Eye4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στο αμάξι έχω κεντρικό κλέιδωμα με συναγερμό (με το χειρηστήριο όπως στην εικόνα). Εχει 3-4 μερες τώρα μετά τα πολλά κρύα, που όταν πατάω το κεντρικό κλείδωμα - ξεκλείδωμα, το μπιπ - μπιπ που ακουγόταν, ακούγεται πλέον σαν «βραχνιασμένο» και δεν ολοκληρώνεται (ειναι ενα μπιπ και μετα στο 2ο ακουγεται λιγο και σαν να σβήνει μετα). Επιπλέον σήμερα, οταν το κλείδωσα, αναψαν τα αλαρμ οπως παντα, αλλά δεν ακούστηκε το μπιπ καθόλου και δεν ακούστηκε και το μηχανικό κλείδωμα των πορτών. Βεβαια οταν προσπάθησα να τραβηξω το χερούλι, η πόρτα δεν άνοιξε, άρα δούλεψε (?). Ξέρεις κάπποιος, έχει μπαταρία αυτός ο συναγερμός, στο αμάξι, ξεχωριστό απο αυτήν του αυτοκινητου? Ειναι ευκολη η αλλαγή και πόσο κυμαίνεται το κόστος? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ναι εχει μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συναγερμος META.. Γενικα κανουν τα νουμερακια τους αυτοι οι συναγερμοι. Αρχικα αλλαξε μπαταρια στο χειριστηριο της φωτο, θελει 2 αν θυμαμαι καλα CR1216. Μετα, ανοιξε το καπο του αυτοκινητου και δες αν μπορεις να εντοπισεις τη σειρηνα του συναγερμου σου. Ειναι ενα μαυρο κουτι που θα εχει καποιο μπρατσο στερεωσης και πανω του θα πανε πολλα πιασμενα καλωδια μαζι. Αν εντοπισεις τη μοναδα, δες αν ειναι ολα στεγνα εκει περα γιατι αυτη η βραχναδα, κανει για "νερα". Επισης, βγαλε το φυς με τα πολλα καλωδια απο πανω για μερικα λεπτα και μετα ξανασυνδεσε το και δοκιμασε. Αν δεν καταφερεις να εντοπισεις τη μοναδα, αφαιρεσε τον αρνητικο πολο της μπαταριας για μερικα λεπτα και επειτα συνδεσε τον ξανα ωστε να κανει ενα "restart" ο συναγερμος. Δεν εχει ξεχωριστη μπαταρια για να παιρνει ρευμα η μοναδα. Μια αλλη περιπτωση θα ηταν να ξεμενεις απο μπαταρια στο αυτοκινητο σου.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από nick#18 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimakos7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 2/2/2022 στις 10:52 ΜΜ, nick#18 είπε Συναγερμος META.. Γενικα κανουν τα νουμερακια τους αυτοι οι συναγερμοι. Αρχικα αλλαξε μπαταρια στο χειριστηριο της φωτο, θελει 2 αν θυμαμαι καλα CR1216. Μετα, ανοιξε το καπο του αυτοκινητου και δες αν μπορεις να εντοπισεις τη σειρηνα του συναγερμου σου. Ειναι ενα μαυρο κουτι που θα εχει καποιο μπρατσο στερεωσης και πανω του θα πανε πολλα πιασμενα καλωδια μαζι. Αν εντοπισεις τη μοναδα, δες αν ειναι ολα στεγνα εκει περα γιατι αυτη η βραχναδα, κανει για "νερα". Επισης, βγαλε το φυς με τα πολλα καλωδια απο πανω για μερικα λεπτα και μετα ξανασυνδεσε το και δοκιμασε. Αν δεν καταφερεις να εντοπισεις τη μοναδα, αφαιρεσε τον αρνητικο πολο της μπαταριας για μερικα λεπτα και επειτα συνδεσε τον ξανα ωστε να κανει ενα "restart" ο συναγερμος. Δεν εχει ξεχωριστη μπαταρια για να παιρνει ρευμα η μοναδα. Μια αλλη περιπτωση θα ηταν να ξεμενεις απο μπαταρια στο αυτοκινητο σου.. Στο α3 μου του 2007 ξαφνικά τις 2 τελευταίες ημέρες όταν κλειδώνω ο συναγερμός με προειδοποιεί ότι έχω αφήσει κάποια πόρτα ανοιχτή ενώ είναι όλες κλειστές, τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Στο α3 μου του 2007 ξαφνικά τις 2 τελευταίες ημέρες όταν κλειδώνω ο συναγερμός με προειδοποιεί ότι έχω αφήσει κάποια πόρτα ανοιχτή ενώ είναι όλες κλειστές, τι μπορεί να φταίει; Πρέπει να το βάλεις σε διαγνωστικό, καποια πόρτα εχει πρόβλημα με την κλειδαριά και τον αισθητήρα, κλασικο στο vag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimakos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2024 στις 4:16 ΜΜ, NikosKallithea είπε Πρέπει να το βάλεις σε διαγνωστικό, καποια πόρτα εχει πρόβλημα με την κλειδαριά και τον αισθητήρα, κλασικο στο vag Από έναν έλεγχο που το έκανα μόνος έβγαλα συμπέρασμα ότι δεν διαβάζει την πόρτα του οδηγού, έβγαλα έβαλα την μπαταρία, ανοιγωκλεισα τις υπόλοιπες πόρτες και ήταν κομπλέ, μόλις άνοιξα την πόρτα του οδηγού και την έκλεισα μου το έκανε .. 2 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Από έναν έλεγχο που το έκανα μόνος έβγαλα συμπέρασμα ότι δεν διαβάζει την πόρτα του οδηγού, έβγαλα έβαλα την μπαταρία, ανοιγωκλεισα το υπόλοιπες πόρτες και ήταν κομπλέ, μόλις άνοιξα την πόρτα του οδηγού και την έκλεισα μου το έκανε .. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Dimakos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα