mike0402 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ειμαι αναμεσα στα δυο ποιο θεωρειται καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?
vargas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το GT neo 2 . Νομίζω πέρα από την κάμερα που ίσως στο honor να τα πηγαίνει καλύτερα, κατά τα άλλα υπερισχύει το realme. Πιο γρήγορη φόρτιση , επεξεργαστής άπειρως καλύτερος του real me , stereo ηχεία που το honor δεν έχει , και συνολικά καλύτερο πακέτο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από vargas
mike0402 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 5 hours ago, vargas said: Εγώ έχω το GT neo 2 . Νομίζω πέρα από την κάμερα που είσαι στο honor να τα πηγαίνει καλύτερα, κατά τα άλλα υπερισχύει το realme. Πιο γρήγορη φόρτιση , επεξεργαστής άπειρως καλύτερος του real me , stereo ηχεία που το honor δδν Καμερα ειναι μαπα?
vargas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, mike0402 είπε Καμερα ειναι μαπα? Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η κριτική... Eξαρταται τι έχεις τώρα και τι έχει συνηθίσει
GATE123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το GT neo 2 είναι καλύτερο σε όλα. Και σε φωτογραφίες. Μόνο στην Selfie είναι καλύτερο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα