sakis11582 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Άλλαξα συσκευή και από 64gb η νέα συσκευή έχει 128gb Είχα συνδρομή με 50gb αποθηκευτικό χώρο από το iCloud Πως μπορώ να μεταφέρω ότι είχε το iCloud στη νέα συσκευή για να σταματήσω την συνδρομή η οποία δεν μου χρειάζεται πλέον Ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, sakis11582 είπε Καλησπέρα Άλλαξα συσκευή και από 64gb η νέα συσκευή έχει 128gb Είχα συνδρομή με 50gb αποθηκευτικό χώρο από το iCloud Πως μπορώ να μεταφέρω ότι είχε το iCloud στη νέα συσκευή για να σταματήσω την συνδρομή η οποία δεν μου χρειάζεται πλέον Ευχαριστω Σε περίπτωση που πάθει κάτι το τηλέφωνο έχεις άλλο μέσο για backup πέρα από το icloud?. Τωρα το πώς θα της κατεβάσεις στο τηλέφωνο νομίζω πρέπει να επιλέξετε τις φωτογραφίες και να εμφανιστεί η επιλογή download?
CheOnWeb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2022 στις 10:04 ΜΜ, sakis11582 είπε Καλησπέρα Άλλαξα συσκευή και από 64gb η νέα συσκευή έχει 128gb Είχα συνδρομή με 50gb αποθηκευτικό χώρο από το iCloud Πως μπορώ να μεταφέρω ότι είχε το iCloud στη νέα συσκευή για να σταματήσω την συνδρομή η οποία δεν μου χρειάζεται πλέον Ευχαριστω https://support.apple.com/en-us/HT204055 Για τις περισσότερες υπηρεσίες αν πας να κλείσεις απλώς το iCloud σε ρωτάει αν θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία στο iPhone. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα