leoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, duckino είπε Tuscon 4x4 στα 33000 στη μεσαία έκδοση και πραγματική κατανάλωση 9-10.Qashqai και tiguan δεν ξέρω, δεν τα είδα αν και γενικά φίλος μηχανικός μου χει πει μακριά απο όμιλο VW και TSI κινητήρες.Το S-CROSSπήγες να το δεις; Δεν είναι μικρό.Αν εξαιρέσεις το πορτ μπαγκαζ του που είναι λίγο μεγαλύτερο στο Duster, οι χώροι καμπίνας είναι πολύ καλύτεροι.Στο Duster αν ρυθμίσω τη θέση του οδηγού και κάτσω μετά πίσω, ακουμπάν τα γόνατά μου και είμαι 1,90.Στο S-Cross αντίστοιχα υπάρχει και κενό.Ακόμα και στο Vitara κάθεσε καλύτερα.Νομίζω οτι πρέπει να τα δεις από κοντά. Αναγκαστικα 4χ4 τα ξεχνας σε αυτα γιατι πας σε αλλη χρηματικη κλιμακα, πας για 4x2 και ανεβαινεις κατηγορια. Το ειδα απο κοντά δεν το οδήγησα ομως. Τα 175 αποσταση απο το εδαφος με χαλαει λιγο στο s-cross περα απο το πορτπαγκαζ.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, duckino είπε Tuscon 4x4 στα 33000 στη μεσαία έκδοση και πραγματική κατανάλωση 9-10 καίει τόσο η 4χ4 έκδοση ? γιατί η 2χ4 δεν πάει πάνω απο 6 με τίποτα ...
imr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Πλέον η βενζίνη με 1.8 και χωρίς πλάνο να πέσει δεν θα έπρεπε να είναι στο πλάνο για καινούργιο αυτοκίνητο. Diesel μέχρι να γίνουν mainstream τα ηλεκτρικά.
duckino Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, korakios είπε καίει τόσο η 4χ4 έκδοση ? γιατί η 2χ4 δεν πάει πάνω απο 6 με τίποτα ... Πραγματική ή ότι δηλώνουν απ' τη Hyundai; 27 λεπτά πριν, imr είπε Πλέον η βενζίνη με 1.8 και χωρίς πλάνο να πέσει δεν θα έπρεπε να είναι στο πλάνο για καινούργιο αυτοκίνητο. Diesel μέχρι να γίνουν mainstream τα ηλεκτρικά. Με το ρεύμα εκεί που έχει φτάσει και χωρίς πλάνο να πέσει όμως... Όσον αφορά το πετρέλαιο, δε νομίζω οτι έχω καμία εμπιστοσύνη στην όποια κυβέρνηση για το τι φόρους μπορεί να ρίξει στα "βρώμικα" ντιζελ στο όνομα της πράσινης ηλεκτροκίνησης.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, duckino είπε Πραγματική ή ότι δηλώνουν απ' τη Hyundai; για πετρέλαιο δε μιλάμε ? 😁
duckino Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, korakios είπε για πετρέλαιο δε μιλάμε ? 😁 Εγώ για μπενζίνα 😄
imr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, duckino είπε Πραγματική ή ότι δηλώνουν απ' τη Hyundai; Με το ρεύμα εκεί που έχει φτάσει και χωρίς πλάνο να πέσει όμως... Όσον αφορά το πετρέλαιο, δε νομίζω οτι έχω καμία εμπιστοσύνη στην όποια κυβέρνηση για το τι φόρους μπορεί να ρίξει στα "βρώμικα" ντιζελ στο όνομα της πράσινης ηλεκτροκίνησης. Και παλι το diesel θα έχει μικρότερη κατανάλωση και μικρότερη τιμή από βενζινα. Αυτή τη στιγμή είναι δελεαστικά μόνο φυσικό αέριο (αν βολεύουν πρατήρια) υβριδικό (αν κίνησε εντός πόλης) και πετρέλαιο για μεγάλες αποστασεις Εκτός φυσικά αν κάποιον δεν τον νοιάζει πόσα θα δίνει. Έτσι ήμουν και εγώ μέχρι που πήρα πετρέλαιο. Πλέον δεν γυρίζω σε βενζίνη με τπτ 1
Makos87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλήσπερα στην παρέα! Κάτοχος Peugeot 2008 1.6 bluehdi 100 active, μοντέλο 2016 Απριλίου! Σκεφτόμουν για αλλαγή τώρα που έχει κάποια αξία μεταπώλησης το αμαξι, έχω 61000 χιλιόμετρα! Γενικά ικανοποιημένος, μηδενικά τέλη 6 χρόνια τώρα λόγο ρύπων και σε κατανάλωση είμαι γύρω στα 5,σε ταξίδι πέφτω και πιο κάτω! Ευχαριστημένος με το diesel αν και ανέβαινει η τιμή του είναι αργοκαυστο σε σχέση με βενζίνη! Δίλημμα η αλλαγή σε mild hybrid, λόγο καινούργιας σχετικά τεχνολογίας και πως θα είναι στο μέλλον σε βλάβες!! Θελω όμως μεγαλύτερο γενικά λόγο οικογένειας και έχω κολλήσει με το suzuki s cross 2022 gl+, σε 2 wd έκδοση όμως!!
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Makos87 είπε Δίλημμα η αλλαγή σε mild hybrid, λόγο καινούργιας σχετικά τεχνολογίας και πως θα είναι στο μέλλον σε βλάβες!! μη σε απασχολεί , είναι "απλή" τεχνολογία , περισσότερο να σε απασχολεί αν είναι βενζίνη μιας και τα mild είναι μούφα ουσιαστικά στην εξοικονόμηση (αλλά μετράνε σαν υβριδικά)
Makos87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε μη σε απασχολεί , είναι "απλή" τεχνολογία , περισσότερο να σε απασχολεί αν είναι βενζίνη μιας και τα mild είναι μούφα ουσιαστικά στην εξοικονόμηση (αλλά μετράνε σαν υβριδικά) Οπότε απλά γλυτώνεις ουσιαστικά τα τέλη κυκλοφορίας αλλά κατανάλωση σαν ένα καινούργιας τεχνολογίας βενζίνοκινητο! Μαλάκια που δεν βγαίνει σε diesel !! 😕 Επίσης σκέφτομαι ότι θα ανέβει περισσότερο η τιμή του όσο περνάει ο καιρός και βγει στην αγορά, όλα αυξάνονται σε τιμές, υπάρχει μια άνοδος μια ακρίβεια!! Γνώμες αν παράγγειλεις πόσο καιρό παίρνει να έρθει στα χέρια σου.. Πιστεύω θέλει αρκετούς μήνες πλέον!!? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Makos87
korakios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Makos87 είπε Γνώμες αν παράγγειλεις πόσο καιρό παίρνει να έρθει στα χέρια σου.. Πιστεύω θέλει αρεστούς μήνες πλέον!!? όσο πιο αργά τόσο περισσότερο θα έχεις χρόνο να κρατήσεις καβάντζα για βενζίνες 😛
Makos87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, korakios είπε όσο πιο αργά τόσο περισσότερο θα έχεις χρόνο να κρατήσεις καβάντζα για βενζίνες 😛 Χχααχ Σωστός!!! 😂😂
duckino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, korakios είπε μη σε απασχολεί , είναι "απλή" τεχνολογία , περισσότερο να σε απασχολεί αν είναι βενζίνη μιας και τα mild είναι μούφα ουσιαστικά στην εξοικονόμηση (αλλά μετράνε σαν υβριδικά) Δυστυχώς η αλήθεια είναι οτι στα mild δεν κερδίζεις και κάτι ουσιαστικό, ίσως ουτε 0,5 λιτρο στα 100km..Π.χ. και στο προηγούμενο S-Cross οι καταναλώσεις ήταν πάνω κάτω οι ίδιες χωρίς να είναι υβριδικό και μάλιστα με 140 ίππους έναντι 129 του σημερινού μοντέλου.Απλά ήταν έτσι κι αλλιώς ενα απ' τα πιο οικονομικά στη χρήση τους αυτοκίνητα.
leoy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά θα κλείσω το S-cross leasing μιας και ειναι οτι πιο value for money παιζει αυτην την στιγμή. Εχω κάνει αναλυτικό ποστ κοστους για οποιο θέλει στο άλλο θέμα με το leasing vs αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα