Cosmonaut21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω ηλεκτρονικά τον Α.Μ.Α. μου αλλά στο τελευταίο βήμα μου βγάζει σφάλμα. Είναι η πρώτη φορά που θα ασφαλιστώ και τον χρειάζομαι για το νέο μου εργοδότη. Εννοείται πως έκλεισα ραντεβού αλλά το κοντινότερο που βρέθηκε ήταν 2 ημέρες μετά την ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστώ στη δουλειά. Επίσης ρώτησα στο 1555 και μου απάντησαν πως και σε αυτούς δεν το δείχνει. Τουλάχιστον απ'ότι μου είπαν δε χρειάζεται να πάρω πρώτα χαρτί από τον εργοδότη. Αν έχει τύχει σε κάποιον και το βρήκε λύσει χωρίς να πάει ας δώσει μια πληροφορία. Δοκίμασα από άλλες συσκευές και browser αλλά τζίφος.
meletis_m Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Cosmonaut21 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω ηλεκτρονικά τον Α.Μ.Α. μου αλλά στο τελευταίο βήμα μου βγάζει σφάλμα. Είναι η πρώτη φορά που θα ασφαλιστώ και τον χρειάζομαι για το νέο μου εργοδότη. Εννοείται πως έκλεισα ραντεβού αλλά το κοντινότερο που βρέθηκε ήταν 2 ημέρες μετά την ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστώ στη δουλειά. Επίσης ρώτησα στο 1555 και μου απάντησαν πως και σε αυτούς δεν το δείχνει. Τουλάχιστον απ'ότι μου είπαν δε χρειάζεται να πάρω πρώτα χαρτί από τον εργοδότη. Αν έχει τύχει σε κάποιον και το βρήκε λύσει χωρίς να πάει ας δώσει μια πληροφορία. Δοκίμασα από άλλες συσκευές και browser αλλά τζίφος. Δυστυχως πρεπει να πάς . Ειχα παρομοιο θεμα και δέν φαινόταν και η μητέρα μου . Και πήγα στο μητρώο του ΕΦΚΑ και διορθώθηκε . Το πρόβλημα είχε δημιουργηθει σε εμένα απο τη συγχώνευση των ταμείων (πρώην ΤΣΜΕΔΕ)
panagiotis54 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 εχεις ΑΜΑ to begin with για να σου το δειξει? αφου λες πρωτη φορα θα ασφαλιστεις! 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Έτσι μου είπαν. Ακόμη και από τον ΕΦΚΑ που τους είπα ότι ασφαλίζομαι για 1η φορά. Πλάκα θα έχει να αγχώνομαι τσάμπα.
dionisis1925 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έχεις ΑΜΑ είναι απλό πρέπει να πας στο ΙΚΑ και να έχεις μαζί σου , το ΑΜΚΑ , το ΑΦΜ και φωτοαντιγραφο της ταυτότητας σου. 1
ekrepali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Έτσι μου είπαν. Ακόμη και από τον ΕΦΚΑ που τους είπα ότι ασφαλίζομαι για 1η φορά. Πλάκα θα έχει να αγχώνομαι τσάμπα. 7 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Δεν έχεις ΑΜΑ είναι απλό πρέπει να πας στο ΙΚΑ και να έχεις μαζί σου , το ΑΜΚΑ , το ΑΦΜ και φωτοαντιγραφο της ταυτότητας σου. Συν: - Αποδεικτικό διαμονής πχ λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομα σου. Αν είσαι φιλοξενούμενος, θα χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση από αυτόν που σε φιλοξενεί συν τη σελίδα απ'το Ε1 που αναγράφει τη φιλοξενία. - Φωτοτυπία απ'τη 1η σελίδα βιβλιαρίου τράπεζας (να είναι 1ο το όνομα του δικαιούχου) Επίσης νομίζω ότι πρέπει να προσκομίσεις ένα χαρτί που να δείχνει τι έκανες το προηγούμενο διάστημα πχ πτυχείο λυκείου ή πανεπιστημίου, ή απολυτήριο στρατού ή βεβαίωση ανεργίας κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα