andreas1gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Σε laptop με αυθεντικά win10 home που αναβαθμίστηκαν σε win11 home και είναι σε τοπικό λογαριασμό, αν αγοράσω και βάλω ένα Pro κλειδί, τότε τα win11 home θα γίνουν Pro… Αν θελήσω να επανέλθω στα home με φορματ, θα αναγνωριστούν ή θα έχουμε θέματα; Ευχαριστώ.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2022 στις 6:44 ΜΜ, andreas1gr είπε Αν θελήσω να επανέλθω στα home με φορματ, θα αναγνωριστούν ή θα έχουμε θέματα; Εγώ πήρα από ένα γνωστό μου τη μητρική του που είχε Windows 10 Home, έκανα φορμάτ και πέρασα Windows 10 Pro και τα ενεργοποίησα με κλειδί. Μετά, πέρασα σαν dual boot και τα Home. Ήταν ενεργοποιημένα και τα δύο κανονικά. Τα κάνω και τα δύο deactivate και ξανακάνω φορμάτ. Τώρα που γράφω είναι ενεργοποιημένα... Spoiler Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 6:44 ΜΜ, andreas1gr είπε Σε laptop με αυθεντικά win10 home που αναβαθμίστηκαν σε win11 home και είναι σε τοπικό λογαριασμό, αν αγοράσω και βάλω ένα Pro κλειδί, τότε τα win11 home θα γίνουν Pro… Αν θελήσω να επανέλθω στα home με φορματ, θα αναγνωριστούν ή θα έχουμε θέματα; Ευχαριστώ. Σωστά! Θα γίνουν Pro, Αν το επαναφέρεις θα διαβάσει την άδεια Home από το Bios Στις 2/2/2022 στις 7:23 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Εγώ (είμαι και ιδιάζουσα περίπτωση) πήρα από ένα γνωστό μου μητρική που είχε Windows 10 Home, έκανα φορμάτ και πέρασα Windows 10 Pro και τα ενεργοποίησα με κλειδί. Μετά, πέρασα σαν dual boot και τα Home. Ήταν ενεργοποιημένα και τα δύο κανονικά. Τα κάνω και τα δύο deactivate και ξανακάνω φορμάτ. Τώρα που γράφω είναι ενεργοποιημένα... Αν η εικόνα που παραθέτεις είναι πραγματική το "κλειδί" που σου έχει πάρει είναι το γνωστό demo σε παρόμοιες περιπτώσεις που γίνεται μετά από αναβαθμίσεις ή μετατροπές κλπ κλπ Αναφέρομαι για το 3V66T https://www.tenforums.com/tutorials/95922-generic-product-keys-install-windows-10-editions.html 1
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 7:23 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Εγώ πήρα από ένα γνωστό μου τη μητρική του που είχε Windows 10 Home, έκανα φορμάτ και πέρασα Windows 10 Pro και τα ενεργοποίησα με κλειδί. Μετά, πέρασα σαν dual boot και τα Home. Ήταν ενεργοποιημένα και τα δύο κανονικά. Τα κάνω και τα δύο deactivate και ξανακάνω φορμάτ. Τώρα που γράφω είναι ενεργοποιημένα... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγώ έχω απορία ποια ειναι η λογική πίσω απο αυτό το dual boot; Θέλω να πω (εκτός αν κάνω λάθος αλλά το σκέφτηκα κανα 5λεπτο και δεν μου έρχεται κατι κατα νού) ότι windows 10 home με pro δεν έχουν καμία διαφορά πέρα απο κάτι έξτρα features στα pro πχ hyper-v τα οποία μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ή να τα απενεργοποιήσεις μέσα απο το control panel (windows features) Pro? κάνεις tik σε όλα Ηome? κάνεις untik σε όλα (σχεδόν πχ αφήνεις τον explorer και το print to PDF Media features και να 2 άλλα αν θες)
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ έχω απορία ποια ειναι η λογική πίσω απο αυτό το dual boot; Τον t.s. ρώτα: @andreas1gr 14 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε windows 10 home με pro δεν έχουν καμία διαφορά πέρα απο κάτι έξτρα features στα pro πχ hyper-v τα οποία μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ή να τα απενεργοποιήσεις μέσα απο το control panel (windows features) Ναι, επίσης Sandbox, Bitlocker...
andreas1gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Για δικούς μου λόγους ήθελα να αναβαθμίσω σε PRO. Πριν 15 λεπτά αγόρασα ένα κλειδί Win10 PRO με 0,53 ευρώ και έκανα μέσα σε 1,5 λεπτό την αναβάθμιση. Με το «wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey» εξακολουθεί να βλέπει το αυθεντικό home από την μάνα του κλειδί. Οπότε θελήσω να επιστρέψω σε home, απλά κάνω ένα φορματ… Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Οπότε θελήσω να επιστρέψω σε home, απλά κάνω ένα φορματ… Ναι αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί format δεν ειναι διαφορετικά λειτουργικά τα pro απλά έχουν παραπάνω"πραγματάκια" απο τα home που και να μην τα θες απλά τα απενεργοποιείς απο το control panel και ειναι σαν να έχεις home δεν χρειάζεται fromat 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τον t.s. ρώτα: @andreas1gr 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε ναι δεν το διάβασα καλά νόμιζα ότι άφησες το σύστημα του φίλου σου σαν dual boot home και pro
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε ναι δεν το διάβασα καλά νόμιζα ότι άφησες το σύστημα του φίλου σου σαν dual boot home και pro Σωστά, στη 2η δοκιμή έτσι έκανα. Τώρα είμαι με καθαρή εγκατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα χωρίς κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα