gakost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Είμαι πάντα πολύ επιφυλακτικός με τέτοιες ειδήσεις. Αν το τεστ αυτό έχει όντως την ίδια ευαισθησία με το PCR και στο 1/10 της τιμής τότε γιατί να μην ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον επόμενο καιρό και να προστεθεί ένα σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας? Βασικά ας πω εγώ έναν λόγο που υπάρχει στο άρθρο. Δοκιμάστηκε η επιτυχία του σε μόνο 50 άτομα και αυτό είναι αρκετά μικρό δείγμα για να έχει μεγάλη εγκυρότητα Βασικά το μέγεθος της δοκιμής δεν έχει καμία σχέση, εύκολα μπορεί να την επεκτείνει. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατο να πάρει πιστοποίηση μια τέτοια λύση από κάποιον φορεα για ιατρική χρήση. Η πιστοποίηση γίνετε σε συγκεκριμένο hardware και software και η ακυρώνεται αν αλλάξει κάτι και δεν είναι πιστοποιημένη επίσης. Ένα παράδειγμα είναι ιατρικά μηχανήματα που βασίζονται σε υπολογιστές. Αν πας και βάλεις έστω και ένα windows update χάνεται η πιστοποίηση.Αυτός είναι και ένας λόγος που τα ιατρικά μηχανήματα και συσκευές είναι τόσο πανάκριβα. 1
SoraKH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχω κάτι σε ενέσιμη μορφή. Σ' ενδιαφέρει ; Μίλησα για θεραπεία, όχι για πρόληψη.
Hellsing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ακομη με τον κορονοιο ασχολουνται αυτοι ?? Στη δανια τελος ολα και παμε παρακατω 1
tsarouc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, billdanos είπε Το ότι τα τεστ έχουν πλέον απλοποιηθεί και είναι ταυτόχρονα και αρκετά αξιόπιστα ειναι κάτι θετικό μιας και μπορεί ο καθένας μέσα σε λίγα λεπτά να τσεκάρει αν αρρώστησε ή όχι. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το γεγονός πως αν με αφορμή τον covid ξεκίνησε τέτοια φαγωμάρα μεταξύ μας, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν στο μέλλον εμφανιστεί κάποιος πολύ πιο σοβαρός ιός που θα σε σκοτώνει για πλάκα... 😕 Μπα που να φας τη γλώσσα σου μπρο...
neoxrated Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Αντε να βγαλουν και ενα εμβολιο kit να μη τρεχουμε καθε 3 και λιγο
koupan16 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δε χρειάζεται smartphone, η αυτοσχέδια φυγόκεντρος όλα τα λεφτά. Ωραίο γκατζετάκι, ότι πρέπει για το σπίτι
Vault13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το γεγονός πως αν με αφορμή τον covid ξεκίνησε τέτοια φαγωμάρα μεταξύ μας, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν στο μέλλον εμφανιστεί κάποιος πολύ πιο σοβαρός ιός που θα σε σκοτώνει για πλάκα... 😕 Χμμ. Μέτρα Κίνας; Απαγόρευση κυκλοφορίας ο στρατός έξω και όποιος δεν συνεργάζεται συλλαμβάνεται; Θα αργήσει και το εμβόλιο για έναν τέτοιο ιο οπότε έχουμε χρόνο για να τσακωθούμε. Θεωρητικά στέκει το σενάριο σου ->alien virus αν δεις τίποτα φλεγόμενα πετραδάκια να πέφτουν απο τον ουρανό πήγαινε πιάστα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13
AlgorZeus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, NasstasjiaP είπε Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι γενικώς πολύ μπροστά και δεν ακούγεται ποτέ... το τρώνε τα κυκλώματα!!!! Οταν η ρακή ειναι καλη, κανεις παπαδες😁
sheep2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταντια .... που ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ αλλο ιο πραγματικα δυνατο ομως ,τι εχει να γινει ... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από sheep2020
NasstasjiaP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, filip123go είπε Δεν το τρώνε τα κυκλώματα. Απ' ότι ξερω έχει απομακρυνθεί το ίδιο το πανεπιστήμιο. Δεν γνωρίζω γιατί. Αλλά ναι ισχύει είναι πάρα πολύ δυνατό. Και απ όσο γνωρίζω συνεργάζεται στενά με πολλές εταιρείες εξωτερικού. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το Πανεπιστήμιο, ούτε με την Κρήτη. Απλά έχω συνάδελφο που ήταν εκεί και το έχουμε συζητήσει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άντε γιατί αν δεν κάνεις σε κάθε ποστ σου disclaimer εδώ μέσα, νομίζουν ότι παίρνεις μίζα και κάνεις promote. Καθότι παιδί του Πανεπιστημίου Κρήτης δυο δεκαετίες πίσω και συγκρίνοντας τότε με συμφοιτητές μου από άλλα πανεπιστήμια κλπ... πολύ μπροστά! Τώρα δεν ξέρω πώς είναι η κατάσταση που έχουν κουτσουρευτεί τα κονδύλια κ έχουν μείνει οι μισοί ΔΕΠ, αλλά και πάλι... 1
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το γεγονός πως αν με αφορμή τον covid ξεκίνησε τέτοια φαγωμάρα μεταξύ μας, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν στο μέλλον εμφανιστεί κάποιος πολύ πιο σοβαρός ιός που θα σε σκοτώνει για πλάκα... 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα