Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

ενδιαφέρομαι για μια ειδική κατασκευή από plexiglass για να τοποθετηθεί σε ένα πάγκο κουζίνας.
Θα στηρίξει συσκευές τύπου καφετιέρα γαλλικού, βραστήρας κλπ

Θα ήθελα ένα ράφι με χαρακτηριστικά:
60Χ30Χ30 (Μήκος, πλάτος,ύψος) με στρογγυλές τις γωνίες.

και άλλο ένα 55Χ30Χ30 (Μήκος, πλάτος,ύψος) με στρογγυλές τις γωνίες.

Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο γιατι σε 1-2 που ρώτησα άκουσα τιμές >80ευρώ

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, evagelos_21 είπε

Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο γιατι σε 1-2 που ρώτησα άκουσα τιμές >80ευρώ

Εσύ πόσο θα θεωρούσες λογική τιμή για custom κατασκευή plexiglass σε αυτές τις διαστάσεις; 

Διότι αν περιμένεις τιμή ΙΚΕΑ δεν πρόκειται να τη βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θα σου πω ότι το plexiglass είναι ακριβό, αν βάλεις μέσα κοπές, στρογγυλέματα, γυρίσματα... μπορεί να σου είπαν και λίγα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, evagelos_21 είπε

Θα ήθελα ένα ράφι με χαρακτηριστικά:
60Χ30Χ30 (Μήκος, πλάτος,ύψος) με στρογγυλές τις γωνίες.

και άλλο ένα 55Χ30Χ30 (Μήκος, πλάτος,ύψος)

αυτές οι διαστάσεις παραπέμπουν σε παραλληλογραμμο και όχι σε ράφι Εκτός και αν κάτι είναι γραμμένα λάθος η εγώ δε καταλαβαίνω σωστά 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, hp8 είπε

αυτές οι διαστάσεις παραπέμπουν σε παραλληλογραμμο και όχι σε ράφι Εκτός και αν κάτι είναι γραμμένα λάθος η εγώ δε καταλαβαίνω σωστά 

Υποθέτω ο φίλος εννοεί πως η μία πλευρά θα είναι ανοιχτή και θα μπαίνουν μέσα τα δοχεία. 

Σαν αυτό αλλά από plexi:

8c6c2277fef9b149e3c7fc043c89af3e6d-simple-houseware-2-tier-sliding-cabinet-.rhorizontal.w600 (1).webp

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, evagelos_21 said:

Φυσιολογική τιμή μου φαίνεται γι' αυτό που ζητάς

Δημοσ.

plexiglass ειναι ενα πανάκριβο υλικο που δεν σε ενδιαφέρει. προφανως πηρες τιμες για ακρυλικο φύλλο. οι διαστασεις  αυτες χωρις να μας πεις παχος δεν εχουν αξια. λογικα μιλας για 2-3χιλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...