Επιλεγμένo σχόλιο alexiko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 ούτε καν
G.TH. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Έχει ένα πόντο, στον στρατό σε έστελναν για ξύρισμα
alexiko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Τι συγκρίνεις τώρα... Πολλά κάναμε στο στρατό αλλά μόνο εκεί...
Nabuko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως ξυρίστηκα κόντρα, κουρεύτηκα και φόρεσα και κοστούμι για τη φωτό. Αλήθεια 😃 1
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Και οι παπάδες πως βγάζουν δίπλωμα?
nemom Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόνο ξυρισμένος; Και το κρεββάτι φάκελος-υποφάκελος... Παπούτσια γυαλισμένα κλπ Όλα τα εξετάζουν, πώς νομίζετε ότι κόβουν στο δίπλωμα;.
Nabuko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Ο άνδρας πρέπει να είναι φρεσκοξυρισμένος, η εκτός και αν έχει μούσι η γενειάδα. Ότι καταλάβατε 1
G.bar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Ούτε για αστυνομική ταυτότητα δεν χρειάζεσαι ξύρισμα πλέον.
booogieman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Οπωσδηποτε μπανιο παιδια. Οι νεες φωτο λεει απορροφουν διαφορες κακοσμιες/μυρωδιες και παιζει να βγουνε με ελαφρα παραμορφωση. Το εχουν κανει λεει γιατι ειναι βασικο ο μελλοντικος οδηγος να μη μυριζει και ενοχλουνται οι συνεπιβατες. Με καθε επιφυλαξη αυτο που λεω, μη παρω κανεναν στο λαιμο μου και κανει τζαμπα μπανιο.
Morosana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Nabuko είπε Εγώ πάντως ξυρίστηκα κόντρα, κουρεύτηκα και φόρεσα και κοστούμι για τη φωτό. Αλήθεια 😃 Το ίδιο και εγώ χωρίς κούρεμα. Όσο και να φαίνεται αστείο σε μερικούς στην Ελλάδα ακόμα και με ενα φθηνό κοστούμι και γραβάτα σε μετράνε διαφορετικά. Όταν κανεις καμία ψιλομαλακια στο δρόμο λίγο ευγένεια, πληθυντικός ένα συγγνώμη και μια καλή στάση μπορεί να κάνουν τον τροχαίο να στη χαρίσει 1
SaFiS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Το καλύτερο είναι να φαίνεσαι μεθυσμένος στην φωτό. Όταν θα κάνουν σύγκριση σε έλεγχο, την έχεις γλιτώσει... Π.Χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από alexiko,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα