telis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, giorgos4ever είπε https://emvolio.gov.gr/sites/default/files/attachments/odigies_emvoliasmoy_5.12.pdf Πάντως το pdf λέει για "σύσταση" ενισχυτικής δόσης, αλλά έτσι όπως το έχουν κάνει μόνο σύσταση δεν είναι, αλλά υποχρέωση αν θέλεις να έχεις ενεργό πιστοποιητικό 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 10:29 ΠΜ, telis είπε Πάντως το pdf λέει για "σύσταση" ενισχυτικής δόσης, αλλά έτσι όπως το έχουν κάνει μόνο σύσταση δεν είναι, αλλά υποχρέωση αν θέλεις να έχεις ενεργό πιστοποιητικό Θα είναι σαν να είστε ελεύθεροι να επιλέξετε, αλλά δεν θα είστε.
fakiris31 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 2:25 ΠΜ, flienky είπε Η ίδια διαδικασία είναι και αν κανεις το εμβόλιο (1 δόση) εφόσον λήξει το πιστοποιητικό νόσησης έτσι; Ή θα πρέπει να γινει η πρώτη δόση πριν λήξει το πιστοποιητικό νοσησης για να μην χρειαστεί να κανεις και την 2 δόση; Φανταζομαι ναι απλά θα μείνεις ένα διάστημα χωριά πιστοποιητικο και θα θες rapid
hmmy92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 όλα καλά την 14η μέρα λειτουργεί το πιστοποιητικό. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, ιδιαίτερα εκεινους που τα ξέραν όλα και κουναγαν το δάκτυλο
Isabella0209 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά Καλησπερα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος. Νόσησα το καλοκαίρι και έκανα την μοναδική δοση(σαν 1η και 2η δηλαδή) και όλα καλά με το πιστοποιητικό. Εκδόθηκε και το χρησιμοποιώ. Ήθελα να ρωτήσω: εγώ εμβολιάστηκα 02/12/21 το χρονικό περιθώριο για αναμνηστική δόση ποιο είναι; Εννοώ για να λήξει το πιστοποιητικό. Επειδή στο emvolio.gr λέει σύσταση στους τουλάχιστον 3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι 02/03 θα λήξει; Γνωρίζει κανείς; Γιατί έχω ένα ταξίδι να πάω και αγχώνομαι μην με προδώσει το πιστοποιητικό μου.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 17/02/2022 at 01:10, Isabella0209 said: Παιδιά Καλησπερα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος. Νόσησα το καλοκαίρι και έκανα την μοναδική δοση(σαν 1η και 2η δηλαδή) και όλα καλά με το πιστοποιητικό. Εκδόθηκε και το χρησιμοποιώ. Ήθελα να ρωτήσω: εγώ εμβολιάστηκα 02/12/21 το χρονικό περιθώριο για αναμνηστική δόση ποιο είναι; Εννοώ για να λήξει το πιστοποιητικό. Επειδή στο emvolio.gr λέει σύσταση στους τουλάχιστον 3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι 02/03 θα λήξει; Γνωρίζει κανείς; Γιατί έχω ένα ταξίδι να πάω και αγχώνομαι μην με προδώσει το πιστοποιητικό μου. https://emvolio.gov.gr/sites/default/files/attachments/odigies_emvoliasmoy_5.12.pdf
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 On 06/02/2022 at 16:06, colombiano747 said: οποιος γνωριζει ας μου πει γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. εχω κανει δυο δοσεις και αυριο μου ληγει το πιστοποιητικο εμβολιασμου καθως θα εχει περασει το 7μηνο. Ομως μεχρι 1 απριλιου θα εχω ενεργο πιστοποιητικο νοσησης επειδη προσφατα κολλησα κοβιντ. Μετα τις 1/4 που θα μου ληξει το πιστοποιητικο νοσησης θα χρειαστει να κανω μονο την 3η δοση σωστα; Μην μου πουνε ξεκινας παλι απο την αρχη με 1η, 2η και 3η δοση. οχι βρε συ. κανεις δεν ξαναξεκιναει απο το μηδεν 😛 δεν θα κανεις 50 δοσεις. On 08/02/2022 at 12:00, AntiCambeR said: Τα ίδια και εγώ.Στις 31/01 έχω θετικό rapid test, μέχρι τις 30/04 θα ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού λήγει στις 14/03, οπότε παίρνω λίγο καιρό παράταση. Δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να κάνουμε την 3η δόση πριν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης για να έχουμε το πιστοποιητικό σε ισχύ. Επίσης αν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης αν μπορούμε να έχουμε πάλι πιστοποιητικό εμβολιασμού με 1 δόση. Οποιος γνωρίζει για αυτά τα 2 ας απαντήσει. η booster shot ειναι κατα καποιο τροπο υποχρεωτικη οποτε θα πρεπει να γινει για να μην ληξει το πιστοποιητικο μετα απο χ χρονικο διαστημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα