user50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα οπως ειπα σε αλλο θεμα ενας γνωστος μου δεν μπορει να μπει στο pc του (δεν το αφηνει να πατησει το pin του λογου οτι εκανε κτ ρυθμισεις ) αρα ισως παει για φορματ βεβαια τωραια ειναι το θεμα πως μπορει να βρει το κλειδι του των windows 10(γτ στον πυργο δεν αναγραφεται κατι που εχει αγορασει απο γνωστο καταστημα)μου ειχαν παει απο bios αλλα πως και τι ?
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Σου απάντησα στο άλλο. Δεν χρειάζεται δεύτερο thread για το ίδιο θέμα.
hp8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, user50 είπε το θεμα πως μπορει να βρει το κλειδι του των windows 10(γτ στον πυργο δεν αναγραφεται κατι που εχει αγορασει απο γνωστο καταστημα)μου ειχαν παει απο bios αλλα πως και τι ? χλωμό το βλέπω να μην σε κάλυψε η απάντηση του micos000 Αν όμως θες κάτι ακόμα δες το παρακάτω με το Lazesoft https://www.pcsteps.gr/77607-πώς-βρίσκω-κλειδί-προϊόντος-windows/
user50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 οταν το εγγραψα δεν ειχα τσεκαρει οτι μ απαντησαν στο αλλο ας σβηστει αυτο thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα