Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Πολλές φορές με έχετε βοηθήσει με τις απόψεις σας στην σωστή κατεύθυνση . Βρίσκομαι τώρα σε μεγάλο δίλημμα σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου. Είμαι ήδη κάτοχος ενός Kia Rio (αγορασμένο καινούργιο το 2016) από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. 
Τώρα χρειάζεται και η σύζυγος αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα οι δικές μου ανάγκες σε χώρους έχουν αυξηθεί . Ο συνδυασμός των παραγόντων αυτών καθώς και η επιθυμία για τουλάχιστον 1 παιδί στο προσεχές μέλλον με οδηγεί στην απόφαση για αγορά μεγαλύτερου αυτοκινήτου και πιο future proof από το να αγοράσω ένα Yaris π.χ και σε 1 χρόνο να το πουλάω και να ψάχνω πάλι μεγαλύτερο . 
Ετσι λοιπόν κοιτάω για αγορά μεταχειρισμένου κατηγορίας B SUV. Αυτό που έχω ξεχωρίσει είναι το Peugeot 2008 μοντέλο 2013-2015 και τιμή που κυμαίνεται στις 10.000 . 
Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από άποψη αξιοπιστίας ; Βλέπω εκδόσεις κυρίως  πετρελαίου καθώς κινητήρας βενζίνης είναι δυσεύρετος. 
Ειμαι 1.89 σε ύψος και έχω διαβάσει ότι σε ψηλούς είναι κάπως δύσκολο το τιμόνι . 
Ποιες άλλες προτάσεις για άνετα - οικογενειακά SUV έχετε να προτείνετε σε αυτό το price range ; 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, renaultclioV είπε

Nissan Juke/Qashqai, Renault Captur, Dacia Duster/ Sandero Stepway, Toyota urban cruiser

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Κατά σειρά προτεραιότητας τι θα έλεγες ; Ειδικά για το 2008 ; 

• Like 1
Δημοσ.

Για το Peugeot δεν γνωρίζω, το Toyota το έχει μια γνωστή μου και πραγματικά δεν έχει προβλήματα και τα υπόλοιπα έχουν μαχιμο πετρελαιοκινητήρα 1.5dci της Renault. Θα διάλεγα όσο πιο καινούργιο μοντέλο(ολα μ αρεσουν εμφανισιακα), οσα πιο πολλά έξτρα εχει και φυσικά μετά απο έλεγχο. 

• Like 2
Δημοσ.

20 λεπτά πριν, renaultclioV είπε

Πάτα στο καρ βρε μπαρμπαγιωργο, έχει κ απο ιδιώτες έχει κ απο μάντρες

Αν εννοείς για χρονολογίες πιο παλιές από αυτές που έχει "ορίσει" ο συγγραφέας του θέματος, τότε ναι οκ έχει και κάποια μοντέλα με 10κ

5 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

μοντέλο 2013-2015 και τιμή που κυμαίνεται στις 10.000 . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Αν εννοείς για χρονολογίες πιο παλιές από αυτές που έχει "ορίσει" ο συγγραφέας του θέματος, τότε ναι οκ έχει και κάποια μοντέλα με 10κ

Ε ναι κ λίγο πιο παλιά αλλά 1-2 χρόνια δεν κάνουν την διαφορά. Εσύ κατεληξες κάπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Επειδή το Qashqai το έχει συγγενικό μου πρόσωπο βλέπω αυτο της αγγελίας και γελάω...έχουν ξεφύγει οι μαντράδες!

Qashqai με air condition, ουτε κάν αισθητήρες παρκαρίσματος, 162ε τέλη (280 ειναι σε αυτό το μοντέλο με βενζίνη) και το βασικότερο...το πουλάει  με χιονολάστιχα. Και αυτά ειναι που φαίνονονταί μόνο απο την αγγελία φαντασου  τι θα δείς και απο κοντά!

Δυστυχώς δεν ειναι καλή περίοδος για αγορά αυτοκινήτου, οι αυξήσεις στις τιμές των καινούριων έχει παρασύρει και τα μεταχειρισμένα στα ύψη!

Επεξ/σία από vaggos2586
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos2586 είπε

Qashqai με air condition, ουτε κάν αισθητήρες παρκαρίσματος, 162ε τέλη (280 ειναι σε αυτό το μοντέλο με βενζίνη) και το βασικότερο...το πουλάει με και με χιονολάστιχα. Και αυτά ειναι που φαίνονονταί μόνο απο την αγγελία φαντασου  τι θα δείς και απο κοντά!

Μονο το πεδιλο με καλτσα του λειπει για να υποδηλώσει την προέλευση του... :P 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Στη βενζίνη νομίζω υπάρχουν πιο πολλές καλές επιλογές σε πιο νορμάλ τιμές

Δεν τα κοιτάω καν όμως

Ίσως πρέπει να ξεκινήσω, και να βάλω αέριο εγω. Απλά εκεί το μπάτζετ πέφτει για την αγορά κατά 1000€

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Στη βενζίνη νομίζω υπάρχουν πιο πολλές καλές επιλογές σε πιο νορμάλ τιμές

Δεν τα κοιτάω καν όμως

Ίσως πρέπει να ξεκινήσω, και να βάλω αέριο εγω. Απλά εκεί το μπάτζετ πέφτει για την αγορά κατά 1000€

Αφού κανεις 30000χλμ το χρόνο δεν σε συμφέρει πετρέλαιο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, renaultclioV είπε

Αφού κανεις 30000χλμ το χρόνο δεν σε συμφέρει πετρέλαιο?

Ναι αλλά δεν βρίσκω κάτι Vfm

Και φυσικό αέριο συνεφέρει ακόμη πιο πολύ

Πετρέλαιο και υγραέριο σα κόστος καυσίμου είναι το ίδιο.

Αλλάζει η συντήρηση και η αντοχή όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...