Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγάζει στην αναζήτηση άλλες εφαρμογές όπως ertflix disney κλπ...

Cosmote tv δεν υπάρχει πουθενά.

70αρα τηλεόραση με 348€ δε παίζει...

Ειδικά για μεγάλους ανθρώπους που δεν έχουν απαιτήσεις...απλά θέλω  να βάλω να βλέπουν cosmote...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στο Google Play μέσω υπολογιστή ή κινητού, να ψάξεις για την εφαρμογή Cosmote TV και να δεις τη λίστα με τις συσκευές που είναι συμβατές με τον λογαριασμό σου.

Αν εμφανίζει την Turbox τηλεόρασή σου ως συμβατή, τότε μπορείς να πατήσεις Εγκατάσταση για να τη στείλει απευθείας στην τηλεόραση.

Τι version android εχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις τελευταίες android Turbo X υπάρχει πάντως. Δεν την έχω εγκαταστήσει όμως.

Επικοινώνησε με Πλαίσιο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η εφαρμογή και απαίτησε να σε ενημερώσουν. Οι μεγάλες είναι Google TV.  Μήπως εκεί είναι το θέμα.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Android 11 νομίζω.

Google tv είναι ναι.

Δεν γράφει κάπου για εγκατάσταση.ουτε ότι δεν είναι συμβατή.

Screenshot_20241211_170119_com_android_vending_MainActivity.jpg

Επεξ/σία από isaias1983
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν άλλον αλλά, δύο τρεις turbo-x που έχω δει, το βύσμα εκεί που μπαίνει η κεραία δηλαδή, δεν είναι σταθερό κουνιέται λες και θα βγει, σαν ξεχαρβαλωμένο. 

Η τηλεοράσεις λειτουργούν κανονικά το χεις συναντήσει κανένας άλλος αυτό?

Υπάρχει κάποια λύση ώστε να σταθεροποιηθεί , να το κολλήσω με κάτι με καλαΐ κάπως ξέρω γω...

Δημοσ.

Τσέκαρα δύο τώρα στις κεραίες. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά γενικώς αν είναι σφιχτά τα βύσματα θέλει προσοχή σε όλες τις συνδέσεις.

Ειδικά στο πλάι που έχουν για ακουστικά ή RCA με λίγο ζόρι θα σου μείνουν τα βύσματα ή οι υποδοχές στο χέρι. Συμβαίνει σε όλες τις φθηνομάρκες. 

Έχει δοθεί παραγγελία στην  Vestel που βγάζει τις τηλεοράσεις αυτές να κάνει όσο το δυνατότερο οικονομία στα υλικά κατασκευής. Οι πιο παλιές Turbo X είχαν καλύτερα υλικά. Εδώ κόντυναν και το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος για οικονομία.

• Haha 1
Δημοσ.

Η τελευταία  TURBOx 32 ANDROID που είχα αγοράσει περίπου πριν ένα μήνα σε μέρες Black Friday επιστράφηκε στο Πλαίσιο.

Είχα απευθυνθεί εγγράφως στο Πλαίσιο με e-mail και ζητούσα να μου εξηγήσουν γιατί άλλα έλεγαν στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης στην ιστοσελίδα τους. Έλεγε 3 HDMI ενώ είχε 2, και 2 USB ενώ η τηλεόραση έχει μία.  Αν και άργησαν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι μπορώ να την πάω πίσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτός κυρίως ο λόγος που την επέστρεψα.

Η τηλεόραση σε διακοπή ρεύματος έχασε τα κανάλια. Ήθελε επανασυντονισμό. Έχανε την σύνδεση με το internet. Έκανε σπασίματα το Netflix. Το τηλεχειριστήριο αργούσε να ανταποκριθεί στις εντολές, ακόμα και στην αλλαγή καναλιών. Δεν την είχα φορτώσει με καμία έξτρα εφαρμογή. Σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οπότε και την πήγα πίσω.  Οι υπάλληλοι μου έδωσαν την δυνατότητα να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Οπότε πήγα και πήρα μια Sharp πάλι android. Μιλάμε έδωσα κάτι παραπάνω αλλά η τηλεόραση πάει σφαίρα, ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα.

Δυστυχώς το Πλαίσιο έχει ρίξει πολύ την ποιότητα στα προϊόντα TurboX. Ήταν σαν να πήρα μια τηλεόραση μέσα σε λαδόκολλα. Όλες αυτές KYDOS, FU, United  κτλ είναι το ίδιο και το αυτό. Απλά αλλάζει η στάμπα.

Άψογη η εξυπηρέτηση των υπαλλήλων αλλά δεν φτάνει αυτό. Είχα πάρει μία παλιότερα TurboX το 2018 και ακόμα λειτουργεί άψογα. Άλλη αποδεκτή ποιότητα.

Να πω πως στις 32 ίντσες δεν υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα

Μου χαρίσανε μια turbox 32 led αλλά όταν κλεινεισναβοσβηνει το λαμπάκι 6-7 φορές όμως σε κάποια φάση ενώ η τηλεόραση είναι κληστη αναβοσβηνει πάλι το λαμπάκι για 6-7 φορές

Μίλησα με το πλαίσιο και μου είπαν ότι αν δε περνει ίντερνετ να κάνω επαναφορά λογισμικού

Το θέμα είναι ότι μπαίνω στο μενού πάω ρυθμίσεις αλλά δε βλέπω πουθενά για να κάνω εργοστασιακές

Έχει την  V.0.6.6a σαν έκδοση 

Ξέρετε πως μπορώ να δω ποιο μοντέλο είναι γιατί έχουμε βάλει τη βάση για τον τοίχο πάνω στο ταμπελακι ?

Δημοσ.

Σωστά σου είπαν στο Πλαίσιο. Στις τρεις την νύχτα πάλι αρχίζει να αναβοσβήνει το λαμπάκι εννοείται σε αυτές που είναι Smart. . Κάπου στο μενού πρέπει να λέει πληροφορίες αλλά μπορεί να γράφει και άλλο μοντέλο πχ Vestel. 

Οι τελευταίες πάντως. turbo X είναι πολύ κακό φτιαγμένες. Οι παλιές τρώγονταν

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Σωστά σου είπαν στο Πλαίσιο. Στις τρεις την νύχτα πάλι αρχίζει να αναβοσβήνει το λαμπάκι εννοείται σε αυτές που είναι Smart. . Κάπου στο μενού πρέπει να λέει πληροφορίες αλλά μπορεί να γράφει και άλλο μοντέλο πχ Vestel. 

Οι τελευταίες πάντως. turbo X είναι πολύ κακό φτιαγμένες. Οι παλιές τρώγονταν

Η δικιά μου δεν είναι smart

Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω κάπου ρύθμιση να κάνω επαναφορά λογισμικού και δε ξέρω και πως να δω ποιο μοντέλο είναι για να ψάξω για αναβαθμιση

Δημοσ.

Αν δεν είναι smart δεν πήρε ποτέ αναβάθμιση ούτε συνδέεται στο ίντερνετ. 

Αν λειτουργεί μην ασχολείσαι.. Ζημιά θα κάνεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Αν δεν είναι smart δεν πήρε ποτέ αναβάθμιση ούτε συνδέεται στο ίντερνετ. 

Αν λειτουργεί μην ασχολείσαι.. Ζημιά θα κάνεις

Δουλεύει αλλά δε βλέπω να λέει στο μενού κάπου επανναφορα

Μόλις τώρα, Tr3LaRaS είπε

Δουλεύει αλλά δε βλέπω να λέει στο μενού κάπου επανναφορα

Ξέρεις εκτός από το ταμπελακι που μπορώ μέσα στο μενού να δω ποιο μοντέλο είναι ??

Δημοσ.

Στο μενού εγκατάσταση λέει σε κάποιο σημείο "Πρώτη Εγκατάσταση" Ότι υπάρχει υπάρχει εκεί για επαναφορά.

Σε ένα βίντεο στο Youtube είδα έναν τύπο που έβαζε σε μία άλλο λογισμικό ή της έκανε αναβάθμιση με USB στικ.. Ίδια ήταν δηλαδή Vestel αλλά η μάρκα ήταν Bush απέξω. Σίγουρα με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων υπάρχει και άλλο κρυφό μενού. Εκεί ίσως υπάρχουν πληροφορίες του μοντέλου αλλά και σίγουρα πρόσθετες ρυθμίσεις. Δεν έχω ασχοληθεί όμως.

Δεν βλέπω να εμφανίζεται στο μενού κάπου το μοντέλο.

Δημοσ.

Καλημερα,θα πρεπει να τη λυσεις και να δεις αν η mainboard γραφει πανω 17mb82s τοτε κατεβαζεις την αναβαθμιση και την κανεις με στικακι.Αν ειναι αυτη με ρωτας μετα πως θα κανειςτην αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...