alexhs gk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, εχω το Razer Blade 15 του 19 και κλασσικά η μπαταρία έχει φουσκώσει και με ενοχλεί στο trackpad. Ψάχνω για ανταλλακτικό και ο τύπος της είναι ο RC30-0270. την βρήκα εδώ σε καλή τιμή. Το κατάστημα το ξέρει κανείς; Με λίγο ψάξιμο που έκανα φαίνεται έμπιστο απλά αν έχει κάποιος εμπειρία. https://www.battery-store.eu/laptopcomputer/1005115.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, alexhs gk είπε κλασσικά η μπαταρία έχει φουσκώσει και με ενοχλεί στο trackpad. Αυτό που έχει συμβεί είναι επικίνδυνο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περιμένεις... Κανονικά η οδηγία είναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το λάπτοπ γιατί υπάρχει πιθανότητα να τρυπήσει η μπαταρία και να πάρει καμία φωτιά. Καλό είναι να την αφαιρέσεις, και να το χρησιμοποιείς προσωρινά χωρίς. https://www.trustpilot.com/review/www.battery-store.eu Δείχνει καλό κατάστημα. Επιβεβαίωσε πως μπορούν να στείλουν. Οι μπαταρίες είναι λίγο περίεργες στους κανονισμούς ασφαλείας των μεταφορικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Σταμάτα να χρησιμοποιείς τη συσκευή άμεσα. Είναι σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς και αν γίνει αυτό θα βγουν οι τοξικοί καπνοί της μπαταρίας σε εσωτερικό χώρο. Επίσης ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ μέχρι να αλλάξεις τη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μίλησα με την Razer. Μου το καλύπτουν οπότε θα το στείλω εκεί να την αλλάξουν αυτοί από το επίσημο. Και εγώ για αυτό ανησύχησα γιατί δεν μου κάθισε καλά στην αρχή. Οπότε το κάνω ένα backup και το αφήνω στο κουτί να το στείλω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα