Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Πολυ χοντρικα: πατώντας γκαζι με νεκρα και βλέποντας που μπαινει ο κοφτης. 

ναι οκ... δεν προκειται να δοκιμασω κατι τετοιο. μονο που το προτεινεις αμφιβαλω πλεον για αυτα που γραφεις παραπανω

επισης, το ρωταω για αλλα αμαξια προφανως, αφου μιλαμε για αγορα

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

ναι οκ... δεν προκειται να δοκιμασω κατι τετοιο. μονο που το προτεινεις αμφιβαλω πλεον για αυτα που γραφεις παραπανω

Τοτε μπορεις πολυ χοντρικα να δεις που ειναι το κοκκινο στο στροφομετρο.

Τελος, πρεπει που και που οι κινητηρες να κινουνται στο οριο των στροφων τους για να ξεμπουκωνουν κλπ. Κακο δεν κανεις, για αυτο υπαρχει ο κοφτης.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανεις επι 2 λεπτα.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, haHa είπε

Τοτε μπορεις πολυ χοντρικα να δεις που ειναι το κοκκινο στο στροφομετρο.

Τελος, πρεπει που και που οι κινητηρες να κινουνται στο οριο των στροφων τους για να ξεμπουκωνουν κλπ. Κακο δεν κανεις, για αυτο υπαρχει ο κοφτης.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανεις επι 2 λεπτα.

Αυτο δεν ισχυει μονο στους ατμοσφαιρικους ωστε να πιανουν την μεγιστη θερμοκρασια για να καιγονται τυχον επικαθησεις απο ακαυστο καυσιμο και λαδια?

Νομιζω στους τουρμπισιους δεν χρειαζεται λογω των υψηλοτερων θερμοκρασιων?

Επεξ/σία από tutuyo
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Αυτο δεν ισχυει μονο στους ατμοσφαιρικους ωστε να πιανουν την μεγιστη θερμοκρασια για να καιγονται τυχον επικαθησεις απο ακαυστο καυσιμο και λαδια?

Νομιζω στους τουρμπισιους δεν χρειαζεται λογω των υψηλοτερων θερμοκρασιων?

αν ισχυει κατι τετοιο ειναι αυτο που λενε "carbon off"
αν το κανεις σε παλιο αμαξι με πολλα χλμ, θα αρχισει να καιει το kwlo του λαδια. ο ανθρακας σφραγιζει τρυπες.

Δημοσ.
2 hours ago, μπαρμπαγιωργος said:

Μα είναι δυνατόν να προτείνουν τέτοια πράγματα!? 

Αμέτρητα αυτοκίνητα έχουν εκραγεί δοκιμάζοντας αυτή την άκρως επικίνδυνη τεχνική! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μα είναι δυνατόν να προτείνουν τέτοια πράγματα!? 

Αμέτρητα αυτοκίνητα έχουν εκραγεί δοκιμάζοντας αυτή την άκρως επικίνδυνη τεχνική! 

δεν καταλαβαινω αν ειρωνευεσαι η οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ενημερώσω όσον αφορά την έρευνα εχθές είδα ένα 2008 ‘15 από ιδιώτη (εισαγωγής) με τιμή τα 12.5k (αρκετά ακριβή) . 
Επειδη είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην έρευνα μεταχειρισμένου καταλαβαίνω ότι έχω να αντιμετωπίσω πολλές παθογένειες. 
Το αυτοκίνητο είχε χτυπήματα , ραγισμένο καθρέπτη και 30.000 χλμ περισσότερα από αυτά της αγγελίας . 
Επισης μέσα ηταν βρώμικο , μύριζε τσιγάρο πολύ έντονα . Ρε παιδιά όταν κάτι θέλεις να το πουλήσεις δεν θα το περιποιηθείς ; Δεν ξέρω πως το βλέπετε απλά έφυγα με μια πολύ κακή εντύπωση. 

Σκεφτόμασταν με την γυναίκα μου , να δώσεις 10-11k για ένα αυτοκίνητο και να μην είναι στην πένα ; Δεν δίνει 3-4 να πεις ε λογικό να έχει χτυπήματα κλπ κλπ . 

Επεξ/σία από thephotoshoped
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Για να ενημερώσω όσον αφορά την έρευνα εχθές είδα ένα 2008 ‘15 από ιδιώτη (εισαγωγής) με τιμή τα 12.5k (αρκετά ακριβή) . 
Επειδη είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην έρευνα μεταχειρισμένου καταλαβαίνω ότι έχω να αντιμετωπίσω πολλές παθογένειες. 
Το αυτοκίνητο είχε χτυπήματα , ραγισμένο καθρέπτη και 30.000 χλμ περισσότερα από αυτά της αγγελίας . 
Επισης μέσα ηταν βρώμικο , μύριζε τσιγάρο πολύ έντονα . Ρε παιδιά όταν κάτι θέλεις να το πουλήσεις δεν θα το περιποιηθείς ; Δεν ξέρω πως το βλέπετε απλά έφυγα με μια πολύ κακή εντύπωση. 

Σκεφτόμασταν με την γυναίκα μου , να δώσεις 10-11k για ένα αυτοκίνητο και να μην είναι στην πένα ; Δεν δίνει 3-4 να πεις ε λογικό να έχει χτυπήματα κλπ κλπ . 

Κάνε την προσφορά σου και αν θέλει δέχεται

Τελευταία φορά που αγόρασα αμάξι είχα κάνει μία προσφορά που ο πωλητής δεν δέχτηκε. Ε το έβλεπα στο καρ μετά να ρίχνει τη τιμή. Στο τέλος έπεσε λίγο κάτω από την προσφορά μου που του είχα κάνει καιρό πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...