Kleanthos1978 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Έβγαλε σε προσφορά το Πλαίσιο την Zotac 1660 super 150€ φθηνότερα.Έκανα παραγγελία και σε 5 λεπτά έστειλαν mail λέγοντας μου ότι δεν είναι διαθέσιμη. Εννοείται ακυρώθηκε η παραγγελία. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) το "Πλαίσιο απάτη" είναι παραπλανητικό. Απλά δεν είχε αρκετά κομμάτια ώστε να προλάβεις να αγοράσεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ε δεν ειναι και η πρώτη φορά, και έχουν κάνει χειρότερα. Αλλά ΟΚ, δεν μου αρέσουν οι ύβρεις. Θα μπορούσε να πει π.χ. αντι για το Πλαίσιο, προτιμήστε κάποιο άλλο κατάστημα. Σημειωση: παρόμοια " τρικ " έχουν κάνει και άλλα καταστήματα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από duffyduck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Την καρτα την αναφερουν ακομη και τωρα διαθεσιμη , εσεις ολοι που ψωνιζετε απο κει τους εχετε κανει μαγκες τοσα χρονια , εχει και αλλου μαγαζια που πουλανε καρτες 2 λεπτά πριν, duffyduck είπε ε δεν ειναι και η πρώτη φορά, και έχουν κάνει χειρότερα. Αλλά ΟΚ, δεν μου αρέσουν οι ύβρεις. Θα μπορούσε να πει π.χ. αντι για το Πλαίσιο, προτιμήστε κάποιο άλλο κατάστημα. Συγχωρειται λογω αγανακτησης , λογω βλακειας δεν συγχωρειται να μου επιτραπει η εκφραση , εχει φθηνοτερη 6500χτ διπλα Σημειωση: παρόμοια " τρικ " έχουν κάνει και άλλα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, triplex1 είπε Την καρτα την αναφερουν ακομη και τωρα διαθεσιμη , εσεις ολοι που ψωνιζετε απο κει τους εχετε κανει μαγκες τοσα χρονια , εχει και αλλου μαγαζια που πουλανε καρτες Έκανα order την rtx 3050 την πέμπτη ,μου έτσειλαν email ότι θα την έχουν την Δευτέρα και ένας υπάλληλος μου είπε ότι θα φέρουν σίγουρα την Δευτέρα ,τους πείρα τηλέφωνο χτες μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν stock. Σε ένα άλλο παιδί πείρε σήμερα και του είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν stock. Θεωρείτε τώρα αυτή σοβαρή εταιρία άμα δεν έχουν stock να μην δείχνουν τα προϊόντα ως διαθέσιμα ,άμα πια. Άλλοι ,περιμένουν ακόμα την 3060 που έκαναν order πέρσι. Shortage ξε shortage μην πουλάς κάρτες που δεν μπορείς να διαθέσεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Που η 1660 σε οποιοδιποτε πόσο πάνω από 200 ευρώ προσφορά δεν είναι. Αν όντως έχεις σκοπό πάντως να δώσεις 400+ για 1660 έχει εδώ μια https://www.bestprice.gr/item/2155571435/msi-geforce-gtx-1660-6gb-ventus-xs-oc.html??qid=9K0xvqGigB7_f16ca&seq=1&qo=1660&from=cat Αλλά το θεωρώ υπερβολικά μεγάλο ποσό Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από nickpaokgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Έκανα order την rtx 3050 την πέμπτη ,μου έτσειλαν email ότι θα την έχουν την δευτέρα και ένας υπάλληλος μου είπε ότι θα φέρουν σίγουρα την Δευτέρα ,τους πείρα τηλέφωνο χτες μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν stock. Σε ένα άλλο παιδί πείρε σήμερα και του είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν stock. Θεωρείτε τώρα αυτή σοβαρή εταιρία άμα δεν έχουν stock να μην δείχνουν τα προϊόντα ως διαθέσιμα ,άμα πια. Άλλοι ,περιμένουν ακόμα την 3060 που έκαναν order πέρσι. Shortage ξε shortage μην πουλάς κάρτες που δεν μπορείς να διαθέσεις. Τους πληρωσα μια Sapphire 6600xt στις αρχες , ο ενας ειπε 10 ημερες και ο αλλος ειπε ενα μηνα , την 10η ακυρωσα εγω την παραγγελια , απο μενα ουτε σεντς δεν προκειται να δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @ triplex1 η φραση " Συγχωρειται λογω αγανακτησης , λογω βλακειας δεν συγχωρειται να μου επιτραπει η εκφραση , εχει φθηνοτερη 6500χτ διπλα " δεν ειναι δική μου, δεν την έγραψα ποτέ, οπότε σε παρακαλώ αφαίρεσε την απο το quote, γιατι φαινεται σαν να την εγραψα εγώ. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να πεις ότι ήταν και καμιά σπουδαία προσφορά... καλύτερα να βάλεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πας σε 6600 σκέτη ή ΧΤ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από hln3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, hln3 είπε Να πεις ότι ήταν και καμιά σπουδαία προσφορά... καλύτερα να βάλεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πας σε 6600 σκέτη ή ΧΤ Καλή ήταν ,κόστιζε μόνο ένα νεφρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 guys guys guys plaisio far αλλιως ....cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Προσφορά 450 ευρώ για 1660 super, που φτάσαμε ρε π@#$% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 τετοιες προσφορες γενικως παιζουν σε διαφορα προιοντα σε πολλα online καταστηματα ,απο αθλητικα παπουτσια μεχρι router,εβαλα σκοπιμα τα τελευταια 2 γιατι μου τις ακυρωσαν στην ουσια αν και εκαναν αντιπροσφορα με κατωτερης αξιας προσφορες για να την ακυρωσω σκοπιμα😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 450 προσφορα καρτα χειροτερη κονσολας ..κ λογω ζητησης τις πηραν αμεσως.. δλδ η 3050 μπορει να παει 500,600 ευρω Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Stefanos683 είπε 450 προσφορα καρτα χειροτερη κονσολας ..κ λογω ζητησης τις πηραν αμεσως.. δλδ η 3050 μπορει να παει 500,600 ευρω Γράψε 3050 στο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα