαστή, δεν θυμάμαι τι μου έιπε. Με τα πολλά,μου αντιπροτείνει άλλες (μου είπε ότι είναι ελάχιστα πιο αργές αλλά εγώ δεν θα καταλάβω διαφορά), με χρέωσε και κάτι ψηλά μιας και ήταν λίγο πιο ακριβές,και πριν συμφωνήσω του λέω. "Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει έλεγχος πριν μου το στείλετε; Ελπίζω τώρα να γίνει αλλιώς θα τα πάρεις όλα πίσω και θα πάμε αλλιώς". (λογικά ο συγκεκριμένος δεν είχε κάποια ευθύνη -εκτός κι αν είχε και με δούλευε- αλλά εγώ απευθυνόμουνα στην εταιρεία εκείνη τη στιγμή) Τελικά, όλα καλά. άργησε λίγο αλλά έφτασε στα χέρια μου και είναι λες και ανακαλύπτω τον κόσμο.Για την ώρα τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικόλα που είχαμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και με βοήθησε πολύ ως προς την καθοδήγηση για να βρεθεί λύση. Όταν ευκαιρίσω (μάλλον θα αργήσω, ήδη έχουν περάσει 2 εβδομάδες που το λειτουργώ το εργαλείο) θα ανεβάσω και φωτό Έπεσες στην περίπτωση, προσωπικά δεν περίμενα το eshop να στείλει "αδοκίμαστο" μηχάνημα. Τέλος καλό, όλα καλά. Καλορίζικο, να το χαρείς και να μην ξανασχοληθείς Για την ιστορία, εκτός του λάθους του eshop που έστειλε μηχάνημα με προβλημα στις μνήμες, η αντιπρόταση που έδωσε ήταν με corsair στα 2666 και επιπλέον κόστος +7 ευρώ για χρήση με τον 11400. Πραγματικά από μια τόσο μεγάλη αλυσίδα, περίμενα λίγο καλύτερα πράγματα. Καλώς ή κακώς, με τη δωρεάν συναρμολόγηση αλλά και τις σχετικά καλές τιμές, παραμένει μια από τις πρώτες επιλογές για build ωστόσο καλό θα ήταν να παίρνουν κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καλώς ή κακώς, με τη δωρεάν συναρμολόγηση αλλά και τις σχετικά καλές τιμές, παραμένει μια από τις πρώτες επιλογές για build ωστόσο καλό θα ήταν να παίρνουν κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Στα prebuilts τους δίνουν σημασία , στα bto κοιτάνε μόνο να το στήσουν και να δουν ότι ανάβει εφόσον δεν τους έχεις πει να περάσουν windows. 2 1
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Στα prebuilts τους δίνουν σημασία , στα bto κοιτάνε μόνο να το στήσουν και να δουν ότι ανάβει εφόσον δεν τους έχεις πει να περάσουν windows. Συμφωνώ εν μέρει... Τόσο μεγάλο κατάστημα... αγοράζεις ολόκληρο μηχάνημα, δεν σου χαρίζουν κάτι... θα μπορούσαν να κάνουν πιο "σοβαρούς" χειρισμούς 2
xronis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Στα prebuilts τους δίνουν σημασία , στα bto κοιτάνε μόνο να το στήσουν και να δουν ότι ανάβει εφόσον δεν τους έχεις πει να περάσουν windows. Δεν τους νοιάζει που δημιουργούν έτσι άσχημο όνομα. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ που ζω στην επαρχία, αν θέλω κάτι καλό και οικονομικό,αν είμαι άσχετος (που είμαι) δεν έχω επιλογή. Το ξέρουν και το εκμεταλλεύοντε. Και δεν τους είχα για επαγγελματίες,γιατί αγόραζα συχνά από εκεί μέχρι που έγινε μια μανούρα για πράγματα που ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση και δεν ξαναψώνησα... μέχριτώρα. Αλλά είπαμε, εκμεταλλεύονται την ανάγκη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα