Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έξυπνο marketing απο το box μέχρι και το Δεκέμβριο αλλά έτσι όπως πάει το γυρίσαμε πάλι στο efood.
Όχι μόνο λόγω προσφορών αλλά και ποικιλίας προιόντων, μενού, καταστημάτων (τουλάχιστον στη περιοχή μου το efood εμφανίζει τετραπλάσια καταστήματα).. και δεύτερο και κυριότερο ότι δε δέχεται πληρωμές μέσω paypal, χάνει σχεδόν όλους τους νέους μόνο απο εκεί.

Όπως και να 'χει... ψώνισε κανείς απο τον κρητικό ?  κλασσικά τηλεφωνάκι για έλλειψη προιόντων ?

Δημοσ.

Έχει ένα βασικό μείον το online σούπερ μάρκετ, δεν μπορείς να ελέγξεις τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων.

Είχα αγοράσει φουλ Μασούτη στην προσφορά του και μερικά προϊόντα είχαν τόσο κοντινή ημερομηνία λήξης που δεν θα τα αγόραζα στο φυσικό κατάστημα.

Το 10% έκπτωση που δίνουν σαν προσφορά είναι σημαντική μεν, αλλά ποιος θα ασχοληθεί να ψάξει αν υπάρχει πραγματικό όφελος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Είδε κανείς κάτι αξιοσημείωτο;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ψωνίσει κανένας από Κρητικό online πρόσφατα; Ρωτάω γιατί μια φορά προσπάθησα να παραγγείλω παλαιότερα, αλλά την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "οι προσφορές που παραγγείλατε ίσχυαν μέχρι χθες, σήμερα δεν ισχύουν".... Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα... Υποθέτω ότι δεν ισχύει αυτό ακόμα.....

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε βρηκα σχεδόν κανενα από τα προιοντα που ψωνιζω ονλαιν σε άλλα. Κανά δυο που βρεθηκαν ήταν ήδη πιο ακριβα απ ότι στο αλλο οπότε δώρον άδωρον. Πιστευω θα το καταλαβουν καποια στιγμή ότι θα παει απατη η προσφορα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην περιοδο εκει γυρω  Χριστουγεννα-Πρωτοχρονια καθε μεσα εσκαγε και καινουργιο εκπτωτικο κουπονι για το box, τωρα τι φαση αυτα τα εκτπωτικα κουπονια σταματησανε εντελως?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν εχουν το ίδιο ordering με τον Μασούτη, με τα λιγότερα απο τα μισά πράγματα αν παραλάβετε, τότε το 10% μπορεί να φτάσει και 70% :P 

Η εμπειρία μου με τον Μασούτη έδειξε πως έφτανα άνετα ενα 80% κέρδος, απλά τους έγραφα στα σχόλια "Αν δεν έχετε κάποιο προιόν, μην με καλέσετε, απλά αφαιρέστε το"

Κάπως έτσι, απο παραγγελία αξίας 40ευρώ, είχα παραλάβει προιόντα αξίας 14-25 ευρώ. Με την αφαίρεση του δεκάρικου, ήταν ενα πολύ καλό deal !

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Κάπως έτσι, απο παραγγελία αξίας 40ευρώ, είχα παραλάβει προιόντα αξίας 14-25 ευρώ. Με την αφαίρεση του δεκάρικου, ήταν ενα πολύ καλό deal !

Εδω δεν ειναι -10αρικο(€) ομως, ειναι 10%

Δημοσ.

Παντως ειναι γενικα ακριβη αλυσιδα ο Κρητικος, οταν κατι δεν ειναι σε προσφορα παιζει να ειναι ακριβοτερα απο τα αλλα.

• Moderators
Δημοσ.

Τα σουπερ μαρκετ λες και κανουν μαχη ποιο θα ειναι το ακριβοτερο με τις αυξησεις και την ακριβεια που βλεπουμε το τελευταιο 3μηνο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Εδω δεν ειναι -10αρικο(€) ομως, ειναι 10%

Δεν είπα το αντίθετο.

Απλά αν η τιμολόγηση του 10% ισχύει κατά την παραγγελία, αυτό το ποσοστό μπορεί να αλλάξει.

Δηλαδή, αν παραγγείλεις προϊόντα 100€, το 10% του BOX θα είναι 10€ και η τελική απόδειξη θα είναι -10€ .

Αν τελικά όμως παραλάβεις τα μισά, δηλαδή 50€ , τότε θεωρητικά θα πρέπει να αφαιρεθούν τα 10€ έκπτωση της παραγγελίας που έριξες και να σου έρθει τιμολόγιο 40€. Άρα το ποσοστό έκπτωσης αλλάζει σε 20% .

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που δεν διορθωσαν το 'λάθος' τιμολόγησης που είχαν.

• Confused 1
Δημοσ.

Τραγικοί πάντως πρώτη φορά που δεν μου δέχεται κουπόνι μου λέει το κουπόνι δεν είναι για αυτό το μαγαζί.

Ούτε μια προσφορά δεν μπορούν να κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...