just_sb__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής Nova, και σαν modem-router-AP έχω το ZXHN H168N V3.1. Θέλω να δημιουργήσω ένα WLAN το οποίο θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: untrusted, δεν θέλω όσοι συνδέονται να βλέπουν τις δικές μου συσκευές (συνδεμένες σε άλλο WLAN) bandwidth-limited, να μπορώ να δώσω ένα όριο στο πόσο bandwidth παρέχω, Βρήκα πως το H168N παρέχει πολλαπλά SSIDs αλλά μέχρι και με το SSID isolation ενεργοποιημένο, συνδέθηκα με το κινητό μου στο νέο WLAN και μπόρεσα να βρω τις άλλες συσκευές που είχα συνδεδεμένες στο αρχικό μου SSID. Οπότε για τον λόγο αυτό, θέλω να ψάξω μια λύση που μου παρέχει ένα πιο σοβαρό access point, με isolation των συσκευών καθώς και bandwidth limitation. Ερωτήσεις Υπάρχει περίπτωση να χάνω κάτι στις ρυθμίσεις του H168N και να μπορώ τελικά να το κάνω αυτό που θέλω? Έχετε να προτείνετε κάποια συσκευή AP που να παρέχει τα παραπάνω (+ να παρέχει τα 2 bands, 2.4Ghz / 5GHz) ? Για τις συσκευές βλέπω τα εξής: TP-LINK Deco M4 v2 Mesh (που θα μου δώσει και την δυνατότητα επέκτασης του WIFI δικτύου μου - δεν έχω καλό coverage στο σπίτι) Έχω ακούσει και τα Ubiquiti σαν πολύ σοβαρές συσκευές Ubiquiti Unifi AP AC PRO Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) Ubiquiti AP AC Lite Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις! Ευχαριστώ 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα