airtrelomike13 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 2/2/2022 στις 3:49 ΜΜ, xronis είπε Καλησπέρα σε όλους.Αν είμαι σε λάθος κατηγορία, διαγράψτε το. Στις 2/2/2022 στις 4:07 ΜΜ, nickol-us είπε Το αξίζει είναι σχετικό Αν είσαι άνθρωπος που μπορείς να περάσεις windows μονο σου, με ένα κλειδί των 2-3 ευρώ, στο 99% των περιπτώσεων δεν αξίζουν. Η διαφορά που προκύπτει από τα windows μπορείς να την εξοικονομήσεις είτε να την μετατρέψεις σε καλύτερο hardware. Βασικό μειονέκτημα που έχουν τα build "τύπου" eshop, cosmodata, plaisio κλπ, είναι οτι για να έχουν κέρδος αλλά και χαμηλό κόστος, χρησιμοποιούν hardware το οποίο δεν θα επέλεγε κάποιος που γνωρίζει(πχ φτηνιάρικο τροφοδοτικό, μητρική κτλ) Ποιό συγκεκριμένη απάντηση μόνο πάνω σε συγκεκριμένη προσφορά δηλαδή το innovator pc που έχει το eshop για να πάω να φτιαξω εγω τον υπολογιστή όπως τον θέλω κομμάτι-κομμάτι δεν είναι καλό? https://www.e-shop.gr/pc-configurator
nickol-us Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε δηλαδή το innovator pc που έχει το eshop για να πάω να φτιαξω εγω τον υπολογιστή όπως τον θέλω κομμάτι-κομμάτι δεν είναι καλό? https://www.e-shop.gr/pc-configurator Ο ts μίλησε για τα έτοιμα pre-built και όχι για συναρμολόγηση από eshop κομμάτι-κομμάτι. Απέχω καιρό από το hardware (παρακολούθηση τιμών - διαθεσιμότητας) και δεν γνωρίζω αν αυτή την περίοδο το eshop είναι οκ ή όχι. Υπήρχαν περίοδοι που είχε τρομερές τιμές και διαθεσιμότητες (+ποικιλία), υπήρχαν όμως και περίοδοι που δεν είχε τίποτε από τα δύο. Γενικά ήταν πάντα μια "τίμια" πρόταση το eshop, με σχετικά καλές τιμές και είχε το πλεονέκτημα της δωρεάν συναρμολόγησης που σήμερα χρεώνει 7€. Αν ψάχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο, μπορείς να το αναφέρεις και να δούμε αν αξίζει ή όχι η αγορά 1
airtrelomike13 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Ο ts μίλησε για τα έτοιμα pre-built και όχι για συναρμολόγηση από eshop κομμάτι-κομμάτι. Απέχω καιρό από το hardware (παρακολούθηση τιμών - διαθεσιμότητας) και δεν γνωρίζω αν αυτή την περίοδο το eshop είναι οκ ή όχι. Υπήρχαν περίοδοι που είχε τρομερές τιμές και διαθεσιμότητες (+ποικιλία), υπήρχαν όμως και περίοδοι που δεν είχε τίποτε από τα δύο. Γενικά ήταν πάντα μια "τίμια" πρόταση το eshop, με σχετικά καλές τιμές και είχε το πλεονέκτημα της δωρεάν συναρμολόγησης που σήμερα χρεώνει 7€. Αν ψάχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο, μπορείς να το αναφέρεις και να δούμε αν αξίζει ή όχι η αγορά Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα αύριο. Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα αύριο. Ευχαριστώ Θα πρότεινα να το κάνεις ανοιχτά. Δεν έχω πρόβλημα με τα πμ ωστόσο, όσα περισσότερα μάτια δουν τα ζητούμενά σου, τόσες και οι πιθανότητες να πάρεις καλύτερες απαντήσεις πριν αποφασίσεις πως θα κινηθείς. Ιδανικά φτιάξε το δικό σου νήμα, θέσε τα ζητούμενα σου (συμπλήρωσε αναλυτικά τη φόρμα) για να σου έρθουν οι καταλληλότερες προτάσεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα