Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ.

Κατεβασα ενα αρχειο απο ενα αλλο φορουμ για ενα μαθημα της σχολης

Το εστειλα σε ενα φιλο και το αντιβιρους του ελεγε κατι περιεργα (κακοβουλο αρχειο,το προβλημα επιλυθηκε).

Για να μην καταντησω να με λεει ανευθυνο το μισο φορουμ :

α) με windows defender να ειμαι ησυχος ή δε ξαναβαζω κωδικους στον υπολογιστη αυτο? Αμα βαλω συνδρομη απο γνωστο αντιβαιρους και σκαναρω ειμαι οκ?

β)Υπαρχει πιθανα θεμα με τους αλλους υπολογιστες του δικτυου ιντερνετ στο σπιτι? Μπορω κατι να κανω γι αυτους? Αμα βαλω συνδρομη απο γνωστο αντιβαιρους και σκαναρω ειμαι οκ

Θα με βολευε απλα να καψω μεσα μου για login σε υπηρεσιες τον ενα υπολογιστη και να κινουμαι με το λαπτοπ πχ για taxis,ebanking

Ολα τα μηχανηματα windows

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, flexpick είπε

Κατεβασα ενα αρχειο απο ενα αλλο φορουμ για ενα μαθημα της σχολης

Το πρότεινε κάποιος καθηγητής; Εμάς μας λένε να κατεβάσουμε ένα UOA VPN κάτι για να ξεγελάμε το σύστημα και να έχουμε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες χωρίς να πληρώνουμε συνδρομή.

4 λεπτά πριν, flexpick είπε

με windows defender να ειμαι ησυχος

Μόνο αυτό υπάρχει σαν antivirus στον υπολογιστή; Αν ναι, μην του δίνετε και πολύ σημασία.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το πρότεινε κάποιος καθηγητής; Εμάς μας λένε να κατεβάσουμε ένα UOA VPN κάτι για να ξεγελάμε το σύστημα και να έχουμε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες χωρίς να πληρώνουμε συνδρομή.

Μόνο αυτό υπάρχει σαν antivirus στον υπολογιστή; Αν ναι, μην του δίνετε και πολύ σημασία.

οχι φορουμ φοιτητων (αγνωστων) 

δε χτυπησε το defender χτυπησε το αλλο 

Δημοσ.

Το αρχείο είναι μεγάλο σε μέγεθος; 

Ανέβασε το στο virustotal που κάνει scan με δεκάδες λογισμικά και θα έχεις αποψη αν υπάρχει όντως θέμα η πρόκειται για false positive. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...