Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office Professional Plus 2021 for Windows: Lifetime License ($ 49.99)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BoullyBoy είπε

εδώ τα παίρνουμε με 2 και 3 ευρά, ούτε για crack πλεον αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

1 ώρα πριν, elpenor είπε

Πανάκριβο για grey market key.

1 ώρα πριν, pankostas είπε

Τα 2 και 3 € που λέτε, μήπως είναι αυτά που έχουν άλλο email κτλ?

Και πολλά έδωσα...

1726369338_.png.dd10cc31ddd458f0179be016cc963e0d.png

1081893806_.png.28e3ec63de0b1d43c953295c1fbe05cd.png

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ckalog είπε

Νομίζω πωλητής ειναι η Microsoft.

About 7 hours later I got an email from TopFastKeys with the MS license code....

......

I bought for Mac, and haven't gotten my key. Support is through whatsapp and email, and gotten no responses from them. Really feeling like I just got scammed out of $50.

22 λεπτά πριν, ckalog είπε

Εγω θα ενδιαφερομουν για το office 365 για 6 Η/Υ, 1 ετος με 79$ (https://stacksocial.com/sales/microsoft-6gq01028-office-365-home-1-year-subscription) αλλα είναι σε κουτί (όχι Online Κλειδι) και υποθετω θα εχει γεωγραφικό περιορισμό ή/και επιπλεον μεταφορικα

Κάνε υπομονή και τσέκαρε τις προσφορές στο insomnia, παίζει 2-3 φορές το χρόνο σε πολύ πιο χαμηλή τιμή από Plaiso - Kotsovolos - Germanos - Amazon. Εγώ πήρα ένα κάρο φέτος, perfect gift.

Επίσης έχουν αναλύσει πάρα πολλές φορές στις προσφορές πως μπορείς να αγοράσεις 4-5 κουτιά, να περάσεις τα αντίστοιχα χρόνια συνδρομής για 1 χρήστη και μετά με λίγα χρήματα να τα αναβαθμίσεις όλα σε family μέσα από το site της microsoft.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, goldmouth είπε

Ελληνικά έχουν τα 2019 ή τα 2021;

Αν κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το Ελληνικό ISO, τότε ναι θα είναι όλα στα ελληνικά.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

1/1/2022 8 το πρωί αγόραζες Office! Απλά προσκυνώ  ρε σατανά!! 🤣

1/1 ναι γιατί ο σαματάς έγινε στο ρεβεγιόν και την πρωτοχρονιά έλιωσα να ξεκουραστώ…

Και φυσικά έκανα μια αγορά για να πάει καλά η χρονιά….

Η ώρα είναι ώρα κίνας…

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsosmi7 είπε

https://www.gamers-outlet.net/buy-office-2021-professional-plus

Με 16€ και κλειδώνει και με  MS account.

Καλησπέρα. Αυτό αγόρασα κι εγώ. Βασικά ότι άδεια έχω αγοράσει είτε windows είτε office είναι από αυτό το site και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Και πολλά έδωσα...

1726369338_.png.dd10cc31ddd458f0179be016cc963e0d.png

1081893806_.png.28e3ec63de0b1d43c953295c1fbe05cd.png

Φιλε απο που το πηρες με τετοια τιμη ψηνω να παρω και γω κανα 2 . Επισης αν γνωριζει καποιος κανενα αλλο λινκ κλπ μη διστασει

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Filippos12 είπε

Φιλε απο που το πηρες με τετοια τιμη ψηνω να παρω και γω κανα 2 . Επισης αν γνωριζει καποιος κανενα αλλο λινκ κλπ μη διστασει

aliexpress.com

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε σεις διαβάζω αυτά που γράφετε και νιώθω πως έχουν βάλει αυτό το τοπικ σε forum με αμάξια. Που. Είναι τα παλιά ωραία insomnia. Thelab. Oos. 

Μπαινεται στο allkeys (βρες το στο γοογλε) 

Μέσα αναζήτηση office 2021 και θα σας βγάλει τις τιμές από τις έμπιστες σελίδες. Κάτι σαν σκρουτζ για keys δηλαδή. 

Επιλέγετε μαγαζί που δίνει global και όχι phone activation. Και ouala. Έχετε το γνήσιο office στο λογαριασμό σας. 

Από που θα κατεβάσετε τα Office; και αυτό να σας πω, heidoc και οποία γλώσσα θέλετε. 

Μην ρωτήσετε τώρα πως κάνετε και την εγκατάσταση γιατί θα φανεί φόρουμ με γυναίκες που γράφουν για την εγκυμοσύνη τους. 

Και γνήσια είναι και το ίδιο κλειδη που πουλάνε με 50 στο σκρουτζ είναι και το ίδιο κλειδη σε διαφημίσεις με 15 ευρώ είναι. 

Κόλπα από refurb και τέτοια είναι ξέρω γω. Άμα το ήξερα πως τα κάνουν πλούσιος θαμανε. 

• Like 8
  • Thanks 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Το οποίο περιλαμβάνει τι ακριβώς; Μόνο τη σουίτα; Τον αποθηκευτικό χώρο; Και για πόσους υπολογιστές;

2021 version of Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote, Lync (Skype for Business) and Infopath

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...