Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 9:42 ΠΜ, mr.Vox είπε

Στο μενού εγκατάσταση λέει σε κάποιο σημείο "Πρώτη Εγκατάσταση" Ότι υπάρχει υπάρχει εκεί για επαναφορά.

Σε ένα βίντεο στο Youtube είδα έναν τύπο που έβαζε σε μία άλλο λογισμικό ή της έκανε αναβάθμιση με USB στικ.. Ίδια ήταν δηλαδή Vestel αλλά η μάρκα ήταν Bush απέξω. Σίγουρα με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων υπάρχει και άλλο κρυφό μενού. Εκεί ίσως υπάρχουν πληροφορίες του μοντέλου αλλά και σίγουρα πρόσθετες ρυθμίσεις. Δεν έχω ασχοληθεί όμως.

Δεν βλέπω να εμφανίζεται στο μενού κάπου το μοντέλο.

Γαμω της τηλεόρασης

Ούτε το μοντέλο της δε μπορείς να δεις χσχαχα

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/9/2022 στις 9:31 ΜΜ, afm είπε

Αν νομίζεις ότι μόνο οι turbo-X χαλάνε κάνεις μεγάλο λάθος.

Κατ' αρχήν το πρόβλημα που αναφέρεις (ήχος αλλά όχι εικόνα) είναι πρόβλημα στις ταινίες led της τηλεόρασης. Επειδή τα ανταλλακτικά των turbo-X (και των άλλων vestel-οειδών) είναι σημαντικά φθηνότερα από άλλες "επώνυμες" μάρκες αυτό σημαίνει πως και η επισκευή τους είναι φθηνότερη.

Και πάμε στην δική μου διπλή εμπειρία με την lg.

α. Πρώτη εμπειρία με μία 32-άρα hd ready. Αγορά για τους γονείς μου για το δωμάτιο τους. Όσο ήταν στην εγγύηση όλα καλά. Στα δύο χρόνια και δύο μήνες παρουσιάζει αυτό που παρουσίασε η turbo-X σου. Μόνο ήχος, εικόνα γιοκ. Service επίσημο λοιπόν, κόστος ανταλλακτικών 75 ευρώ συν άλλα τόσα η εργασία. Για μία τηλεόραση των 200 ευρώ τα λες λίγο ακριβά τα 150 ευρώ. Πόσα σου ζήτησαν για την turbo-X στο πλαίσιο;

Εγώ βέβαια την έφτιαξα μόνος μου παίρνοντας τις led ταινίες από τον Γκάγκα με 25 ευρώ. Ας είναι καλά οι γνωριμίες. Η τηλεόραση παρουσίασε αργότερα το ίδιο πρόβλημα καθώς επίσης και πρόβλημα στους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές του τροφοδοτικού αλλά αυτό είναι άλλο ανέκδοτο.

β. Δεύτερη εμπειρία με μία 42-άρα lg. Αγοράστηκε για αντικατάσταση της προηγούμενης. Στους 16 μήνες παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα ευτυχώς μέσα στην εγγύηση. Αντικατάσταση χωρίς χρέωση. Στα τρία χρόνια (36 μήνες) πάλι τα ίδια. Ξανά στο service. Μου ζητούσαν 220 ευρώ γιατί έλεγαν πως είναι εκτός εγγύησης. Επειδή όμως κάθε επισκευή έχει εγγύηση όση και η αρχική, οι μπάρες led ήταν σε εγγύηση και αναγκάστηκαν να τις αλλάξουν δωρεάν. Φυσικά μετά την επισκευή πουλήθηκε στα γρήγορα πριν παρουσιάσει τίποτε άλλο.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι με τα ηλεκτρονικά είναι θέμα τύχης και όχι θέμα μάρκας. Μπορεί κάποιες μάρκες να είναι πιο επιρρεπείς σε βλάβες αλλά το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η τύχη.

Υ.Γ.: Εδώ και περίπου πεντέμιση χρόνια οι δικοί μου απολαμβάνουν μία 42-άρα f&u 4k tv (vestel-οειδές και αυτή) με εκπληκτική εικόνα και χωρίς μέχρι τώρα τουλάχιστον να βγάλει κανένα πρόβλημα.

Αγοραζω εδω και πολλα χρονια μονο samsung. Ποτε δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Panos_liquid είπε

Αγοραζω εδω και πολλα χρονια μονο samsung. Ποτε δεν ειχα προβλημα.

Εδώ μιλάμε για turboX όμως 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Εδώ μιλάμε για turboX όμως 

Το ποστ που απάντησα, μιλάει για LG πάντως. Για αυτό κ το ανέφερα.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Panos_liquid είπε

Το ποστ που απάντησα, μιλάει για LG πάντως. Για αυτό κ το ανέφερα.

Νομίζω λέει Samsung και όχι LG. 😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...