triplex1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, xronis είπε Τελικά κατέληξα εδώ με προσθήκη μιας 8αρας ram και ενός hdd 1 tera. Βγαίνει 524€ με μεταφορικά μέσα .Πως σου φαίνεται; https://www.cosmodata.gr/product/350852/#desc1_show Δεν το πήρα ακόμα,ετοιμος είμαι δεν υπαρχει
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Εν το μεταξύ, η συζήτηση ξεκίνησε από τα innovator, προσπαθήσω να αναλύσω και να εξηγήσω για ποιους λόγους κάποιος πρέπει να τα αποφεύγει, κάναμε σύνθεση στα 520 ευρώ με πολύ καλύτερα κομμάτια και καταλήξαμε στο "έτοιμος είμαι να πάρω τη σύνθεση της cosmodata" , που είναι λίγο πολύ ότι το innovator (στα innovator ξέρουμε και τι κομμάτια φοράνε ακριβώς σε αντίθεση με cosmodata)
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Εν το μεταξύ, η συζήτηση ξεκίνησε από τα innovator, προσπαθήσω να αναλύσω και να εξηγήσω για ποιους λόγους κάποιος πρέπει να τα αποφεύγει, κάναμε σύνθεση στα 520 ευρώ με πολύ καλύτερα κομμάτια και καταλήξαμε στο "έτοιμος είμαι να πάρω τη σύνθεση της cosmodata" , που είναι λίγο πολύ ότι το innovator (στα innovator ξέρουμε και τι κομμάτια φοράνε ακριβώς σε αντίθεση με cosmodata) Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση από την αρχή.Αν νομίζεις ότι τώρα εγώ γνωριζω για το αν αυτό που κατέληξα είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτά που έχουν προταθεί, μάλλον φταίω εγώ για την λάθος διατύπωση. Παραμένω να μην έχω ιδέα,και γι'αυτό το ανέβασα, έτσι ώστε να ακούσω γνώμες μπας και καταλήξω γιατί ο χρόνος πιέζει. Υ.Γ την έρευνα την κάνω μέσω κινητού.Δειξτε μια επιείκεια
triplex1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, xronis είπε Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση από την αρχή.Αν νομίζεις ότι τώρα εγώ γνωριζω για το αν αυτό που κατέληξα είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτά που έχουν προταθεί, μάλλον φταίω εγώ για την λάθος διατύπωση. Παραμένω να μην έχω ιδέα,και γι'αυτό το ανέβασα, έτσι ώστε να ακούσω γνώμες μπας και καταλήξω γιατί ο χρόνος πιέζει. Υ.Γ την έρευνα την κάνω μέσω κινητού.Δειξτε μια επιείκεια Ξεκινησες το θεμα στις 3 του μηνα και σημερα εχουμε 8 , σε προταθηκαν πραγματα απο το eshop που νομιζω σε βολευει κιολας (εκτος αν μενεις σε κανενα βουνο) και συνεχιζεις να ψαχνεις , οπως ειπε και ο Νικολας εκεινα ηταν καλυτερα
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, xronis είπε Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση από την αρχή.Αν νομίζεις ότι τώρα εγώ γνωριζω για το αν αυτό που κατέληξα είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτά που έχουν προταθεί, μάλλον φταίω εγώ για την λάθος διατύπωση. Παραμένω να μην έχω ιδέα,και γι'αυτό το ανέβασα, έτσι ώστε να ακούσω γνώμες μπας και καταλήξω γιατί ο χρόνος πιέζει. Υ.Γ την έρευνα την κάνω μέσω κινητού.Δειξτε μια επιείκεια Δεν μαλώνουμε κανένα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα. Ωστόσο, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις. Κανένας δεν πρότεινε έτοιμο μηχάνημα, μάλιστα στο πρώτο θέμα εξηγήσαμε το γιατί, ενώ μόνος σου επιμένεις να διαλέγεις "λάθος". Αυτό λέω μόνο.
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ξεκινησες το θεμα στις 3 του μηνα και σημερα εχουμε 8 , σε προταθηκαν πραγματα απο το eshop που νομιζω σε βολευει κιολας (εκτος αν μενεις σε κανενα βουνο) και συνεχιζεις να ψαχνεις , οπως ειπε και ο Νικολας εκεινα ηταν καλυτερα Μην πυροβολείτε παιδιά.Ειπα, ήταν λάθος διατύπωση.Το γιατί έφτασε να περάσει μια βδομάδα και να ψάχνω ακόμα δεν αφορά κανέναν. 2 πράγματα θα πω και κλείνω.1.Ξανα-ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση εξ αρχής και 2.να που βγήκε και κάτι καλό με το κράξιμο που κάνατε μιας και είχα ξεχάσει τελείως αυτή την αρχική πρόταση και το μόνο που κάνω από χτες βράδυ είναι να συγκρίνω τα του κοσμοντατα με τις προτάσεις που τέθηκαν εδώ στο δεύτερο ποστ. 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν μαλώνουμε κανένα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα. Ωστόσο, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις. Κανένας δεν πρότεινε έτοιμο μηχάνημα, μάλιστα στο πρώτο θέμα εξηγήσαμε το γιατί, ενώ μόνος σου επιμένεις να διαλέγεις "λάθος". Αυτό λέω μόνο. Οκ το λύσαμε.Μια τελευταία χάρη.Αν θες. Βλέποντας (όλες πλέον) τις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι,θα πάω σε αυτή του e-shop που πρότεινες στα 520 (κάπου εκεί ήταν). Επειδή δεν με εμπιστεύομαι καθόλου,κι επειδή υπάρχει μικρό παιδί στο σπίτι, έχεις να προτείνεις άλλο κουτί λιγότερο εφετζιδικο (ή και καθόλου) αλλά εξίσου λειτουργικό και ποιοτικό;
triplex1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, xronis είπε Μην πυροβολείτε παιδιά.Ειπα, ήταν λάθος διατύπωση.Το γιατί έφτασε να περάσει μια βδομάδα και να ψάχνω ακόμα δεν αφορά κανέναν. 2 πράγματα θα πω και κλείνω.1.Ξανα-ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση εξ αρχής και 2.να που βγήκε και κάτι καλό με το κράξιμο που κάνατε μιας και είχα ξεχάσει τελείως αυτή την αρχική πρόταση και το μόνο που κάνω από χτες βράδυ είναι να συγκρίνω τα του κοσμοντατα με τις προτάσεις που τέθηκαν εδώ στο δεύτερο ποστ. παρε απο το eshop την αρχικη συνθεση που εβαλαν τα παιδια , θα σε μονταρουν τα πραγματα και δεν θα χρειαστει να βαλεις εσυ εκτος απο win , σ'αυτο δεν ξερω τι θα κανεις
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, xronis είπε Μην πυροβολείτε παιδιά.Ειπα, ήταν λάθος διατύπωση.Το γιατί έφτασε να περάσει μια βδομάδα και να ψάχνω ακόμα δεν αφορά κανέναν. 2 πράγματα θα πω και κλείνω.1.Ξανα-ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση εξ αρχής και 2.να που βγήκε και κάτι καλό με το κράξιμο που κάνατε μιας και είχα ξεχάσει τελείως αυτή την αρχική πρόταση και το μόνο που κάνω από χτες βράδυ είναι να συγκρίνω τα του κοσμοντατα με τις προτάσεις που τέθηκαν εδώ στο δεύτερο ποστ. Οκ το λύσαμε.Μια τελευταία χάρη.Αν θες. Βλέποντας (όλες πλέον) τις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι,θα πάω σε αυτή του e-shop που πρότεινες στα 520 (κάπου εκεί ήταν). Επειδή δεν με εμπιστεύομαι καθόλου,κι επειδή υπάρχει μικρό παιδί στο σπίτι, έχεις να προτείνεις άλλο κουτί λιγότερο εφετζιδικο (ή και καθόλου) αλλά εξίσου λειτουργικό και ποιοτικό; Το απόγευμα που θα έχω pc στα χέρια μου, θα κάτσω να ξανακάνω μια σύνθεση στα μέτρα που θες.
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Το απόγευμα που θα έχω pc στα χέρια μου, θα κάτσω να ξανακάνω μια σύνθεση στα μέτρα που θες. Άστο άστο,δεν πειράζει.Θα το παραγγείλω τώρα,με το αρχικό κουτί,μπας και κερδίσω έστω και μία μέρα. 32 λεπτά πριν, xronis είπε Άστο άστο,δεν πειράζει.Θα το παραγγείλω τώρα,με το αρχικό κουτί,μπας και κερδίσω έστω και μία μέρα. Τελικά αν θες,μπες στον κόπο, γιατί επικοινώνησα με το e-shop και η συγκεκ μητρική έχει εξαντληθεί,και προφανώς δεν ξέρω να διαλέξω άλλη.
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, xronis είπε Τελικά αν θες,μπες στον κόπο, γιατί επικοινώνησα με το e-shop και η συγκεκ μητρική έχει εξαντληθεί,και προφανώς δεν ξέρω να διαλέξω άλλη. Με ποια συνθεση θελεις να προχωρησεις; Να μπω τωρα να στη φτιαξω.
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Από μένα, με άλλο κουτί, μαζί με dvd-r που θες, με μεγαλύτερο nvme-ssd δίσκο αλλά χωρίς καθόλου μηχανικό δισκό: 1
Aten-Ra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Αν είναι να πας για τον 11400 καλύτερα προτίμησε τον 12400 ακόμα και με Η610
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Με ποια συνθεση θελεις να προχωρησεις; Να μπω τωρα να στη φτιαξω. Λοιπόν: θέλω δίσκους και ssd και μηχανικό.dvd-rw να μην έχει η σύνθεση αλλά να μπαίνει στο κουτί.Θα δοκιμάσω να βάλω κάποιο από τα παλιά που έχω.Ξεχασα κάτι; Α ναι,στα χαρακτηριστικά που θα φτιάξεις,δες αν ταιριάζει το κουτί με κωδικό 645168 που μου πρότειναν (από το e-shop ως μη εφετζιδικο).Αν όχι, φτιάξε κάτι με αυτά που έχεις ως τώρα και μου λες
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, xronis είπε Λοιπόν: θέλω δίσκους και ssd και μηχανικό.dvd-rw να μην έχει η σύνθεση αλλά να μπαίνει στο κουτί.Θα δοκιμάσω να βάλω κάποιο από τα παλιά που έχω.Ξεχασα κάτι; Α ναι,στα χαρακτηριστικά που θα φτιάξεις,δες αν ταιριάζει το κουτί με κωδικό 645168 που μου πρότειναν (από το e-shop ως μη εφετζιδικο).Αν όχι, φτιάξε κάτι με αυτά που έχεις ως τώρα και μου λες Ξεχασες να μου πεις στα ποσα χρηματα και με βαση ποια συνθεση (amd,intel). Να ειναι απο e-shop; Η συνθεση στα 550 ευρω με τον 12400 ειναι αχτυπητη πιστευω,αλλα ειναι απο t-support. Και η συνθεση του Νικολα απο πανω μια χαρα ειναι. 1
xronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Ξεχασες να μου πεις στα ποσα χρηματα και με βαση ποια συνθεση (amd,intel). Να ειναι απο e-shop; Η συνθεση στα 550 ευρω με τον 12400 ειναι αχτυπητη πιστευω,αλλα ειναι απο t-support. Και η συνθεση του Νικολα απο πανω μια χαρα ειναι. Max 550€ αλλά θέλω δύο δίσκους.Απο e-shop που τους έχω και κοντά (ήταν ο βασικός μου ενδοιασμος για το cosmodata-κι ας μην ήξερα τι παίρνω-,ότι αν πάθει κάτι "ποιος τρέχει Αθήνα"; ) Εάν είναι εφικτό,στην σύνθεση την αρχική που προτάθηκε εδώ στα 520€, γίνεται απλώς να αλλάξουμε μητρική που δεν την έχουν; Αυτό θέλω.Αν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα