Witcher1st Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θελω HDMI καλωδιο για συνδεση υπολογιστη με τηλεοραση, για προβολη 4k ταινιων. Το θεμα ειναι οτι θελω 5 μετρα, οποτε η ποιοτητα θα πρεπει να ειναι αριστη. Εχετε να κανετε καποια προταση απο τα καλωδια που κυκλοφορουν στο skroutz; Λογικα συμβιβαζομαι με HDMI 2.0, το 2.1 δε θα μου χρειαστει καθως δεν θα χρησιμοποιηθει κονσολα ή gaming γενικοτερα. Κοιτουσα για Club3D, Startech, αλλα δεν εχουν διαθεσιμοτητα. Το Delock ξεφευγει στα 50+. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Witcher1st είπε Θελω HDMI καλωδιο για συνδεση υπολογιστη με τηλεοραση, για προβολη 4k ταινιων. Το θεμα ειναι οτι θελω 5 μετρα, οποτε η ποιοτητα θα πρεπει να ειναι αριστη. Εχετε να κανετε καποια προταση απο τα καλωδια που κυκλοφορουν στο skroutz; Λογικα συμβιβαζομαι με HDMI 2.0, το 2.1 δε θα μου χρειαστει καθως δεν θα χρησιμοποιηθει κονσολα ή gaming γενικοτερα. Κοιτουσα για Club3D, Startech, αλλα δεν εχουν διαθεσιμοτητα. Το Delock ξεφευγει στα 50+. Αν μιλάμε για 4Κ 30hz οποιοδήποτε HDMI category 2 κάνει για την δουλειά (να έχει αυτή την εικόνα στην συσκευασία ή να αναφέρει category 2 στα spec ή στο όνομα) και θα φτάσει πολύ πιο μακριά απο 5 μέτρα (άνετα 15) Αν μιλάμε για 4K 60Hz τότε θες category 3(4Κ) με αυτή την εικόνα στην συσκευασία δηλαδή (το ασημένιο κομμάτι) πάλι 5 μέτρα δεν είναι τίποτα Αν μιλάμε για 4Κ 120hz τότε πάμε σε category 3(8K ) με αυτή την εικόνα Αυτά για το τυπικό της υπόθεσης Απο εκει πέρα εγώ σου προτείνω να πάρεις το φθηνότερο HDMI v1.4(ή νεότερη έκδοση)που μπορείς να βρείς στα 5 ή 6 μέτρα (για να έχεις και λίγο μπόσικο σε περίπτωση που δεν μέτρησες καλά τις γωνίες κτλ) οκ βασικά όχι το τέρμα πιο φθηνό αλλά πχ πάρε το 3ο στην σειρά φθηνότερο (για να αποκλείσουμε καμία περίεργη αγιοβασιλιάτικη κινεζιά/απάτη) και θα κάνεις την δουλειά σου στην απήθανη περίπτωση που δεν θα την κάνεις θα έχεις ξοδέψει λίγα ευρώ και θα έχεις πάλι ένα καλώδιο που θα δουλεύει απλά όχι για 4K (γιατί σίγουρα θα δουλέψει για μικρότερες αναλύσεις ) και πάρε ένα καλώδιο με βάση τα παραπάνω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Dr_Pepper 2
Witcher1st Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πηρα ενα σχετικα καλο με 12 ευρω. Ακριβο μου βγηκε το Displayport 1.4 στα 25 ευρω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα