Shijune Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 10:58 ΠΜ, GeorgeVasil είπε Δεν εχει τυχει να μπλοκαρει φτηνο αγορασμενο κλειδι. Ναι δεν ειναι νομιμο για επαγγελματική χρηση, αλλα δεν πιστευω να μην γινεται εις γνωση της M$ πλεον. Προφανως στην ελληνική πραγματικοτητα, για να εισαι νομιμος πρεπει να εχεις τιμολογιο αγορας. Προσωπικά έχω βάλει σε όλο το σόι για προσωπική χρήση φθηνά office keys και σε 2 λάπτοπς μου μπλοκάρισαν με το κλασικό μήνυμα "Μπορεί να έχετε πέσει θύμα απάτης, προμηθευτείτε αυθεντικά" κλπ κλπ. Το ένα μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου. 1
elpenor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, deltaf είπε Ναι, αλλά τι σημαίνει: "... with the exception of the right to control further rental of the program or a copy thereof"; Μήπως ότι διατηρείται το δικαίωμα του αρχικού (Microsoft) πωλητή; Σημαίνει ότι ο αγοραστής του κλειδιού δεν μπορεί να το νοικιάσει ή να το αντιγράψει. Μπορεί όμως να το πουλήσει. 1 ώρα πριν, Shijune είπε Προσωπικά έχω βάλει σε όλο το σόι για προσωπική χρήση φθηνά office keys και σε 2 λάπτοπς μου μπλοκάρισαν με το κλασικό μήνυμα "Μπορεί να έχετε πέσει θύμα απάτης, προμηθευτείτε αυθεντικά" κλπ κλπ. Το ένα μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου. Λογικά έκαναν update για αυτό κλείδωσαν.
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Έχω στον υπολογιστή μου τα office 2019 (κλειδί με τηλεφωνική ενεργοποίηση). Αν θελήσω να περάσω τα 2021 , μπορώ να μεταφέρω τα 2019 σε άλλον υπολογιστή ή παπαλα??
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε παπαλα Αυτό.
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 με 16 ευρώ ψώνησα αυτό https://www.gamers-outlet.net/buy-office-2021-professional-plus?search=Microsoft Office 2021 Professional Plus το έκανα Link Και με το MS account μου, και μένει μόνιμα μέσα στον λογ/σμό, όχι μόνο στον τοπικο υπολογιστή. 2
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε με 16 ευρώ ψώνησα αυτό https://www.gamers-outlet.net/buy-office-2021-professional-plus?search=Microsoft Office 2021 Professional Plus το έκανα Link Και με το MS account μου, και μένει μόνιμα μέσα στον λογ/σμό, όχι μόνο στον τοπικο υπολογιστή. Πανάκριβο, αλλά καλορίζικο… Γενικά έχω μια αναφυλαξία να δώσω περισσότερα από 3 ευρώ για ένα κλειδί office 2021 pro plus...
FatMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 @andreas1gr πολύ καλή τιμή, αλλά δεν παίζει πλέον στο aliexpress. Το φθηνότερο που έχω βρει με binding (σύνδεση με Microsoft λογαριασμό) είναι από εδώ: https://wholsalekeys.com/shop/office-2019-professional-plus-binding στα 13$ και πληρωμή με Paypal (όχι δεν παίρνω προμήθεια ). Αν κάποιος άλλος έχει βρει κάτι φθηνότερο για office 2019/2021 ας γράψει να ψωνίσουμε. Και δεν ξεχνάμε ότι η αγορά άδειων χρήσης από τέτοια "κλειδάδικα" είναι στην γκρι ζώνη της νομιμότητας 😉 1 1
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Απλά αυτά είναι του 2019. Στα 16 ευρώ πιο πάνω είναι τα 2021.
pankostas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2022 στις 1:38 ΜΜ, Shijune είπε Προσωπικά έχω βάλει σε όλο το σόι για προσωπική χρήση φθηνά office keys και σε 2 λάπτοπς μου μπλοκάρισαν με το κλασικό μήνυμα "Μπορεί να έχετε πέσει θύμα απάτης, προμηθευτείτε αυθεντικά" κλπ κλπ. Το ένα μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου. Πως τα λες έτσι απότομα? Σιγά σιγά τα λένε αυτά. Εδώ θα μας τρελάνουν με αυτα που διαβαζω ότι τα κλειδιά αυτά δεν μπλοκάρουν ποτέ και είναι κοροϊδία να δώσει κάποιος πάνω από 2€! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από pankostas
andreas1gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, pankostas είπε Πως τα λες έτσι απότομα? Σιγά σιγά τα λένε αυτά. Εδώ θα μας τρελάνουν με αυτα που διαβαζω ότι τα κλειδιά αυτά δεν μπλοκάρουν ποτέ και είναι κοροϊδία να δώσει κάποιος πάνω από 2€! 2 πωλητές έχουν το ίδιο προϊόν... Ο ένας το πουλάει 2 ή 3€ και ο άλλος 15 ή 45€... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν το αγοράσεις πιο ακριβά (το ίδιο ξανά λέω προϊόν) θα είναι και πιο αξιόπιστο στον χρόνο...;;; Τροφή για σκέψη...
mobile_32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Άσχετο με το τοπικ: αλλά ψάχνω για Acrobat Reader DC ή για ABBYY Fine Reader.....που θα μπορούσα να τα βρώ? Έχω ψάξει αλλά είναι όλά πολύ ακριβά....
mikegad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mobile_32 είπε ψάχνω για Acrobat Reader DC Μια ζωή δωρεάν είναι το Acrobat Reader
andreas1gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, FatMan είπε @andreas1gr πολύ καλή τιμή, αλλά δεν παίζει πλέον στο aliexpress. Το φθηνότερο που έχω βρει με binding (σύνδεση με Microsoft λογαριασμό) είναι από εδώ: https://wholsalekeys.com/shop/office-2019-professional-plus-binding στα 13$ και πληρωμή με Paypal (όχι δεν παίρνω προμήθεια ). Αν κάποιος άλλος έχει βρει κάτι φθηνότερο για office 2019/2021 ας γράψει να ψωνίσουμε. Και δεν ξεχνάμε ότι η αγορά άδειων χρήσης από τέτοια "κλειδάδικα" είναι στην γκρι ζώνη της νομιμότητας 😉 Αλήθεια είναι ότι τα πιο φτηνά κλειδιά από τους πωλητές του aliexpress εξαφανίζονται σε χρόνο dt… Γι αυτό θέλει ψάξιμο σε διαφορετικές ώρες… Επίσης το τελευταίο χρονικό διάστημα στο aliexpress, υπάρχουν πολλοί fake πωλητές, όπου δεν σου πωλούν το κλειδί, και λειτουργούν απλά για να διαφημίσουν την ιστοσελίδα τους η οποία έχει και πιο υψηλή τιμή… Θέλει σε κάθε περίπτωση ψάξιμο και θα βρεις… Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr
mikegad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Επίσης το τελευταίο χρονικό διάστημα στο aliexpress, υπάρχουν πολλοί fake πωλητές, και αυτός Fake είναι Λογαριασμός λίγων ημερών με 0%
GeorgeVasil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, mikegad είπε Μια ζωή δωρεάν είναι το Acrobat Reader Οχι το Pro.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα