Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε ανοίξει παρόμοιο θέμα προ λίγων ημερών, ωστόσο είναι κλειστό, οπότε δε μπορώ ν απαντήσω εκεί.

Η myprotein που μας έσωζε με την whey  προτείνη της στα 60, 70 ευρώ τα 5 kg, πλέον έχει ανεβάσει πολύ τις τιμές. Ζήτημα αν τη βρεις στα 90, τώρα τελευταία και με κωδικούς κι ιστορίες ζορίζομαι να τη ρίξω απ τα 100.

Έχει η gymbeam  την  True Whey, στα 37  ευρώ τα 2,5 kg, που ειν εξαιρετική τιμή. 

Αν έχει κάποιος εμπειρία για την προτείνη της, είτα για εναλλακτικές φθηνές προτείνες,  bulk  pouders, κλπ κλπ, θα μας έσωζε με τη γνώμη του (διαλυτότητα, γεύση, πέψη κλπ κλπ). 

Μιλάω μαθαρά  για   whey  προτείνη, τ άλαλ συμπληρώματα, βηταμίνες, μέταλλα κλπ κλπ τα χτυπάω απο xtreme ξέρω γω, απλά η πρωτείνη η φθηνή, για μένα που είμαι αθλητής, κάνει διαφορά να μην την πληρώνω χρυσάφι.

Υ.Γ.: Αν θέλετε να μην αναλωθούμε στη συζήτηση για το κατα πόσον χρειάζονται οι πρωτείνες και γιατί να μην τρώμε σωστά και να παίρνουμε απο εκεί τις ποσότητες κλπ κλπ... Ως άτομο που ασχολλείται με τον πρωταθλητισμό, τα συμπληρώματα αποτελλούν  κάποιες φορές εύκολη λύση, αυτό μόνο, οπότε είναι χρήσιμα!

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cumulus είπε

Αυτή την έχω πράγματι στα υπόψην μου, ψάχνω καλύτερες τιμές, όπως εκείνες που έβρισκα παλιότερα στην myp, ωστόσο, αν οι καιροί αλλάζουν και δεν υπάρχουν θα την τιμήσω την  nls, είναι ποιοτική για την τιμή της σαφώς.

2 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

που φτασαμε

κάποτε το myprotein kai bulkpowders ήταν οι εναλλακτικές

περναμε 5κιλα με 30 ευρω

bulkpowders  έχεις τιμήσει; 

Νομίζωείναι λίγο καλύτερα τα πράγματα στις τιμές εκεί, ακόμη.. Δεν ψάχνω με 30 πλέον το ξεχνάω, ωστόσο με 70 τα 5 kg θα ήταν μια ιδανική τιμή. Έχουν ξεφύγει πραγματικά δυστυχώς στην myp.

Δημοσ.

ναι την ειχα δοκιμασει και την bulk 

τοτε που ειχε κουτια ατι για σακουλες,καλη ηταν

μολις κοιταξα οτι πηγαν την πρωτεινη 87 ευρω τα 2.5 κιλα,αν μου το έλεγαν δε θα το πίστευα

εχω χρονια να παρω και δε ξερω που εχει οικονομικά ασυμπλήρωτα πλέον

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ακόμα από αλλού.καθως ακόμα τρώω την τελευταία αγορά myp.

Έχω βρει πάντως την gymnordic.com που έχει σε προσφορά 6kg στα 80.

Και στη bodylab24 το σακουλάκι των 2κ στα 35, άρα στα 17,5 το κιλό.

Δημοσ.

εντάξει γι αυτούς που αθλούνται αλλά αν κάποιος δεν αθλείται και παίρνει πρωτεϊνή ποια θα είναι τα αποτελέσματα; Απλά βάζει κιλά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...