Ronnie1985 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας, θέλω να στήσω από την αρχή το τηλέφωνο έχωντας τα όλα καινούρια, ακόμα και το apple id. Τι email μου προτείνετε να φτιάξω; Να προτιμήσω της apple (@icloud.com) η να φτιάξω στο gmail ένα καινούριο και να βάλω αυτό για apple id? Επίσης έχω σκοπό να αλλάξω και αριθμό (για διαφορετικούς λόγους) και να βάλω παλι cosmote (την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια) αλλά στην περιοχή που μένω (συγκεκριμένα μες στο σπίτι) δεν έχει και το καλύτερο σήμα. Υπάρχει περίπτωση αν προτιμήσω e-sim να έχω λίγο καλύτερο σήμα στο σπίτι; Γιατί κάπου είχα διαβάσει ένα από τα πλεονεκτήματα των e-sim είναι καλύτερο σήμα και μεγαλύτερες ταχύτητες...
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Γιατί κάπου είχα διαβάσει ένα από τα πλεονεκτήματα των e-sim είναι καλύτερο σήμα και μεγαλύτερες ταχύτητες... Το ίδιο είναι .
bioentre Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Γεια σας, θέλω να στήσω από την αρχή το τηλέφωνο έχωντας τα όλα καινούρια, ακόμα και το apple id. Τι email μου προτείνετε να φτιάξω; Να προτιμήσω της apple (@icloud.com) η να φτιάξω στο gmail ένα καινούριο και να βάλω αυτό για apple id? Επίσης έχω σκοπό να αλλάξω και αριθμό (για διαφορετικούς λόγους) και να βάλω παλι cosmote (την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια) αλλά στην περιοχή που μένω (συγκεκριμένα μες στο σπίτι) δεν έχει και το καλύτερο σήμα. Υπάρχει περίπτωση αν προτιμήσω e-sim να έχω λίγο καλύτερο σήμα στο σπίτι; Γιατί κάπου είχα διαβάσει ένα από τα πλεονεκτήματα των e-sim είναι καλύτερο σήμα και μεγαλύτερες ταχύτητες... icloud εγώ θα έκανα. Αν το κάνεις με random στοιχεία, επειδή για χ-ψ λόγους δεν θες να φαίνονται τα πραγματικά σου στην Apple, έχε υπόψη σου πως όταν το στέλνεις για σερβις σε κάποιον εξουσιοδοτιμένο (ο θεος να τους κάνει..) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το εμαιλ και το τηλ. επικοινωνίας που αφήνεις εκεί κατόπιν υπογραφής και συναινέσης σου (για την οποία δεν σε ενημερώνουν) καταγράφονται στο εσωτερικό σύστημα επισκευών που διατηρεί η Apple σε συνεργασία με το δίκτυο των εξουσιωδοτημένων.
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 12:05 ΠΜ, bioentre είπε icloud εγώ θα έκανα. Αν το κάνεις με random στοιχεία, επειδή για χ-ψ λόγους δεν θες να φαίνονται τα πραγματικά σου στην Apple, έχε υπόψη σου πως όταν το στέλνεις για σερβις σε κάποιον εξουσιοδοτιμένο (ο θεος να τους κάνει..) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το εμαιλ και το τηλ. επικοινωνίας που αφήνεις εκεί κατόπιν υπογραφής και συναινέσης σου (για την οποία δεν σε ενημερώνουν) καταγράφονται στο εσωτερικό σύστημα επισκευών που διατηρεί η Apple σε συνεργασία με το δίκτυο των εξουσιωδοτημένων. Καπου αλλού προτείνουν gmail είναι πιο στάνταρ πλέον. Απλά δε ξέρω αν εννοούν πιο πολύ για android συσκευές. Να πω την αλήθεια και εγώ προς gmail τείνω πιο πολύ απλά θέλω να μαι σίγουρος ότι με τα apple services δε θα χω κανένα θέμα και επειδή έχω σκοπό να το κρατήσω το email ως βασικό ακόμα και για τράπεζες κλπ νομίζω το gmail είναι πιο συνηθισμένο τουλάχιστον.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε θέλω να μαι σίγουρος ότι με τα apple services δε θα χω κανένα θέμα Δεν θα έχεις κανένα θέμα. iCloud email θα αποκτήσεις ούτως ή άλλως (ίδιο [email protected]), οπότε θα έχεις και την εναλλακτική αν θελήσεις να αλλάξεις κάποια στιγμή. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν θα έχεις κανένα θέμα. iCloud email θα αποκτήσεις ούτως ή άλλως (ίδιο [email protected]), οπότε θα έχεις και την εναλλακτική αν θελήσεις να αλλάξεις κάποια στιγμή. Έκανα μια χαζομάρα μόλις, πριν κάνω factory reset μέσα από τη συσκευή είπα να πάω πρώτα στο icloud.com μεσω υπολογιστή ώστε να σβήσω πρώτα αποτελεί τη συσκευή από το παλιό apple id που δε θα χρησιμοποιώ ποια. Έλα όμως που πρώτη φορά το επιχείρησα από εκεί και από ότι κατάλαβα στη συνέχεια μπήκα σε λάθος σημείο και έκανα remotely factory reset το iphone. Δηλαδή μπήκα στο find my επέλεξα το iphone και πάτησα erase this phone. Ζητάτε κωδικούς κλπ κλπ next next και μετά το τηλεφωνο εκανε επανεκινηση κάνωντας μόνο του διαγραφή κλπ. Άλλο ήθελα να κάνω και άλλο έκανα τελικά καταλάθος. Η μέθοδος αυτή μετά που το ψαξα στο google την κάνουν συνήθως αν σου έχουν κλέψει το iphone και θες να διαγράψεις τα προσωπικά σου δεδομενα κλπ. Στεναχωρηθηκα γιατί μόλις αγόρασα το κινητό αυτό (το 13αρι το απλό) και ηθελα να έχει σωστά στημένο το λογισμικό από την αρχή και τώρα το έκανε με λάθος τρόπο. Επίσης σαν τελευταία εικόνα στο icloud.com όταν παταγα next κλπ πριν ξεκινήσει την διαγραφή, είχε και αυτό μήνυμα που έχω κυκλωσει και με προβλημάτισε. Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει και να μου πει αν όντως έκανα βλακεία η το λογισμικό ακόμα και με αυτόν τρόπο έχει εγκατασταθεί σωστά η πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ θα ήμουν ευγνώμων.
bioentre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 3:59 ΜΜ, Ronnie1985 είπε Έκανα μια χαζομάρα μόλις, πριν κάνω factory reset μέσα από τη συσκευή είπα να πάω πρώτα στο icloud.com μεσω υπολογιστή ώστε να σβήσω πρώτα αποτελεί τη συσκευή από το παλιό apple id που δε θα χρησιμοποιώ ποια. Έλα όμως που πρώτη φορά το επιχείρησα από εκεί και από ότι κατάλαβα στη συνέχεια μπήκα σε λάθος σημείο και έκανα remotely factory reset το iphone. Δηλαδή μπήκα στο find my επέλεξα το iphone και πάτησα erase this phone. Ζητάτε κωδικούς κλπ κλπ next next και μετά το τηλεφωνο εκανε επανεκινηση κάνωντας μόνο του διαγραφή κλπ. Άλλο ήθελα να κάνω και άλλο έκανα τελικά καταλάθος. Η μέθοδος αυτή μετά που το ψαξα στο google την κάνουν συνήθως αν σου έχουν κλέψει το iphone και θες να διαγράψεις τα προσωπικά σου δεδομενα κλπ. Στεναχωρηθηκα γιατί μόλις αγόρασα το κινητό αυτό (το 13αρι το απλό) και ηθελα να έχει σωστά στημένο το λογισμικό από την αρχή και τώρα το έκανε με λάθος τρόπο. Επίσης σαν τελευταία εικόνα στο icloud.com όταν παταγα next κλπ πριν ξεκινήσει την διαγραφή, είχε και αυτό μήνυμα που έχω κυκλωσει και με προβλημάτισε. Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει και να μου πει αν όντως έκανα βλακεία η το λογισμικό ακόμα και με αυτόν τρόπο έχει εγκατασταθεί σωστά η πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ θα ήμουν ευγνώμων. Όχι μια χαρά είσαι. Δεν έχει πρόβλημα το λογισμικό σωστά εγκαταστάθηκε
Tasos19s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 3:59 ΜΜ, Ronnie1985 είπε Έκανα μια χαζομάρα μόλις, πριν κάνω factory reset μέσα από τη συσκευή είπα να πάω πρώτα στο icloud.com μεσω υπολογιστή ώστε να σβήσω πρώτα αποτελεί τη συσκευή από το παλιό apple id που δε θα χρησιμοποιώ ποια. Έλα όμως που πρώτη φορά το επιχείρησα από εκεί και από ότι κατάλαβα στη συνέχεια μπήκα σε λάθος σημείο και έκανα remotely factory reset το iphone. Δηλαδή μπήκα στο find my επέλεξα το iphone και πάτησα erase this phone. Ζητάτε κωδικούς κλπ κλπ next next και μετά το τηλεφωνο εκανε επανεκινηση κάνωντας μόνο του διαγραφή κλπ. Άλλο ήθελα να κάνω και άλλο έκανα τελικά καταλάθος. Η μέθοδος αυτή μετά που το ψαξα στο google την κάνουν συνήθως αν σου έχουν κλέψει το iphone και θες να διαγράψεις τα προσωπικά σου δεδομενα κλπ. Στεναχωρηθηκα γιατί μόλις αγόρασα το κινητό αυτό (το 13αρι το απλό) και ηθελα να έχει σωστά στημένο το λογισμικό από την αρχή και τώρα το έκανε με λάθος τρόπο. Επίσης σαν τελευταία εικόνα στο icloud.com όταν παταγα next κλπ πριν ξεκινήσει την διαγραφή, είχε και αυτό μήνυμα που έχω κυκλωσει και με προβλημάτισε. Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει και να μου πει αν όντως έκανα βλακεία η το λογισμικό ακόμα και με αυτόν τρόπο έχει εγκατασταθεί σωστά η πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ θα ήμουν ευγνώμων. μην γράφεις παντού τα ίδια
marios1515 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 γινεται στησιμο iphone με gmail αντι για icloud?
Tasos19s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, marios1515 είπε γινεται στησιμο iphone με gmail αντι για icloud? Δημιουργία ID με gmail και σε συνέχεια χρήση ως iCloud αυτό το gmail 1
marios1515 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Δημιουργία ID με gmail και σε συνέχεια χρήση ως iCloud αυτό το gmail ομολογω δεν το ηξερα και πιο πανω που το ειδα μου φανηκε περιεργο, νομιζα θελει αποκλειστικα μειλ της apple
koutsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, marios1515 είπε ομολογω δεν το ηξερα και πιο πανω που το ειδα μου φανηκε περιεργο, νομιζα θελει αποκλειστικα μειλ της apple Όχι, κι εγώ με gmail εχω το apple account μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα