bigLITTLE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Παρόλο που έβαλα το email μου ήρθε download link από το πρόγραμμα, το κατέβασα αλλά activation key δεν ήρθε ποτέ στο email. Τι πρέπει να κάνω; Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω στην εγκατάσταση χωρίς αυτό. Ευχαριστώ!
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε Καλησπέρα σε όλους! Παρόλο που έβαλα το email μου ήρθε download link από το πρόγραμμα, το κατέβασα αλλά activation key δεν ήρθε ποτέ στο email. Τι πρέπει να κάνω; Δεν με αφήνει να προχωρήσω παρακάτω στην εγκατάσταση χωρίς αυτό. Ευχαριστώ! Ξαναδοκιμασε εμενα μου ηρθε και στα 2 μαιλ μου μεσα σε 2 λεπτα.
bigLITTLE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Ξαναδοκιμασε εμενα μου ηρθε και στα 2 μαιλ μου μεσα σε 2 λεπτα. Το ίδιο μήνυμα μου ήρθε ξανά που προσπάθησα... Πουθενά ο κωδικός 😕
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε Το ίδιο μήνυμα μου ήρθε ξανά που προσπάθησα... Πουθενά ο κωδικός 😕 Σου λεει φιλε μου.. Πατησε το download link..
bigLITTLE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Σου λεει φιλε μου.. Πατησε το download link.. Το πάτησα και απλά κατέβηκε το πρόγραμμα πουθενά ο κωδικός... Με πάει σε αυτή την σελίδα με την μόνη επιλογή να κατεβάσω το πρόγραμμα... Edit: Τελικά με τα πολλά έπρεπε να ανοίξω το readme.txt και να επισκεφθώ το link που είχε εκεί μέσα το οποίο δεν αναφέρθηκε από κανέναν παραπάνω στο thread. Εγώ απλά περίμενα να το λάβω απευθείας στο email μου από την αρχή. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από bigLITTLE
makhs5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε Το πάτησα και απλά κατέβηκε το πρόγραμμα πουθενά ο κωδικός... Με πάει σε αυτή την σελίδα με την μόνη επιλογή να κατεβάσω το πρόγραμμα... Edit: Τελικά με τα πολλά έπρεπε να ανοίξω το readme.txt και να επισκεφθώ το link που είχε εκεί μέσα το οποίο δεν αναφέρθηκε από κανέναν παραπάνω στο thread. Εγώ απλά περίμενα να το λάβω απευθείας στο email μου από την αρχή. Τι να σου γραψει καποιος..; Ολα αυτα ειναι αυτονοητα
bigLITTLE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Τι να σου γραψει καποιος..; Ολα αυτα ειναι αυτονοητα Το τι είναι αυτονόητο για τον καθένα είναι διαφορετικό. Για μένα αυτονόητο είναι να έρθει κωδικός στο email με την εγγραφή/λήψη του προγράμματος. Αυτονόητο για σένα είναι να ανοίγεις κάθε txt που υπάρχει μέσα σε έναν φάκελο. Απλά θα μπορούσε εξαρχής να αναφερθεί σαν απάντηση ότι ο κωδικός που ψάχνεις αδερφέ είναι πατώντας το τάδε link που βρίσκεται εκεί (δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω πως δουλεύει το κάθε giveaway site). Δεν πειράζει όλα καλά υγεία! Ευχαριστώ ts! 2
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Όταν κατεβάζεις ένα ΖΙΡ και μέσα έχει το setup.exe κι ένα readme.txt χρειάζονται οδηγίες;
Witcher1st Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα