Nik1239 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα , έχω ένα 10αρι τάμπλετ Samsung παλιό το οποίο σέρνετε και έτσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούμε, μήπως γίνεται να το κάνω monitor και να το συνδέσω με dvi d ή dp στο pc ? Οι εφαρμογές που το κάνουν αυτό ασύρματα δεν με καλύπτουν μιας και έχει input lag , και η ανάλυση/hz δεν είναι καλά. Έχει micro usb υποδοχή όχι usb c υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με ανταπτορα για ρεύμα και για εξοδο εικόνας; Αν δεν υπάρχει με dvid ή dp λύση μπορώ να δω και για hdmi όμως θα πρέπει να βάλω στην οθόνη τώρα που δεν έχει dp ή dvid έναν ανταπτορα hdmi σε dp Ήχος δεν με νοιάζει να βγαίνει μιας και έχω και εξωτερικά ηχεία αλλά και ακουστικά. Το μοντέλο είναι ένα galaxy tab e μάλλον του 15 που η οθόνη του είναι μια χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια 😁
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Θα με ενδιεφερε και μενα το θεμα καθως εχω μια αρχαιολογια ταμπλετ και ελεγα να το βαλω να δειχνει καμια πληροφορια.
GATE123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα , έχω ένα 10αρι τάμπλετ Samsung παλιό το οποίο σέρνετε και έτσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούμε, μήπως γίνεται να το κάνω monitor και να το συνδέσω με dvi d ή dp στο pc ? Οι εφαρμογές που το κάνουν αυτό ασύρματα δεν με καλύπτουν μιας και έχει input lag , και η ανάλυση/hz δεν είναι καλά. Έχει micro usb υποδοχή όχι usb c υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με ανταπτορα για ρεύμα και για εξοδο εικόνας; Αν δεν υπάρχει με dvid ή dp λύση μπορώ να δω και για hdmi όμως θα πρέπει να βάλω στην οθόνη τώρα που δεν έχει dp ή dvid έναν ανταπτορα hdmi σε dp Ήχος δεν με νοιάζει να βγαίνει μιας και έχω και εξωτερικά ηχεία αλλά και ακουστικά. Το μοντέλο είναι ένα galaxy tab e μάλλον του 15 που η οθόνη του είναι μια χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια 😁 https://www.enginoor.com/frankenstein-tablet/ 1
dpolal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα , έχω ένα 10αρι τάμπλετ Samsung παλιό το οποίο σέρνετε και έτσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούμε, μήπως γίνεται να το κάνω monitor και να το συνδέσω με dvi d ή dp στο pc ? Οι εφαρμογές που το κάνουν αυτό ασύρματα δεν με καλύπτουν μιας και έχει input lag , και η ανάλυση/hz δεν είναι καλά. Έχει micro usb υποδοχή όχι usb c υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με ανταπτορα για ρεύμα και για εξοδο εικόνας; Αν δεν υπάρχει με dvid ή dp λύση μπορώ να δω και για hdmi όμως θα πρέπει να βάλω στην οθόνη τώρα που δεν έχει dp ή dvid έναν ανταπτορα hdmi σε dp Ήχος δεν με νοιάζει να βγαίνει μιας και έχω και εξωτερικά ηχεία αλλά και ακουστικά. Το μοντέλο είναι ένα galaxy tab e μάλλον του 15 που η οθόνη του είναι μια χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια 😁 Υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν και με usb καλώδιο εκτός από wifi, π.χ. Splashtop Wired XDisplay ή Spacedesk. 1
Nik1239 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dpolal είπε Υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν και με usb καλώδιο εκτός από wifi, π.χ. Splashtop Wired XDisplay ή Spacedesk. Ωραιος ευχαριστώ , παίζει καλύτερα από το ασύρματο spacedesk με ελάχιστο latency και οκ ποιότητα και framerate (νομίζω 30fps ή 24)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα