AtiX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οι παντες κλεβουν απο ολους ,θες να σου πω πχ οτι τα virtual desktops που μοστραρουν τελευταια mac os κ windows 11 ειναι κλεμενα απο linux? η οτι τα home screen widgets κ τα categorized k important notifications του ios ειναι κλεμμενα απο android η οτι το face unlock του android ειναι απο το ios? η διαφορα ειναι οτι πολλοι apple users νομιζουν οτι η apple παιζει να εχει εφευρει κ τον τροχο ξργω Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλη διαδικασία είναι να κανείς την ίδια δουλειά με τον άλλο ή παρόμοιο τρόπο και άλλο αντιγράφω και παρουσιάζω μια διαδικασία ακριβώς ίδια? Πχ πως θα γίνει διαφορετικά τα notifications σε ένα smartphone, πόσες εναλλακτικές λύσεις μπορείς να κατασκευάσεις ώστε να μην σε κατηγορήσουν για αντιγραφή? ή πως θα εντάξεις στο λειτουργικό σου virtual desktops, χωρίς να θυμίζουν τον πρώτο που το έκανε? Και για να μην παρεξηγηθώ, η πλατφόρμα του Android έχει προσφέρει πάρα, μα πάρα, πολλά καινούργια και ωραία πράγματα στην λειτουργία των smartphones… είναι λογικό σε μια ελεύθερη πλατφόρμα οι προτάσεις να είναι πολλαπλάσιες από ότι μιας εταιρίας… το να τις οικειοποιείται όμως η Google το θεωρώ ιεροσυλία, τουλάχιστον η Apple αυτά τα 5 πράγματα που παρουσίασε ήταν δικά της… 36 λεπτά πριν, ntemek είπε από όλες φίλε μου, από όλες! επίσης οι μεγάλες που έχουν χρήματα, όταν δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάτι, ή έχουν μείνει αισθητά πίσω, η λύση είναι εξαγορά! Δεν υπάρχει κάποιος που να μην αντιγράφει αυτή τη στιγμή, απλά είναι να σου κάτσει. Συμφωνώ απλά περιμένεις από μια μεγάλη εταιρία να μην κάνει στεγνά αντιγραφή και να βάζει έστω το προσωπικό της στοιχείο…
kabamaru80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε το ΝeXT ηταν μετά αφού ο Jobs εκλεψε την ιδεα του γραφικου ui μετα απο επισκεψη στην xerox Κυκλοφόρησε το Alto? ΟΧΙ. Με την ίδια λογική όλα είναι "ανιγραφές"! Οπως όμως απάντησα ήδη εσυ πήγες πολύ πίσω. Στα σύγχρονα λειτουργικά UI (αν δεις αμερικανικά courses αυτό λένε) δυο ήταν τα UI που εγκαθίδρυσαν τα παράθυρα όπως τα ξέρουμε. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτά ήταν τα Windows και Mac OS X με αυτή ακριβώς την σειρά 😉 1
Neural_handshake Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, kabamaru80 είπε Κυκλοφόρησε το Alto? ΟΧΙ. Με την ίδια λογική όλα είναι "ανιγραφές"! Οπως όμως απάντησα ήδη εσυ πήγες πολύ πίσω. Στα σύγχρονα λειτουργικά UI (αν δεις αμερικανικά courses αυτό λένε) δυο ήταν τα UI που εγκαθίδρυσαν τα παράθυρα όπως τα ξέρουμε. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτά ήταν τα Windows και Mac OS X με αυτή ακριβώς την σειρά 😉 οκ then ,συμφωνα με την δικη σου λογικη τοτε τα smartphones ως καινοτομια με βαση τον ογκο πωλησεων αλλα κ unique συκευων ανηκουν στο android κ την google
kabamaru80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οκ then ,συμφωνα με την δικη σου λογικη τοτε τα smartphones ως καινοτομια με βαση τον ογκο πωλησεων αλλα κ unique συκευων ανηκουν στο android κ την google Δεν αντιλέγω. Δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω σε κάτι. Αλλά για να καταλάβω επειδή πρακτικά δεν μου απάντησες, θεωρείς ότι windows και Macos ΔΕΝ εγκαθιδρυσαν το παραθυρικό UI? (εντάξει αν πάμε πιο πίσω υπάρχει και το αγαπημένο μου Workbench οπως και της ATARi αλλά -σχεδον- δεν υπάρχουν αυτά σήμερα)... Η Google που κολλάει στα σχόλια μου; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από kabamaru80
Neural_handshake Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kabamaru80 είπε Δεν αντιλέγω. Δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω σε κάτι. Αλλά για να καταλάβω επειδή πρακτικά δεν μου απάντησες, θεωρείς ότι windows και Macos ΔΕΝ εγκαθιδρυσαν το παραθυρικό UI? (εντάξει αν πάμε πιο πίσω υπάρχει και το αγαπημένο μου Workbench οπως και της ATARi αλλά -σχεδον- δεν υπάρχουν αυτά σήμερα)... Η Google που κολλάει στα σχόλια μου; ναι εγκαθιδρυσαν η καλυτερα εκαναν default τροπο διαδρασης ,συμφωνω στο δικο μου mindset τις δαφνες ομως τις αξιζει ο αρχικος εμπνευστης ,αυτος που συνελαβε το επαναστατικο concept κ το υλοποιησε σε κατι "απτο" ο jobs για μενα εφευηρε τo smartphone ,ο wosniak ειναι αυτος που ξεκινησε πραγματικα την apple ,ο torvalds ειναι το linux κλπ κλπ το ποιος εκμεταλευτηκε εμπορικα κ διεδωσε αυτες τις ιδιοφυεις ιδεες στα ψιλο @@ μου
kabamaru80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε ναι εγκαθιδρυσαν η καλυτερα εκαναν default τροπο διαδρασης ,συμφωνω στο δικο μου mindset τις δαφνες ομως τις αξιζει ο αρχικος εμπνευστης ,αυτος που συνελαβε το επαναστατικο concept κ το υλοποιησε σε κατι "απτο" ο jobs για μενα εφευηρε τo smartphone ,ο wosniak ειναι αυτος που ξεκινησε πραγματικα την apple ,ο torvalds ειναι το linux κλπ κλπ το ποιος εκμεταλευτηκε εμπορικα κ διεδωσε αυτες τις ιδιοφυεις ιδεες στα ψιλο @@ μου Έχεις δίκιο σε αυτό. Για αυτό είπα εξαρχής οτι απο την στιγμή που δεν κυκλοφόρησε δεν το "έμαθε" ο κόσμος. Μην κοιτάς εμάς που ασχολούμαστε. Υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεούν ότι τα windows ηταν τα πρώτα και όχι άδικα. Βλέποντας ξανά παλιά μου περιοδικά όπως το RAM, PC MASTER, Computer Για όλους ξανα θυμάμαι τον ντόρο που είχε προκληθεί. Μετά το '90 δηλαδή που επικράτησαν τα IBM & Compatible ειδικά μετα την κυκλοφορία των Win95 άλλαξε σελίδα ο χώρος. Για αυτό ήθελα να αποσαφηνίσω το χρονικό πλαίσιο. Κατα ταλλα δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα