Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα νοσήσει με κορονοιο το καλοκαίρι και είχα πιστοποιητικό νοσησης το οποίο λέει πάνω του ότι λήγει στις 07-02. Όταν μέσα στον Γενάρη πήγα να κλείσω ραντεβού για εμβόλιο μου έβγαζε δύο δόσεις και όχι αναμνηστική. Όταν μίλησα στο εμβολιαστικο κέντρο μου είπαν να κλείσω κανονικά δύο δόσεις και να τους πω ότι είχα νοσήσει και αν τελικά θέλω να κάνω την δευτερη. Γενικά δεν θα κάνω την δεύτερη δόση αλλά δεν την έχω ακυρώσει. Εκτύπωσα το πιστοποιητικό κανονικά που δείχνει ότι έχω νοσησει και ότι έχω κάνει την πρώτη δόση. Ωστόσο ενώ έχω το πιστοποιητικό όταν το σκαναρω με την εφαρμογή το δείχνει άκυρο. Έχει τύχει τίποτα τέτοιο σε κάποιον άλλον? Δεν βρίσκω και που να επικοινωνήσω για να αναφέρω το σφάλμα. Δεν υπάρχει τηλέφωνο για τίποτα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

είχα νοσήσει με κορονοιο το καλοκαίρι και είχα πιστοποιητικό νοσησης το οποίο λέει πάνω του ότι λήγει στις 07-02. Όταν μέσα στον Γενάρη πήγα να κλείσω ραντεβού για εμβόλιο μου έβγαζε δύο δόσεις και όχι αναμνηστική. Όταν μίλησα στο εμβολιαστικο κέντρο μου είπαν να κλείσω κανονικά δύο δόσεις και να τους πω ότι είχα νοσήσει και αν τελικά θέλω να κάνω την δευτερη

αν δεν κανω λαθος με τις προσφατες  αλλαγες που εγιναν  η νοσηση δεν αντικαθιστα  τον εμβολιασμο τον παρατεινει για 3 μηνες απο την ημερα που θα δηλωθει

Δημοσ.
Just now, hp8 said:

αν δεν κανω λαθος με τις προσφατες  αλλαγες που εγιναν  η νοσηση δεν αντικαθιστα  τον εμβολιασμο τον παρατεινει για 3 μηνες απο την ημερα που θα δηλωθει

σωστα τριμηνο πλεον.

Δημοσ.

το πιστοποιητικο νοσησης ειναι 3 μηνο.

επειδη νοσησες δεν σημαινει οτι δεν θα κανεις την μια απο τις 3 δοσεις που ειναι υποχρεωτικες. νοσησες, τελειωσε το τριμηνο, κανεις reset και ξεκινας. πρωτη δοση, δευτερη, τριτη. ΜΟΝΟ  οταν ολοκληρωσεις και την τριτη δοση εισαι προστατευμενος και νομιμος. ολα τα αλλα ειναι σοφιστειες.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Υπόθεση κάνω αλλά αυτό με τη μία δόση μετά από νόσηση δε γινόταν μόνο και μόνο λόγω έλλειψης εμβολίων; Τώρα δηλαδή που είναι διαθέσιμα σε όποιον θέλει κανείς 2-3 δόσεις πόσες είναι δηλαδή.

Δημοσ.
On 01/02/2022 at 20:06, hmmy92 said:

Νόσησα όμως Ιούλη που ίσχυε το εξάμηνο. Μετά την νόσηση δεν κάνεις απλά αναμνηστική?

νοσησε φιλος και εληξε η νοσηση.δεν φαινεται πουθενα οτι νοσησε και εχει κανει 2 δοσεις και οχι booster.(καποια στιγμη λογικα θα ζητησει και booster shot το συστημα)

Δημοσ.
17 minutes ago, hmmy92 said:

Νόσησα όμως Ιούλη που ίσχυε το εξάμηνο. Μετά την νόσηση δεν κάνεις απλά αναμνηστική?

Πλέον όμως δεν ισχύει το 6μηνο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα κάνει την 2η δόση μέσα Αυγούστου του 2021, είχα περιθώριο 7 μηνών για την 3η, δηλαδή μέχρι μέσα Μαρτίου.

Εφόσον τώρα νοσώ απο την Δευτέρα, για 3 μήνες μέχρι τέλη Απριλίου με καλύπτει το πιστοποιητικό νόσησης το οποίο μπορώ να εκδόσω μετά απο 14 ημέρες.

Το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να το δεί η εταιρία;Ετσι μου λέει ο υπεύθυνος.

Γιατί εμένα με αφήνει να το δω η να το κατεβάσω μετά απο 14 ημέρες.Δεν μου ζήτησε πχ να του το στείλω σε φωτογραφία που το έχω σε χαρτί απο το εργαστήριο, θέλει όμως το αρνητικό όταν και αν βγεί, για να επιστρέψω στην δουλειά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Αν το πιστοποιητικο νοσηση λήγει πχ 15/2 και σήμερα πας και κανεις το εμβόλιο αυτόματα το πιστοποιητικό ακυρώνετε, πρέπει να περιμένεις 14 μερες για να επαναενεργοποιηθει. Για να συμβεί αυτο μετα τον εμβολισμό πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να ακυρώσεις την δεύτερη δόση. 

Η νόσηση μετράει σαν μια δοση

Νοσηση-εμβολιο-αναμνηστικη

Δημοσ.

Ερώτημα για τα rapid..

βγήκα θετικός στις 26/01 με rapid σε φαρμακείο

σήμερα, 01/02, μετά το πενθήμερο που προβλέπεται, βγήκα πάλι θετικός σε rapid σε φαρμακείο

όμως, όταν πάω να δω το θετικό αποτέλεσμα της 1ης/2ου δε μου το εμφανίζει, αλλά μου δείχνει μόνο το θετικό της 26ης/1ου

ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? είναι λάθος του συστήματος ή έτσι λειτουργεί ώστε να μη παίρνουν πενθήμερες άδειες οι εργαζόμενοι?

μου ζητάνε το θετικό αποτέλεσμα από τη δουλειά μου ώστε να μου δώσουν 2-3 μέρες άδεια ακόμα

η θέση είναι τέτοια που δε θέλουν να γυρίσω αν δεν έχω αρνητικό τεστ (ανεξάρτητα από τον ΕΟΔΔΥ που λέει μετά την 5η μέρα επιστροφή στην εργασία)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

(ανεξάρτητα από τον ΕΟΔΔΥ που λέει μετά την 5η μέρα επιστροφή στην εργασία)

Βασικα αναφερουν επιστροφη μετα απο την 5η μερα, αν βγει αρνητικο προφανως

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Ερώτημα για τα rapid..

βγήκα θετικός στις 26/01 με rapid σε φαρμακείο

σήμερα, 01/02, μετά το πενθήμερο που προβλέπεται, βγήκα πάλι θετικός σε rapid σε φαρμακείο

όμως, όταν πάω να δω το θετικό αποτέλεσμα της 1ης/2ου δε μου το εμφανίζει, αλλά μου δείχνει μόνο το θετικό της 26ης/1ου

ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? είναι λάθος του συστήματος ή έτσι λειτουργεί ώστε να μη παίρνουν πενθήμερες άδειες οι εργαζόμενοι?

μου ζητάνε το θετικό αποτέλεσμα από τη δουλειά μου ώστε να μου δώσουν 2-3 μέρες άδεια ακόμα

η θέση είναι τέτοια που δε θέλουν να γυρίσω αν δεν έχω αρνητικό τεστ (ανεξάρτητα από τον ΕΟΔΔΥ που λέει μετά την 5η μέρα επιστροφή στην εργασία)

Εμένα δεν μου βγάζει καν το 1 θετικό rapid που το έκανα την Δευτέρα, αλλά δεν μου το ζητούν, λογικά θα το βλέπουν μέσω Εργάνη.

Το αρνητικό όμως της Παρασκευής, το εμφάνισε λίγες ώρες μετά, το είδα και το κατέβασα.

Την Παρασκευή θα κάνω πάλι rapid test, αν είναι αρνητικό επιστρέφω, αλλιώς συνεχίζω την αναρρωτική μάλλον για ακόμα 5 ημέρες.

Εδώ μπήκα για το αρνητικό:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

Και εδώ για το θετικό:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

Διάβασε το post μου 2 post πρίν το δικό σου.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εμένα δεν μου βγάζει καν το 1 θετικό rapid που το έκανα την Δευτέρα, αλλά δεν μου το ζητούν, λογικά θα το βλέπουν μέσω Εργάνη.

Το αρνητικό όμως της Παρασκευής, το εμφάνισε λίγες ώρες μετά, το είδα και το κατέβασα.

Την Παρασκευή θα κάνω πάλι rapid test, αν είναι αρνητικό επιστρέφω, αλλιώς συνεχίζω την αναρρωτική μάλλον για ακόμα 5 ημέρες.

Εδώ μπήκα για το αρνητικό:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

Και εδώ για το θετικό:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

Διάβασε το post μου 2 post πρίν το δικό σου.

το θετικό rapid θα στο βγάλει εδώ

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia

εδώ μου εμφανίζει μόνο το θετικό της 26ης/01 και όχι το σημερινό θετικό 1ης/02..

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

το θετικό rapid θα στο βγάλει εδώ

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia

εδώ μου εμφανίζει μόνο το θετικό της 26ης/01 και όχι το σημερινό θετικό 1ης/02..

Ενα θετικό εμφανίζεται, τα επόμενα δεν λαμβάνονται υποψιν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...