fakiris31 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Επειδή διάβασα πολλές ανακρίβειες άκου πως έχει καθώς είχα νοσήσει . κλεινεις ραντεβού και για τις δυο δώσεις αφού κανείς την πρώτη την επόμενη μέρα ακυρώνεις την δεύτερη. Μετά από 14 μέρες θα ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού όπου θα γράφει 1 δόση τη νοσηση και δεύτερη το εμβόλιο. Απλά πρέπει να περάσουν 14 μέρες για να βγαίνει έγκυρο το πιστοποιητικό άσχετα που την επόμενη θα στο βγάλει να το κατεβάσεις 1 1
xsterg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, hmmy92 είπε Νόσησα όμως Ιούλη που ίσχυε το εξάμηνο. Μετά την νόσηση δεν κάνεις απλά αναμνηστική? αυτο που στην ελλαδα ο καθε ενας ερμηνευει τους νομους οπως τον βολευουν με ξεπερναει...
AntiCambeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, johnieXoX είπε το θετικό rapid θα στο βγάλει εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia Ναι, μόλις το κατέβασα. Απο ότι είδα, ενώ η εταιρία με είχε στο πρόγραμμα μέχρι και το Σάββατο με έβγαλε εκτός μετά το θετικό αποτέλεσμα της Δευτέρας. Εχω κατεβάσει το 1ο αρνητικό rapid της Παρασκευής και το 2ο της Δευτέρας που βγήκε θετικό σε περίπτωση που μου τα ζητήσουν, αν και δεν νομίζω, τα βλέπουν και οι ίδιοι στο σύστημα. Παρασκευή πρωί θα κάνω το επόμενο rapid. Τι ισχύει με την καραντίνα;Ως εμβολιασμένος πρέπει να μείνω σπίτι για 5 ημέρες και αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος για 10 ημέρες; Βρήκα και αυτό: https://www.google.gr/amp/s/www.tovima.gr/2022/01/13/society/emvolio-ti-prepei-na-kanete-an-kollisete-koronoio-prin-ti-2i-i-tin-3i-dosi/amp/?espv=1
chrisxkar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 μπουρδελο εχω πω μια γραμμη σταθερη δεν υπαρχει. Εσεις που τα ψαχνετε γιατι μπερδευτηκα χαθηκα σε καποια φαση.Αν εχεις νοσησει και πριν την παροδο του τριμηνου κανεις ενα booster shot θεωρεισαι εμβολιασμενος? Και αν εισαι εμβολιασμενος στους 8 μηνες χρειαζεσαι booster ενω αν περασουν οι 9θελεις ξανα απο την αρχη?Γ
hmmy92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Φίλε ευχαριστώ και εγω σε αυτό καταλήγω. Θα μιλήσω αύριο με το support του gov που έχω ραντεβού και θα το επιβεβαιώσω. Φίλος που έχει κάνει κανονικά τις δύο δόσεις και μετά έκανε την τρίτη ενώ το σαρώνει το νέο πιστοποιητικό πάλι βγαίνει ακυρο. Άρα λογικά σε 14 μέρες και αυτός θα είναι οκ
Sandslash Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, chrisxkar είπε μπουρδελο εχω πω μια γραμμη σταθερη δεν υπαρχει. Εσεις που τα ψαχνετε γιατι μπερδευτηκα χαθηκα σε καποια φαση.Αν εχεις νοσησει και πριν την παροδο του τριμηνου κανεις ενα booster shot θεωρεισαι εμβολιασμενος? Και αν εισαι εμβολιασμενος στους 8 μηνες χρειαζεσαι booster ενω αν περασουν οι 9θελεις ξανα απο την αρχη?Γ Και βαλε...ταμα πρέπει να κάνεις για να βρεις διαθέσιμη γραμμη.
hmmy92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, xsterg είπε αυτο που στην ελλαδα ο καθε ενας ερμηνευει τους νομους οπως τον βολευουν με ξεπερναει... whatever. Νομίζω οτι ο fakiris το εξήγησε σωστά. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από hmmy92
Hiddenite Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, αν θυμάμαι καλά κάπου στο προφίλ του gov για τα rapid test είχε μενού με όλα το ιστορικό των τεστ. Δεν θυμάμαι που ακριβώς και δεν μπορώ να το ψάξω τώρα.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 On 02/02/2022 at 01:05, johnieXoX said: Ερώτημα για τα rapid.. βγήκα θετικός στις 26/01 με rapid σε φαρμακείο σήμερα, 01/02, μετά το πενθήμερο που προβλέπεται, βγήκα πάλι θετικός σε rapid σε φαρμακείο όμως, όταν πάω να δω το θετικό αποτέλεσμα της 1ης/2ου δε μου το εμφανίζει, αλλά μου δείχνει μόνο το θετικό της 26ης/1ου ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? είναι λάθος του συστήματος ή έτσι λειτουργεί ώστε να μη παίρνουν πενθήμερες άδειες οι εργαζόμενοι? μου ζητάνε το θετικό αποτέλεσμα από τη δουλειά μου ώστε να μου δώσουν 2-3 μέρες άδεια ακόμα η θέση είναι τέτοια που δε θέλουν να γυρίσω αν δεν έχω αρνητικό τεστ (ανεξάρτητα από τον ΕΟΔΔΥ που λέει μετά την 5η μέρα επιστροφή στην εργασία) αλλωστε το αναφερει οτι αν μετα απο χ ημερες κανεις παλι rapid και συνεχιζεις να εισαι θετικος δεν πας δουλεια. On 02/02/2022 at 17:12, hmmy92 said: Φίλε ευχαριστώ και εγω σε αυτό καταλήγω. Θα μιλήσω αύριο με το support του gov που έχω ραντεβού και θα το επιβεβαιώσω. Φίλος που έχει κάνει κανονικά τις δύο δόσεις και μετά έκανε την τρίτη ενώ το σαρώνει το νέο πιστοποιητικό πάλι βγαίνει ακυρο. Άρα λογικά σε 14 μέρες και αυτός θα είναι οκ Μολις εκανα την booster next day το πιστοποιητικο περναγε κανονικα.το ευρωπαικο που κατεβασα.δεν θελει 14 μερες
colombiano747 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 οποιος γνωριζει ας μου πει γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. εχω κανει δυο δοσεις και αυριο μου ληγει το πιστοποιητικο εμβολιασμου καθως θα εχει περασει το 7μηνο. Ομως μεχρι 1 απριλιου θα εχω ενεργο πιστοποιητικο νοσησης επειδη προσφατα κολλησα κοβιντ. Μετα τις 1/4 που θα μου ληξει το πιστοποιητικο νοσησης θα χρειαστει να κανω μονο την 3η δοση σωστα; Μην μου πουνε ξεκινας παλι απο την αρχη με 1η, 2η και 3η δοση.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 4:06 ΜΜ, colombiano747 είπε οποιος γνωριζει ας μου πει γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. εχω κανει δυο δοσεις και αυριο μου ληγει το πιστοποιητικο εμβολιασμου καθως θα εχει περασει το 7μηνο. Ομως μεχρι 1 απριλιου θα εχω ενεργο πιστοποιητικο νοσησης επειδη προσφατα κολλησα κοβιντ. Μετα τις 1/4 που θα μου ληξει το πιστοποιητικο νοσησης θα χρειαστει να κανω μονο την 3η δοση σωστα; Μην μου πουνε ξεκινας παλι απο την αρχη με 1η, 2η και 3η δοση. Τα ίδια και εγώ.Στις 31/01 έχω θετικό rapid test, μέχρι τις 30/04 θα ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού λήγει στις 14/03, οπότε παίρνω λίγο καιρό παράταση. Δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να κάνουμε την 3η δόση πριν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης για να έχουμε το πιστοποιητικό σε ισχύ. Επίσης αν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης αν μπορούμε να έχουμε πάλι πιστοποιητικό εμβολιασμού με 1 δόση. Οποιος γνωρίζει για αυτά τα 2 ας απαντήσει.
BaronDavis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά .28 Δεκεμβρίου κόλλησα και εγώ.(εμβολιασμενος με Τζόνσον τον Σεπτέμβρη). Έκανα 4 σελφ τεστ και 1 ραπίντ..Όλα είχαν βγει αρνητικά,παρόλο που είχα συμπτώματα. Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου παίζει να είχε ουρα 200+ άτομα. Οι γιατροί εκεί μου είπαν ότι για να γίνει τζάμπα το μοριακό,πρέπει να έχει προηγηθεί ένα θετικό σελφ/ραπίντ τεστ και ότι προτεραιότητα έχουν αυτοί με τα θετικά. Να πω ότι είχα δώσει ήδη 200ευρω από την τσέπη μου για τους γονείς μου και τα 2 μου αδέλφια,αφού όσα σελφ έκαναν τους έβγαζαν αρνητικους.Με λίγα λόγια ήμουν ταπί 😂 Αφού τους το εξήγησα ολο αυτό στους δημόσιους γιατρούς όταν πήγα για το μοριακό,μου είπαν αν μπορώ να μην κάνω το τεστ και να κάτσω απλά σπίτι για 10 μέρες.Με τονησαν ότι δεν θα έχω θέμα,αφού έτσι και αλλιώς το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου,θα είναι σε ισχύ για αρκετούς μήνες ακόμα. Έλα όμως που βγήκε ανακοίνωση ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για Τζόνσον.Στην ουσία ήταν σε ισχύ για 4 μήνες μόνο(Στο εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος είναι για 9) Οπότε Λος Πούλος..Ούτε πιστοποιητικό νόσησης έχω,ούτε εμβολιασμού,αλλά ούτε και εμβόλιο μπορώ να κάνω ,αφού λένε να περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες από την νόσηση για να είναι ασφαλές 😂😂😂
dionisis1925 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που το ραπιντ βγήκε αρνητικό δεν κόλλησες βάσει οδηγιών. Άρα το συμπέρασμα πως βγήκες θετικός ισχύει μόνο για εσένα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από dionisis1925
giorgos4ever Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2022 στις 8:03 ΜΜ, xsterg είπε το πιστοποιητικο νοσησης ειναι 3 μηνο. επειδη νοσησες δεν σημαινει οτι δεν θα κανεις την μια απο τις 3 δοσεις που ειναι υποχρεωτικες. νοσησες, τελειωσε το τριμηνο, κανεις reset και ξεκινας. πρωτη δοση, δευτερη, τριτη. ΜΟΝΟ οταν ολοκληρωσεις και την τριτη δοση εισαι προστατευμενος και νομιμος. ολα τα αλλα ειναι σοφιστειες. https://emvolio.gov.gr/sites/default/files/attachments/odigies_emvoliasmoy_5.12.pdf Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από giorgos4ever 1
flienky Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 6:47 ΠΜ, fakiris31 είπε Επειδή διάβασα πολλές ανακρίβειες άκου πως έχει καθώς είχα νοσήσει . κλεινεις ραντεβού και για τις δυο δώσεις αφού κανείς την πρώτη την επόμενη μέρα ακυρώνεις την δεύτερη. Μετά από 14 μέρες θα ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού όπου θα γράφει 1 δόση τη νοσηση και δεύτερη το εμβόλιο. Απλά πρέπει να περάσουν 14 μέρες για να βγαίνει έγκυρο το πιστοποιητικό άσχετα που την επόμενη θα στο βγάλει να το κατεβάσεις Η ίδια διαδικασία είναι και αν κανεις το εμβόλιο (1 δόση) εφόσον λήξει το πιστοποιητικό νόσησης έτσι; Ή θα πρέπει να γινει η πρώτη δόση πριν λήξει το πιστοποιητικό νοσησης για να μην χρειαστεί να κανεις και την 2 δόση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα