alexgr10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. Θέλω να αγοράσω κάποια ανταλλακτικά για VCR το ένα είναι SVHS και το άλλο VHS. Βρήκα αυτή την ιστοσελίδα https://eshop.avr.gr/el/ αλλά δεν αναφέρει διεύθυνση και ούτε τηλέφωνο. Μήπως γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Κακο να μην εχει τηλεφωνο ..Εγω δεν θα επερνα .
DownUNDERground Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Όχι τηλέφωνο, όχι διεύθυνση, όχι Paypal = προσπερνάς. 1
alexgr10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Okay. Να ρωτήσω. Υπάρχει κάποια άλλη ιστοσελίδα που να αγοράσω κάποια εξαρτήματα; Εντός Ελλάδας θέλω.
Flimgkis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα πάντως σχετικά legit μου φαίνεται. Παρήγγειλε μέσω paypal (φαίνεται ότι το δέχεται), και αν δεν έρθει μετά από εύλογο χρονικό διάστημα dispute και έχεις τα λεφτά πίσω.
alexgr10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Flimgkis είπε Εμένα πάντως σχετικά legit μου φαίνεται. Παρήγγειλε μέσω paypal (φαίνεται ότι το δέχεται), και αν δεν έρθει μετά από εύλογο χρονικό διάστημα dispute και έχεις τα λεφτά πίσω. Okay αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει τηλεφώνο και διεύθυνση. Τέλος πάντων.
Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα με έπεισε από τη φωτογραφία που έχει στο Αποστολές επιστροφές
DownUNDERground Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, Bitbit είπε Εμένα με έπεισε από τη φωτογραφία που έχει στο Αποστολές επιστροφές Ε άμα τους υποστηρίζει ολόκληρη UDS φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα