mikegad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Οχι το Pro.. Acrobat pro λέγεται τότε, όχι reader 1
evansicaria Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 ισως ειναι πολυ λαθος αυτο που θα πω αλλα αν αγορασατε κλειδι και σας ελειξε μονο του καλυτερα να μην ξαναγορασετε... την επαθα και εγω και ποια χρησημοποιώ αλλες μεθόδους.
pankostas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, andreas1gr είπε 2 πωλητές έχουν το ίδιο προϊόν... Ο ένας το πουλάει 2 ή 3€ και ο άλλος 15 ή 45€... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν το αγοράσεις πιο ακριβά (το ίδιο ξανά λέω προϊόν) θα είναι και πιο αξιόπιστο στον χρόνο...;;; Τροφή για σκέψη... Συμφωνώ μαζί σου. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από pankostas
Giama Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Με λίγα λόγια καταλαβαίνω από τη συζήτηση ότι υπάρχουν κλειδιά που είναι πολύ φθηνά, αλλά είναι απλά για μία εγκατάσταση και αν τυχόν κάνεις φορμάτ ή αλλάξεις υπολογιστή δεν μπορείς να τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν όμως και ακριβότερα κλειδιά που μπορείς να τα εντάξεις στον λογαριασμό Microsoft και άρα να τα ξαναχρησιμοποιήσεις μετά από format ή αλλαγή υπολογιστή. Είναι και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο πιθανό να κλειδώσουν; Ή μήπως αυτά που μπαίνουν σε λογαριασμό Microsoft είναι πιο σίγουρα ότι θα κρατήσουν καιρό;
Freakmachine Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Το να αγοράσεις ένα κλειδί σε χ4 μεγαλύτερη τιμή για να κλειδώσει στον λογαριασμό και μέτα απο 1-2 χρόνια να βγεί η update έκδοση, απο προσωπικής αποψης δεν νομίζω να συμφέρει.
andreas1gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Giama είπε Με λίγα λόγια καταλαβαίνω από τη συζήτηση ότι υπάρχουν κλειδιά που είναι πολύ φθηνά, αλλά είναι απλά για μία εγκατάσταση και αν τυχόν κάνεις φορμάτ ή αλλάξεις υπολογιστή δεν μπορείς να τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν όμως και ακριβότερα κλειδιά που μπορείς να τα εντάξεις στον λογαριασμό Microsoft και άρα να τα ξαναχρησιμοποιήσεις μετά από format ή αλλαγή υπολογιστή. Είναι και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο πιθανό να κλειδώσουν; Ή μήπως αυτά που μπαίνουν σε λογαριασμό Microsoft είναι πιο σίγουρα ότι θα κρατήσουν καιρό; Λάθος. Είτε το κλειδί το αγοράσεις φτηνά ή ακριβά (είναι το ίδιο προϊόν, απλά από διαφορετικούς πωλητές) έτσι και το κάνεις μια φορά εγκατάσταση, μετά όσα φορματ και να κάνεις, απλά το περνάς και ενεργοποιείτε αμέσως χωρίς να χρειαστεί τηλεφωνική ενεργοποίηση (το έχω δοκιμάσει πολλές φορές). Αγοράζεις το πιο φτηνό κλειδί που θα βρεις (για εμένα με 2-3 ευρώ)… Αν μια στο εκατομμύριο μετά από «Χ» μήνες κλειδώσει, ξανά αγοράζεις πάλι ένα με 2-3 ευρώ και καθάρισες… 2
Giama Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Freakmachine είπε Το να αγοράσεις ένα κλειδί σε χ4 μεγαλύτερη τιμή για να κλειδώσει στον λογαριασμό και μέτα απο 1-2 χρόνια να βγεί η update έκδοση, απο προσωπικής αποψης δεν νομίζω να συμφέρει. Tα x4 (εφόσον μιλάμε για τόσο μικρό ποσό) θα τα έδινα βασικά αν ήταν να έχω περισσότερη ηρεμία ότι δεν θα χρειαστεί σύντομα να ξανασχοληθώ με το θέμα και σε υπολογιστή που δεν έχει σημασία αν έχει την τελευταία έκδοση. Όπως φαίνεται όμως είναι και σε αυτά εξίσου λαχείο το αν θα κλειδώσει ή όχι. Το θέλω για έναν υπολογιστή που πολύ σπάνια έχω φυσική πρόσβαση και δεν είναι εύκολο να μεταβώ εάν υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση η λύση μάλλον είναι λοιπόν είτε το πολύ φθηνό κλειδί και να ρίξω κι ένα teamviewer για να διορθώνω την κατάσταση όποτε υπάρξει πρόβλημα/χρειαστεί νέο κλειδί κλπ. ή να το περάσω σε Libreoffice απευθείας ή κάτι αντίστοιχο και να τελειώνει η ιστορία, αφού δεν χρειάζεται επαγγελματική χρήση ή κάτι ιδιαίτερο από δυνατότητες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
mikegad Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Giama είπε ή να το περάσω σε Libreoffice απευθείας ή κάτι αντίστοιχο και να τελειώνει η ιστορία, αφού δεν χρειάζεται επαγγελματική χρήση ή κάτι ιδιαίτερο από δυνατότητες. και για επαγγελματική χρήση να ήταν (για την πλειοψηφία τουλάχιστον) το Libreoffice είναι κάτι παραπάνω από καλό 1
elpenor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Giama είπε Με λίγα λόγια καταλαβαίνω από τη συζήτηση ότι υπάρχουν κλειδιά που είναι πολύ φθηνά, αλλά είναι απλά για μία εγκατάσταση και αν τυχόν κάνεις φορμάτ ή αλλάξεις υπολογιστή δεν μπορείς να τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν όμως και ακριβότερα κλειδιά που μπορείς να τα εντάξεις στον λογαριασμό Microsoft και άρα να τα ξαναχρησιμοποιήσεις μετά από format ή αλλαγή υπολογιστή. Είναι και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο πιθανό να κλειδώσουν; Ή μήπως αυτά που μπαίνουν σε λογαριασμό Microsoft είναι πιο σίγουρα ότι θα κρατήσουν καιρό; Δεν νομίζω ότι ξέρει κάποιος να σου απαντήσει. Πάνε 8-9 χρόνια από την τελευταία φορά που είδα grey key να κάνει bind στο ms account, δεν είναι κάτι που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Εγώ εκτιμώ (χωρίς στοιχεία) ότι είναι κάτι καλύτερο και ότι αξίζει τα 10 ευρώ παραπάνω. Έβαλα δύο φίλους να αγοράσουν από το site που αναφέρθηκε εδώ: Πήραν το 2021 με bind και το είδα που μπήκε στο λογαριασμό τους. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από elpenor 1 2
runner69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 1:47 ΜΜ, Socratis_g είπε με 16 ευρώ ψώνησα αυτό https://www.gamers-outlet.net/buy-office-2021-professional-plus?search=Microsoft Office 2021 Professional Plus το έκανα Link Και με το MS account μου, και μένει μόνιμα μέσα στον λογ/σμό, όχι μόνο στον τοπικο υπολογιστή. Το οτι μπήκε στον λογαριασμό σημαίνει ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις και σε άλλο pc σε περίπτωση που σου χαλάσει ο τωρινός ή είναι μονο για αυτό το pc και απλα μπορεί να πάρει format και να τα ξαναπροσθέσεις;
andreas1gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, runner69 είπε είναι μονο για αυτό το pc και απλα μπορεί να πάρει format και να τα ξαναπροσθέσεις Αυτό.
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, runner69 είπε Το οτι μπήκε στον λογαριασμό σημαίνει ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις και σε άλλο pc σε περίπτωση που σου χαλάσει ο τωρινός ή είναι μονο για αυτό το pc και απλα μπορεί να πάρει format και να τα ξαναπροσθέσεις; Στο 2019 μπορούσες να το κάνεις uninstall και να το κάνεις μετά phone activation σε άλλο PC. Η κυρία δυσκολία είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει phone activation στο νούμερο που σου πρότεινε το ίδιο, εγώ τα έκανα με ένα Skype number της Microsoft. 1
Socratis_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, runner69 είπε Το οτι μπήκε στον λογαριασμό σημαίνει ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις και σε άλλο pc σε περίπτωση που σου χαλάσει ο τωρινός ή είναι μονο για αυτό το pc και απλα μπορεί να πάρει format και να τα ξαναπροσθέσεις; Με βάση τις περιγραφές απο το συγκεκριμένο site. Πουλάει δύο κλειδιά. Το ένα για τοπική εγκατάσταση και δένει με τον υπολογιστή και το άλλο δένει με το MS account .Δηλαδή όπου κάνεις register σε νέο υπολογιστή με το account, έχεις και office.
zaras27 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Για δωστε το λινκ με τα 3 ευρω και να ειναι αξιόπιστο
the_ar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, zaras27 said: Για δωστε το λινκ με τα 3 ευρω και να ειναι αξιόπιστο Κάθε κατάστημα έχει αξιολόγηση. Διάλεξε. Εγώ συνήθως πάω στο πρώτο που έχει αξιολόγηση πάνω από 4 αστέρια. Δεν έχω απογοητευτεί μέχρι τώρα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από the_ar 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα