swstost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο γιός μου βγήκε θετικός σήμερα το πρωί σε rapid test στο φαρμακείο. Με το σχολείο που μιλήσαμε μας ζήτησαν την βεβαίωση για τις απουσίες. H φαρμακοποιός μας είπε ότι έχει ανεβάσει το αποτέλεσμα του rapid test στην πλατφόρμα και ότι θα πάρουμε από εκεί τη βεβαίωση για το σχολείο. Το μόνο σχετικό που βρήκα στο gov.gr ειναι το Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 στο οποίο όμως λέει: "Προϋποθέσεις για την έκδοση είναι να έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από την ημέρα της εξέτασης" Βάζοντας τα στοιχεία του παιδιού, δεν βγάζει κάτι, εκτός από ένα μήνυμα: "Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Η βεβαίωση εκδίδεται μόνο με ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα από PCR test." Πρέπει να περιμένουμε όντως 2 βδομάδες? Χρειάζεται οπωσδήποτε PCR όπως λέει το μήνυμα? Έχει κάποιος εμπειρία σε αυτό? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από swstost
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, swstost είπε Η βεβαίωση εκδίδεται μόνο με ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα από PCR test Αυτό
agrio.imeros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, swstost είπε Ο γιός μου βγήκε θετικός σήμερα το πρωί σε rapid test στο φαρμακείο. Με το σχολείο που μιλήσαμε μας ζήτησαν την βεβαίωση για τις απουσίες. H φαρμακοποιός μας είπε ότι έχει ανεβάσει το αποτέλεσμα του rapid test στην πλατφόρμα και ότι θα πάρουμε από εκεί τη βεβαίωση για το σχολείο. Το μόνο σχετικό που βρήκα στο gov.gr ειναι το Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 στο οποίο όμως λέει: "Προϋποθέσεις για την έκδοση είναι να έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από την ημέρα της εξέτασης" Βάζοντας τα στοιχεία του παιδιού, δεν βγάζει κάτι, εκτός από ένα μήνυμα: "Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Η βεβαίωση εκδίδεται μόνο με ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα από PCR test." Πρέπει να περιμένουμε όντως 2 βδομάδες? Χρειάζεται οπωσδήποτε PCR όπως λέει το μήνυμα? Έχει κάποιος εμπειρία σε αυτό? Δοκίμασε και από εδώ > Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για απουσία από την εργασία
stathisp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, swstost είπε "Προϋποθέσεις για την έκδοση είναι να έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από την ημέρα της εξέτασης" Το ίδιο και σε μένα στο γυμνάσιο της κόρης μου. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε 14 ημέρες. Μερικά φαρμακεία όμως δίνουν μια χειρόγραφη βεβαίωση. Δεν ξέρω αν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο σχολείο ούτε το έψαξα. Θα περιμένω και θα δικαιολογήσω τις απουσίες αργότερα. 1
vasilllis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Σε 14 ημερες μπορεις να εκδωσεις πιστοποιητικο που αναγραφει οτι βγηκες θετικος σε τεστ.Αυτα αφορουν ομως εμβολιασμενους.Δεν γνωριζω αν ισχυει η ιδια διαδικασια και για τους ανεμβολιαστους με το αντιστοιχο μοριακό τεστ. 1
stathisp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stathisp είπε Το ίδιο και σε μένα στο γυμνάσιο της κόρης μου. Άκυρο. Ισχύει αυτό που είπε ο agrio.imeros. Μόλις το τύπωσα εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από stathisp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα