fragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα οποιος γνωρίζει να μου απαντήσει γιατί ο λογιστης μου απαντάει με χρησμούς σαν την Πυθία.. Η θεία μου εχει ενα χρέος στο Δήμο απο κάτι παλιές κλήσεις, εχουν μπεί προσαυξήσεις, εχει φτάσει κάτι χιλιάρικα και εχει γίνει δέσμευση λογαριασμού. Δεν της δημιουργεί κανένα προβλημά εκτός απο το ότι δεν μπορεί να βγάλει φορολογική ενημερότητα, που δεν της χρειάζεται anyway. Αν δεν το πληρώσει ποτέ, θα τα ζητήσουν απο εμένα μου είμαι ο μοναδικός της κληρονόμος οταν φύγει απο την ζωή;
1comment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ναι εκτός αν κάνεις αποποίηση κληρονομιάς. Τα χρέη ακολουθούν τους συγγενείς μόνο όταν είναι κληρονόμοι. 1
TuXaKoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, fragma είπε Θα ήθελα οποιος γνωρίζει να μου απαντήσει γιατί ο λογιστης μου απαντάει με χρησμούς σαν την Πυθία.. Η θεία μου εχει ενα χρέος στο Δήμο απο κάτι παλιές κλήσεις, εχουν μπεί προσαυξήσεις, εχει φτάσει κάτι χιλιάρικα και εχει γίνει δέσμευση λογαριασμού. Δεν της δημιουργεί κανένα προβλημά εκτός απο το ότι δεν μπορεί να βγάλει φορολογική ενημερότητα, που δεν της χρειάζεται anyway. Αν δεν το πληρώσει ποτέ, θα τα ζητήσουν απο εμένα μου είμαι ο μοναδικός της κληρονόμος οταν φύγει απο την ζωή; Ναι φυσικά. Με την κληρονομιά παίρνεις περιουσία και χρέη. 1
sphinxgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, fragma είπε Θα ήθελα οποιος γνωρίζει να μου απαντήσει γιατί ο λογιστης μου απαντάει με χρησμούς σαν την Πυθία.. Η θεία μου εχει ενα χρέος στο Δήμο απο κάτι παλιές κλήσεις, εχουν μπεί προσαυξήσεις, εχει φτάσει κάτι χιλιάρικα και εχει γίνει δέσμευση λογαριασμού. Δεν της δημιουργεί κανένα προβλημά εκτός απο το ότι δεν μπορεί να βγάλει φορολογική ενημερότητα, που δεν της χρειάζεται anyway. Αν δεν το πληρώσει ποτέ, θα τα ζητήσουν απο εμένα μου είμαι ο μοναδικός της κληρονόμος οταν φύγει απο την ζωή; Ναι. Τα χρέη ακολουθούν την κληρονομιά. Αν κληρονομήσεις σίγουρα, πήγαινε στο Δήμο να κάνεις διακανονισμό του τύπου να πληρωσεις χωρίς προσαύξηση ή να πληρώσεις ακόμα κ πιο λιγα. 1
fragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μάλιστα.. Ευχαριστώ. Οπότε μάλλον θα πάω να σκάσω 3 χιλιάρικα στο Δήμο... Ενα διαμερισματάκι μικρής αξίας έχει και την συντηρώ εγώ, αλλά δεν νομιζω οτι αξίζει να το αποποιηθώ για 3 χιλιάρικα. 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ναι. Τα χρέη ακολουθούν την κληρονομιά. Αν κληρονομήσεις σίγουρα, πήγαινε στο Δήμο να κάνεις διακανονισμό του τύπου να πληρωσεις χωρίς προσαύξηση ή να πληρώσεις ακόμα κ πιο λιγα. Εχουν βάλει 2 χιλιαρικά προσαυξήσεις σε χιλια ευρω αρχικό ποσο και δεν κόβουν τιποτα απο τις προσαυξήσεις οι αλήτες. Ρώτησα. Μονο διακανονισμό κάνουν, και εντοκο....
*Kopanos* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, fragma είπε Μάλιστα.. Ευχαριστώ. Οπότε μάλλον θα πάω να σκάσω 3 χιλιάρικα στο Δήμο... Και τελικά η θεία αφήνει το διαμέρισματακι αλλού 😂 Spoiler Πες της να σου γράψει το διαμέρισμα με επικαρπία και μετα πλήρωσε το ποσό.
sphinxgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, fragma είπε Μάλιστα.. Ευχαριστώ. Οπότε μάλλον θα πάω να σκάσω 3 χιλιάρικα στο Δήμο... Ενα διαμερισματάκι μικρής αξίας έχει και την συντηρώ εγώ, αλλά δεν νομιζω οτι αξίζει να το αποποιηθώ για 3 χιλιάρικα. Εχουν βάλει 2 χιλιαρικά προσαυξήσεις σε χιλια ευρω αρχικό ποσο και δεν κόβουν τιποτα απο τις προσαυξήσεις οι αλήτες. Ρώτησα. Μονο διακανονισμό κάνουν, και εντοκο.... Εχε κατά νου να ενταχθείς στο νέο νόμο που θα διαγράψει τις προσαυξήσεις https://www.ethnos.gr/Economy/article/188692/xrehsedhmoyserxetainearythmisheos120doseistiisxyeigiaklhseis 2
fragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε Και τελικά η θεία αφήνει το διαμέρισματακι αλλού 😂 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πες της να σου γράψει το διαμέρισμα με επικαρπία και μετα πλήρωσε το ποσό. Χαλάλι της. Ετσι κι αλλιως δεν περίμενα να κανω αποσβεση με ενα διαμερισμα στα Πατησια τόσα χρόνια που πληρώνω γυναικες να την φροντίζουν, νοσοκομεια, λογαριασμους κλπ γιατί η σύνταξη που παίρνει δεν φτάνει για τίποτα. Απλά μην μου έρθει και καμια καμπάνα απο το πουθένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα