Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικά η μητρική είναι αξιοπρεπής, φυσικά δεν περιμένουμε να δουλέψει άριστα με 5900/5950 αλλά δεν είναι και του πεταματού (πιστεύω πως είναι άνετη τουλάχιστον με 6πύρηνους και στοκ 8πύρηνους).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, TopCLR είπε

Ενημερωτικά η μητρική είναι αξιοπρεπής, φυσικά δεν περιμένουμε να δουλέψει άριστα με 5900/5950 αλλά δεν είναι και του πεταματού (πιστεύω πως είναι άνετη τουλάχιστον με 6πύρηνους και στοκ 8πύρηνους).

Την έχω με ryzen 5 3600 και συνεργάζονται άψογα. Σχετικά με το πρόβλημα του φίλου τώρα, μία λύση είναι να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ryzen/athlon που τον βλέπει άμεσα η μητρική και μετά να τον πουλήσει. Αν δε θέλει να ψάχνει τότε αγοράζει αυτόν (με 3 χρόνια εγγύηση)  https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/amd-cpu-athlon-220ge-am4-3-4-ghz-4-mb-_3867927

στα 70 ευρώ και τον πουλάει 10 ευρώ λιγότερα και καθάρισε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Την έχω με ryzen 5 3600 και συνεργάζονται άψογα.

Το ξέρω! :P

3600+Pro VDH.jpg

Τον 220GE τον είχε το Πλαίσιο 70€ πριν περίπου 10 μέρες αλλά  ....ακρίβυνε η ζωή και πήγε 80!!! Υπάρχει κάποιος στις αγγελίες που τον δίνει 70 (και αυτός για update τον πήρε)

Επεξ/σία από TopCLR
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Το ξέρω! :P

3600+Pro VDH.jpg

Τον 220GE τον είχε το Πλαίσιο 70€ πριν περίπου 10 μέρες αλλά  ....ακρίβυνε η ζωή και πήγε 80!!! Υπάρχει κάποιος στις αγγελίες που τον δίνει 70 (και αυτός για update τον πήρε)

Αγόρασα από ινσομνια έναν ίδιο ,(μερικών ημερών με εγγύηση από πλαίσιο) στα 40 ευρώ. Δεν το ήθελα όμως για bios update αλλά για να στήσω pc.

Δημοσ.

Εγω θα δοκίμαζα να κατεβάσω το bios , μεσα το zip εχει ενα αρχειο τχτ και ενα    ........ΒΒ0 

Θα εβαζα το αρχείο με κατάληξη ββ0 σε ενα usb flash με fat32 διαμόρφωση , και θα το εβαζα σε μια θυρα usb ..και μετα θα αναβα τον υπολογιστή. Πολλές μητρικές διαβάζουν τα φλασακια και εαν βρουν αρχειο βιος μεσα προχωράνε σε αναβάθμιση. θα περιμένεις 5 λεπτα , και μετα θα κανει (λογικα) επανεκκίνηση. Δεν εχεις να χασεις κάτι....

Θα προτιμούσα ενα φλασακι με λαμπάκι για να βλέπεις εαν υπάρχει δραστηριότητα ;) 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 2:30 ΜΜ, sstratos είπε

Εγω θα δοκίμαζα να κατεβάσω το bios , μεσα το zip εχει ενα αρχειο τχτ και ενα    ........ΒΒ0 

Θα εβαζα το αρχείο με κατάληξη ββ0 σε ενα usb flash με fat32 διαμόρφωση , και θα το εβαζα σε μια θυρα usb ..και μετα θα αναβα τον υπολογιστή. Πολλές μητρικές διαβάζουν τα φλασακια και εαν βρουν αρχειο βιος μεσα προχωράνε σε αναβάθμιση. θα περιμένεις 5 λεπτα , και μετα θα κανει (λογικα) επανεκκίνηση. Δεν εχεις να χασεις κάτι....

Θα προτιμούσα ενα φλασακι με λαμπάκι για να βλέπεις εαν υπάρχει δραστηριότητα ;) 

Δεν έχει νόημα αυτό , καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση το bios δεν είναι corrupted για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η διαδικασία bios recovery.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...