johnkou77 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Καμια βοηθεια; Βγαζει αυτες τις πληροφοριες αριστερα, πατωντας exit τις εξαφανιζει αλλα μετα απο λιγο τις εμφανιζει παλι. Στο μενου δε βρισκω κατι σχετικο. Καλημερα,ψαχνεις στο μενου να γραφει τοποθεσια η κατι τετοιο καταστημα-οικια και το αλλαζεις στο δευτερο,αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο μενου τοτε πρεπει να κανεις εργοστασιακες και να το βρεις στις αρχικες ρυθμισεις. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από johnkou77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sipratsaka1a Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Παιδια έχω μια Turbo x 3 χρόνια και μόλις την ανοίγω,κλείνει και ξανά ανοιγει μόνη της και μου λέει πως δεν υπάρχει επαρκής χώρος. Πριν μέρες ήταν μια χαρά. Έβαλα ένα usb πριν την ανοίξω που δεν ξέρω αν την επηρέασε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου φιλε μου αν ειναι android ασε την να κανει πολλες επανεκινησεις και μετα απο 1 ωρα θα μπει σε recovery mode ,αμεσως κανεις factory reset και βαζεις μποξακι κατα προτιμηση xiaomi και την χειριζεσαι απο εκει ,ολες οι turbo x εχουν σαπια τσιπακια οπως και 1 με 1.5 γιγα ραμ ειναι απλα για τα σκουπιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolis9 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Να πω και εγώ το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα χειριστήρια για το μοντέλο Turbo X TXV-U4380SMT. Πριν λίγο καιρό τα έπαιξε το χειριστήριο, μετά από 2-3 τούμπες που έφαγε. Επειδή έλειπα και από λάθος εκτίμηση, αγόρασα ένα «universal» χειριστήριο (εικόνα παρακάτω). Το ρύθμισα με τον κωδικό 233 που ήταν παραπλήσιο με το γνήσιο χειριστήριο. Για μερικές εβδομάδες όλα οκ. Πριν περίπου 1 εβδομάδα, ξεκίνησε να κολλάει το χειριστήριο και να μην λειτουργούν τα κουμπιά. Λειτουργούσε πάλι, για λίγο, μετά από τυχαίο χρονικό διάστημα (μεταξύ 1-3 λεπτών). Ειδικά, κόλλαγε όταν πάταγα ένα από τα κουμπιά με τα βέλη ή το «ΟΚ». Χθες, αγόρασα το δικό του χειριστήριο από το Πλαίσιο, από όπου είχα αγοράσει την τηλεόραση. Και εκεί που λέω πλέον δεν θα κολλάει, ξαφνικά μετά από 4-5 πατήματα στο χειριστήριο, ανάβει το μπλε λαμπάκι επάνω δεξιά και δεν λειτουργεί. Βγάζω και β΄ζω την μπαταρία, αλλά μετά από 1-2 πατήματα κάνει ξανά το ίδιο. Έκανα απενεργοποίηση της τηλεόρασης πατώντας για 3 δευτ. το πλήκτρο ανοίγματος\κλεισίματος, έβγαλα τις μπαταρίες και κράτηση το ίδο πλήκτρο για 20 δευτ. (από ότι διάβασα στο διαδίκτυο), αλλά και πάλι τίποτα. Γνωρίζει κάποιο μέλος τι μπορεί να συμβαίνει και πως να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Μήπως αποσυγχρονίστηκε η τηλεόραση με το «universal» χειριστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris2006a Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Γεια σας έχω μια τηλεόραση turbox QLED TV TXV-GU4395 43" 4Κ Ultra HD και στης γρήγορες εικόνες χαλάει ι ποιότητα επίσης στα σκοτεινά έχει κακή ποιότητα και κάνει μερικές εναλλαγές μαύρου και χαλάει η ευκρίνεια μπορείτε να μου βρείτε μια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagrale Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πρόβλημα σε TXV-AF4350 με android. Για κάποιο λόγο, ανοίγει μέχρι το λογότυπο της TURBO-X (με μια πράσινη οριζόντια γραμμή κάτω χαμηλά), και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις, το ίδιο πράγμα, δεν κάνει boot. Δοκίμασα να προσπαθήσω να μπω σε recovery mode με HOME/POWER + VOLUME+/- αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα πως μπορείς να μπεις σε recovery mode στις TURBO-X ? Ή μιλάμε για hardware πρόβλημα ? 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madgordons Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Παιδια την πουλησα και ηρεμησα. Ενα σωρο προβληματα. Πιο αργη και απο τη καθυστερηση. Πηγα σε tcl android και ειμαι super ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου καλα εκανες φιλε μου αν και αντροιντ ,ψιλοσερνεται.Βεβαιως μια νεα 42 αρα που πηρε σε προσφορα ειναι πολυ πιο γρηγορη αλλα πιστευω οι tcl ειναι πολυ καλυτερες.Επισης μεγαλο μειον που δεν εχουν μιρακαστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου παιδια ανακαλυψα πως να δουλεψει ενα υποτυπωδες samsung dex στις τουβλο ξ τηλεορασεις, πηγαινουμε οχι dex αλλα samsung smart view και αν δεν αρχισει ο κατοπτρισμος της οθονης επιλεγουμε εκει που λεει εχει μια επιλογη αδυναμιας συνδεσης στην οθονη επιλεγουμε να επιλεγει mesw chromecast και αν και κολλα λιγο εχουμε ενα καλο screen mirroring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα