Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί που όλα καλά και όμορφα με την τηλεόραση.

(LG C1 του 2021) ανοίγω ps5 και όλα τα χρώματα είναι distorted.

Δοκιμάζω pc τα ίδια με το HDR στo On.

Διαβάζω ότι το θέμα αφορά το Peak Brightness. Το βάζω στο off φτιάχνει. 

Προφανώς δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει καθώς το Peak Brightness υποτίθεται ότι βοηθάει στο HDR (με την φωτεινότητα, nits των pixels κτλ) και η τηλεόραση από τον κατασκευαστή έχει επιλογές off, medium και high. Μονο στο off δεν μου *αμάει τα χρώματα.

Η έκδοση του software είναι η 03.21.20. Δεν μου βγάζει άλλη για update.

Είναι ζημιά στο panel αυτό; Σήμερα προέκυψε το θέμα, δεν υπήρχε. Η τηλεόραση αγορασμένη τον Νοέμβριο υπόψιν.

Δώστε τα φώτα σας αν ειχε κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο, αν το λύσατε μονοι σας με κάποιον τρόπο ή με τεχνικό; 

Update: Λύθηκε με reset στην τηλεόραση (βγάζοντας τη από την πρίζα για 10sec). Με έχει παιδέψει άλλη μια φορά πριν έναν μήνα η tv γιατί δεν μου λειτουργούσε το ARC με την ηχόμπαρα και είχε λυθεί πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Φαντάζομαι όλο αυτό προκλήθηκε για τον ίδιο λόγο, έκανα cable management στο pc μου και έβγαλα αναγκαστικά το hdmi από τον πύργο μου, οπότε συνέβη όλο αυτό που περιέγραψα.

Γενικώς η LG και το software της τηλεόρασης δεν τα πάει καθόλου καλά με το βάλε βγάλε (έστω και αν γίνει μια φορά) στις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες στα hdmi ports της. Τα πίνει άσχημα. Θεωρείτε παρόλα αυτά πως αξίζει να απασχολήσω την LG για αυτό το θέμα; Αντιμετωπίζει/ αντιμετώπισε κανείς άλλος παρόμοιες *αλακίες με τις τηλεοράσεις τους ή μόνο εγώ ήμουν ο γκαντέμης; :P Ρωτάω για να αρχίσει το κυνήγι αν έχουμε θέμα στο panel της tv. 

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...