Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πληρωσει τις δοσεις ΕΝΦΙΑ και εισοδηματος απο τις 27/1 μεσω e-banking οπως παντα. Μεχρι σημερα δεν εχει βεβαιωθει τιποτα και μαλιστα μπηκαν και προσαυξησεις. Ξανακοιταω τις ταυτοτητες πληρωμης απο τα αποδεικτικα πληρωμης και δεν εχουν λαθος (πως να εχουν αφου ειναι αντιγραφη απο το site της ΑΑΔΕ). Αυτο εγινε σε 4 διαφορετικα ΑΦΜ. Κατι κινητα, σταθερα που πληρωσα επισης τοτε, εχουν ηδη περαστει.

Ειναι λογω της αργιας για την κακοκαιρια; Εχει συμβει σε κανεναν αλλο; 

Επεξ/σία από Clytoceyx
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Εχω πληρωσει τις δοσεις ΕΝΦΙΑ και εισοδηματος απο τις 27/1 μεσω e-banking οπως παντα. Μεχρι σημερα δεν εχει βεβαιωθει τιποτα και μαλιστα μπηκαν και προσαυξησεις. Ξανακοιταω τις ταυτοτητες πληρωμης απο τα αποδεικτικα πληρωμης και δεν εχουν λαθος (πως να εχουν αφου ειναι αντιγραφη απο το site της ΑΑΔΕ). Αυτο εγινε σε 4 διαφορετικα ΑΦΜ. Κατι κινητα, σταθερα που πληρωσα επισης τοτε, εχουν ηδη περαστει.

Ειναι λογω της αργιας για την κακοκαιρια; Εχει συμβει σε κανεναν αλλο; 

Μην ανησυχείς. Θα εμφανιστούν οι πληρωμές. Κι εγώ είχα πληρώσει στις 20/1 και εμφανίστηκαν στις 28/1!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη πληρωνω και των γονιων καθε φορα, παντα με πρηζουν στα τηλεφωνα απο την πρωτη εβδομαδα του μηνα να τα πληρωσω χωρις να εχω χρονο και μετα απο τοσα χρονια, χωρις κανενα προβλημα, τωρα νιωθουν δικαιωση.

Δημοσ.

Γενικά να ξέρετε ότι μπορείτε να τα πληρώσετε με κάρτα απευθείας απο το ταξις πατώντας εξόφληση στα στοιχεία οφειλών (προσωποποιημένη πληροφόρηση). Έτσι, φαίνεται αμέσως η πληρωμή. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γενικά να ξέρετε ότι μπορείτε να τα πληρώσετε με κάρτα απευθείας απο το ταξις πατώντας εξόφληση στα στοιχεία οφειλών (προσωποποιημένη πληροφόρηση). Έτσι, φαίνεται αμέσως η πληρωμή. 

Πρέπει να έχεις και eBanking ή αρκεί μια τραπεζική κάρτα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stam53 είπε

Πρέπει να έχεις και eBanking ή αρκεί μια τραπεζική κάρτα;

Μόνο η κάρτα. Δεν ξέρω όμως στα βήματα της ταυτοποίησης μήπως ζητήσει κωδικούς ebanking. Π.χ. η κάρτα της πειραιώς ζητάει για ταυτοποίηση σε όλες τις ιντερνετικές αγορές και κωδικούς ebanking και sms κωδικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...