iliasleon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οποιος γνωριζει κατι, μια βοηθεια.... Αλαζω dns server οπως την φωτογραφια... μπαίνοντας στο status ομως μετα βλέπω πως δεν εχει αλλαξει. Τωρα εχουν αλαξει ή οχι? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από iliasleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Το πρώτο αφορά ποιους DNS θα χρησιμοποιούν οι clients που παίρνουν αυτόματα στοιχεία από τον DHCP του Router. Το δεύτερο αφορά ποιον DNS χρησιμοποιεί το ίδιο το Router και καταρχήν χωρίς ρύθμιση έχει του παρόχου. Αυτό αλλάζει συνήθως κάνοντας edit της ρυθμίσεις της σύνδεσης, ενεργοποιώντας το "Use the Following DNS Addresses". Για να δεις ποιους DNS χρησιμοποιεί μια συσκευή, μέσω αυτής πας εδώ και κάνεις το test. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 ok...ευχαριστω!!!Τα εχω μπερδεψει λιγο μεσα στο μυαλο μου...μελετάω και επανέρχομαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Επανέρχομαι στο θέμα... Για να εχω προσβαση σε ορισμενες σελιδες της οποίες μπλοκάρει ο παροχος αλλάζω στην δεύτερη φωτογραφία... Στην πρωτη τι ακριβως κανει δε καταλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Ότι και στην δεύτερη αλλά ισχύει και για τον Router τον ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Εεεε τωρα μαλιστα...ετσι εξηγουνται ολα...ευχαριστω jkoukos!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα