Προς το περιεχόμενο

Προβληματικό τροφοδοτικό ή κάρτα;

mutexlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Ούτε ο βαθμός απόδοσης (efficiency) είναι το μόνο ή ένα εκ των δύο κριτηρίων.

Δεν είναι καν αρκετό, όχι υπεραρκετό.

Είσαι σίγουρος? Αυτά που λες τα έχεις δοκιμασει? Γιατί αυτή την στιγμή έχω ένα fractal platinum ION 850 w από τα φτηνότερα και χειρότερα platinum και σήκωνε  μια Radeon 7 και μια Vega 56 ταυτόχρονα σε mining με άπειρα spikes από κρασαρισματα του προγράμματος διαχειρίσης του mining. Τώρα είναι με την Radeon 7 μόνο γιατί την Vega 56 την έδωσα για να παίζει ο ανιψιός μου. Δουλεύει ακόμα φυσικά γιατί του έδωσα και ένα platinum 750w παλιό silverstone γιατί κάτι 1200 άρια gold της Corsair σβήνανε….μαζί με τον 8700 που έχει.

Επειδη δεν έχω καμία διάθεση να διαβάσω κατέβατα  θεωριών , οποίος θέλει με πιστεύει και δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση επειδή εσυ έγραψες ότι δεν είναι καν αρκετό, προφανώς χωρις να έχεις ιδέα. Εκτιμώ ιδιαίτερα την επιθυμία σου να βοηθήσεις αλλά εδώ έγραψες κοτσάνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 3/2/2022 στις 2:09 ΠΜ, mutexlock είπε

Δεν νομίζω ότι είχαν θέμα οι θερμοκρασίες. Έχω βάλει τους ανεμιστήρες να πηγαίνουν στο 100% μόλις φτάσει τα 70C ο επεξεργαστής, οπότε θα το άκουγα αν ήταν υψηλά. Η κάρτα τελευταία φορά που κοίταξα ήταν 65-70C όσο έπαιζα. Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι αυτό που υπερθερμαίνεται αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω κάπως.

20220203_015158.jpg.319abd7c70d77e19c74044429fb2f5db.jpg

Όλοι οι ανεμιστήρες φαίνονται στην εικόνα. Συνδέονται πάνω στην motherboard και κάποιοι ανά 2 είναι συνδεμένοι στην σειρά με επέκταση. Η κάρτα έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση ακόμα. Το witcher 3 είναι single player.

Επίσης βρήκα αυτό το ενδιαφέρον: https://www.guru3d.com/news-story/seasonic-issues-warning-focus-plus-psu-has-gpu-compatibility-issues.html

Το τροφοδοτικό είχε αγοραστεί το 2017 οπότε αρχίζω να ανησυχώ λίγο.

OCP είναι, κλείνει το τροφοδοτικό όταν κάνει spikes η κάρτα γιατί νομίζει ότι είναι βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε με power limit στην κάρτα αν γίνει κάτι, αλλιώς δυστηχώς θέλει αλλαγή.

3 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Δεν είναι καν αρκετό, όχι υπεραρκετό.

Είχα 3090 με 550w modarismeno bios και κλοκαρισμένο 10900k σε 850αρι. Μην πετάμε μπανανόφλουδες ρε παίδες, κρίμα είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...